Marvin2 Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 Halo zaspanci, brezvoljneži, nihilisti, nemopedisti, nedružabneži, zapečkarji, copate ! Ali se danes vidimo in ovržemo zgornje trditve? Mutika, MowzancR in ataIBA 3
Snečer Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 Kako moreš biti danes vesel, ko pa je padla vlada domina 1
MowzancR Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 Halo zaspanci, brezvoljneži, nihilisti, nemopedisti, nedružabneži, zapečkarji, copate ! Ali se danes vidimo in ovržemo zgornje trditve? Čeprav sem se našel zgoraj, sem ti moral dati plus
Marvin2 Objavljeno September 20, 2011 Opozori Objavljeno September 20, 2011 (popravljeno) Kako moreš biti danes vesel, ko pa je padla vlada Kdo bo za pijačo dal, ko umrla bo država? :evilgrin: Malo na prejšnji režim, ko smo zmeraj čakali, da bomo odmrli, sedaj pa ko to nihče več ne pričakuje, pa se res zgodi :surrender: Jebi ga, ko pa smo še samo človeški viri, ki predstavljajo strošek, ne pa ljudje. Kdo je potem kriv, prokleti "ekono.. liberal.. lastni.. kapitali... " pof... Vseeno, dam za pijačo, čeprav na polici ni neke izbire, vse je že med organskimi odpadki. Mi pa smo mopedisti Popravljeno September 20, 2011. Popravil Marvin2 ataIBA in MowzancR 2
gody01 Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Kdo bo za pijačo dal, ko umrla bo država? :evilgrin: Malo na prejšnji režim, ko smo zmeraj čakali, da bomo odmrli, sedaj pa ko to nihče več ne pričakuje, pa se res zgodi :surrender: Jebi ga, ko pa smo še samo človeški viri, ki predstavljajo strošek, ne pa ljudje. Kdo je potem kriv, prokleti "ekono.. liberal.. lastni.. kapitali... " pof... Vseeno, dam za pijačo, čeprav na polici ni neke izbire, vse je že med organskimi odpadki. Mi pa smo mopedisti Bil keri včeri ? Jaz sem obležal z glavobolom, vnetim grlom in tekočim nosom
STAR Objavljeno September 21, 2011 Opozori Objavljeno September 21, 2011 Bil keri včeri ? Jaz sem obležal z glavobolom, vnetim grlom in tekočim nosom Ja, nekaj se nas je nabralo pri Bokiju ...
Mutika Objavljeno September 22, 2011 Opozori Objavljeno September 22, 2011 Halo zaspanci, brezvoljneži, nihilisti, nemopedisti, nedružabneži, zapečkarji, copate ! Ali se danes vidimo in ovržemo zgornje trditve? Hehe, končno si se oglaso, sn ti tut jaz stisnla plus. Zaspanec sem, priznam, zadnje čase precej brezvoljna, nihilist pa sem le delno in še to zelo delno. Nemopedist še nisem, čeprav mam letos na peciklu skoraj več km (1.470) kot na mopedu, nedružabnež nisem (vsaj mislim, da nisem), zapečkar le občasno, kar pa se copatanja tiče, pa zadevo prepuščam bolj moškim. Naslednji torek bo bolj aktualen, tokrat ni zneslo. Kako moreš biti danes vesel, ko pa je padla vlada Še pobrat se je ne splača ... :evilgrin:! Ja, nekaj se nas je nabralo pri Bokiju ... Kul. Tebe pa že tudi sto let nisem vidla, Star! Pozdravček! ataIBA 1
ataIBA Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Mater, trije tedni so minli ko keks. Kombinacija Korzike in Makarske ta teden me je huuudo zmatrala . Na Korziki sva naredila dobrih 3200 km v 16 dneh. Makarska je bila z avtom in 2 x 4 tace. V torek pa kako rečemo.
Rocko Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 Kdo za furo danes? Plan fure je: Iz Maribora se štarta. Gre se čez Dravograd do Golice v Avstriji, pa nato nazaj čez Slovenj Gradec, Slovenjske Konjice, Poljčane in nazaj v MB. Ni neka predolga tura, predvideno 210 km, za popoldan bo za ene 3 urce. LP
Rocko Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 (popravljeno) Samo gegi se je javil in sva šla... Popravljeno September 27, 2011. Popravil Rocko Mutika 1
Blond Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 Danes sem srečal konvoj motoristov na Proleterskih brigad, na Ptujsko in potem po obvoznici proti Pesnici. Ali kdo ve za kaj se je šlo? Kdo je organiziral in kaj je organiziral ?? LP Blond
Marvin2 Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 (popravljeno) Danes sem srečal konvoj motoristov na Proleterskih brigad, na Ptujsko in potem po obvoznici proti Pesnici. Ali kdo ve za kaj se je šlo? Kdo je organiziral in kaj je organiziral ?? LP Blond Šlo je za furo, organiziral je furo, kdo je, pa je čisto vseeno. :closedeyes: (se samo hecam, res je čudno) Hej bumbari, čez kašen mesec bi lahko tudi mi organizirali kako zaključno, če ne prej, pa vsaj za krompirjeve počitnice. Vreme zgleda kičasto, jaz ba bom imel že počasi 2. servis (razen seveda privijanja šraufov po vski furi) Popravljeno Oktober 2, 2011. Popravil Marvin2 ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 ....................... Hej bumbari, čez kašen mesec bi lahko tudi mi organizirali kako zaključno, če ne prej, pa vsaj za krompirjeve počitnice. Vreme zgleda kičasto, jaz ba bom imel že počasi 2. servis (razen seveda privijanja šraufov po vski furi) Bi pa lahko bila tudi dvodnevna ... recimo do Dinkota O:-) in čez Bosno domov. Danes sem naredil krog čez Postojno - Knežak - skozi Reko ob obali - Senj, kjer nas je 7 motoristov vdarlo kar dolgo debato. Vapotek, Motoristek, .....dalje solo za Starigrad Paklenico na klasične lignje pri Dinku in čez Plitvice - Karlovac - Krapina - domu. V Točku kupil še sir, da so bili doma veseli .
Mutika Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 Samo gegi se je javil in sva šla... Kaka super slikica!!! Bravo! Šlo je za furo, organiziral je furo, kdo je, pa je čisto vseeno. :closedeyes: (se samo hecam, res je čudno) Hej bumbari, čez kašen mesec bi lahko tudi mi organizirali kako zaključno, če ne prej, pa vsaj za krompirjeve počitnice. Vreme zgleda kičasto, jaz ba bom imel že počasi 2. servis (razen seveda privijanja šraufov po vski furi) Tole pa se mi zdi fajn ideja, celo meni, ki imam letos več kilometrov na peciklu kot na mopedu.
Blond Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 Šlo je za furo, organiziral je furo, kdo je, pa je čisto vseeno. :closedeyes: (se samo hecam, res je čudno) Videl sem, da so imeli spremstvo in bi organizatorja povprašal malo več o tem spremstvu in organiziranju vožnje takšne in večje kolone motociklov. LP Blond
Marvin2 Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Danes boki ? Pride kdo ? Veš da, pridem! ob 20:00?
Marvin2 Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Danes boki ? Pride kdo ? Dela kuplunga?
ataIBA Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Dela Pridem po osmi Z mojo vrževa nekaj v klun in ob 8h sva v mimovozu IBA-e na punktu.
damci66 Objavljeno Oktober 16, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2011 Bi pa lahko bila tudi dvodnevna ... recimo do Dinkota O:-) in čez Bosno domov. Danes sem naredil krog čez Postojno - Knežak - skozi Reko ob obali - Senj, kjer nas je 7 motoristov vdarlo kar dolgo debato. Vapotek, Motoristek, .....dalje solo za Starigrad Paklenico na klasične lignje pri Dinku in čez Plitvice - Karlovac - Krapina - domu. V Točku kupil še sir, da so bili doma veseli . ki je toti dinko, da še mi tja zavijemo
damci66 Objavljeno Oktober 16, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2011 ataIBA, lepa furica.... priden, mogoče se kdaj srečamo....
Mutika Objavljeno Oktober 16, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2011 Crkotine! Tak, kak si reko - jaz dobesedno. :wacko: :blink:
NGregor Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 kak je moto banda štajerska long time no seeeee se še kaj dobivamo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se