Brrrm Objavljeno Julij 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Izjemoma tukaj, ker je vprašanje, če naš specialni dopisnik iz Iraqua bere kr'neki: Vse najboljše za rojstni dan :) A so ti dali prost izhod v mesto in še enega kompanjerosa lahko zraven pelješ na kremšnite? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 LP Hvala lepa za cestitke. Zal prostega casa zal ni. Danes sem v Mosulu, kjer selimo office zaradi varnostne situacije. Namrec dva dni nazaj so mojstri raketirali ta prosor iz katerega se zdaj zadnjic javljam. Na sreco ni bilo zrtev je pa kar prijetno vse pozgano. Zal je situacija tukaj slaba in primorani smo umaknit vse kar je bilo do sedaj narejeno. Ni vecjega uzitka kot rojstni dan v pancirki in na 40C ter vec. - Toliko o kremsnitah...he he Morda ce bom uspel do vecera priti nazaj v Erbil spijem kaksen pir zal pa no to tudi vse. No vseeno se enkrat iskrena hvala za cestitke. Definitivno pa gremo kmalu na enega doma - INSHALA ali po domace ce bo vse OK... LP Dane Mosul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Vse najboljše model. Men je tud ratal 3:0 rojstni dan v ass of the world praznovat, no mal boljš je blo, ker smo mel domač pir :D . Glavn da je ekipa v redu pa job zanimiv, ce pa se RPG-ji ne dezujejo je pa itak uiber. Doma te vsi pozdravljajo ata, mama, boter Vinko, gospod župnik, Šeka in pujčeki. Vahti se, dovidova. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 LP No koncno sem tudi jaz na poti ven iz te `F......~ dezele cvetja in sonca. Danes je 101 dan... Cajt za dopust. Verjetno bom nazaj spet v septembru. Tako, da kaksnih resnejsih tipkanj vmes ne bo. Doma se pa tako ali tako vidimo pa lahko kaksno recemo... Ce bo vse ok se narisem v sredo na tromostovju. Rdec BMW F650GS, vojaski brezrokavnik, avstralski klobuk...laski pir - ostalo pa... LP DANE On way hooooooooooooommmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 Ce bo vse ok se narisem v sredo na tromostovju. Rdec BMW F650GS, vojaski brezrokavnik, avstralski klobuk...laski pir - ostalo pa... Da se ne boš zmotu, pa neprebojnega gor ruknu :P A prideš tud v OLP? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Nekje sem slisala, da bo premierno oblekel solorajdersko majcko... :P :D C...C.....CCCccccccccccccc....c.cccccc.... :rolleyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Julij 26, 2003 Deli Objavljeno Julij 26, 2003 Aloha Zarja Ja lahko mikico oblecem sam ne sme bit oprana...hehe - sicer pa jo lahko obleces tudi ti pa bova zamenjala kar na 3M mam eno zate nastimano ... Pa se bolj zanimivo bo...hehe Mobilko Ne sekiraj se za neprebojca sm ga tm pustil...hehe OLP? Lahko lahko se pa tud do tromostovja prveleces....hehe cca ob 19:00 LP DaNe Dubai :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Julij 26, 2003 Deli Objavljeno Julij 26, 2003 Aloha Zarja Ja lahko mikico oblecem sam ne sme bit oprana...hehe - sicer pa jo lahko obleces tudi ti pa bova zamenjala kar na 3M mam eno zate nastimano ... Pa se bolj zanimivo bo...hehe LP DaNe Dubai :D Zmenjeno! :D :P ;) Uf, zame? Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!:) Lp, v zivo iz cyber cafe-ja Calypso bara na Pagu. Zarci ,) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 LP Konec dopusta - nazaj v realnost. Po dobrih in lepih stirih tednih sem se ponovno vrnil v Iraq. Tokrat v Baghdad. Prvi vtis - ni ga, ne more ga bit... vse je podrto. Na TV je se nekako zgledalo ampak realnost je popolnoma drugacna. Hotel je popolnoma unicen. Ne morem verjeti svojim ocem, sprhajam se po hisi duhov, ki jo je dobesedno razsulo. Posusena kri vsepovsod, osebne stvari razmetane poskusam si zamisliti sliko pred eksplozijo. Ne gre, kosi pohistva in stekla so dobesedno preresetali zidove. Strahota.... Ne morem vec opisati... posljem nekaj slik Zarji... LP Dane ex UN hisa - Baghdad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Nadomescam Zarjo ;) Neka debata o majhnih slikah je bila ... pa da naj bi jaz brkljal :D Nisem nic, slike so take kot sem jih dobil in ze lep cas mi jih ni treba pomanjsevati ker ze pridejo take. 640x480 v vecini primerov :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 Shit hapens! Se dobro, da si bil doma oz. nekje na rivi! Pa da se Robiju ni nic zgodilo, kakor smo brali na TTX TV Slovenija. LP obema! Good luck! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 LP Evo mene spet po nekaj dneh. Kaj napisat? Ja definitivno je se vedno vroce - :cry: (vecpomensko). Zunaj sonce prbija se vedno vsak dan cez 40 C - danes 45C. Kar pa se tice varnostne situacije ni nic bolje - greje. Vceraj so policijsko postajo v centru u luft vrgl - danes so nam z minometi grozil... :yea2: No u glavnem ludo i nezaboravno.... Ja ni kaj, vcasih smo se nekaj veljal (UN) v Iraku sedaj pa smo samo podaljsana roka .... in seveda smo si nakopali nasprotnike. Res pa je, da je vecina teh nasprotnikov ne prihaja iz Iraka...AL ....joza... - strici z bradami in turbani :devil: Po dusi sem bil vedno bolj flegmatik, ampak tokrat me, kar malo skrbi kaj se bo izcimilo iz vsega tega... No vsaj kar se tice minometov vem kaj sledi - kopanje bunkerja pod sotorom.... hehe Zadne tri dneve sem prezivel v mestu, ker smo morali zaprti lokalne pisarne (ze videno - Mosul) zaradi varnostne situacije - pancirka rules in 45C ...jebemtipress, kot bi nekateri napisali... V mestu nic novega - razen tega, da ni vec unioformirancev z orozjem, ki so "nas" cuvali ..., Policija ni oborozena, ima pa na rokavih velike IP znake, medtem pa amerikanci veselo varujejo vse pomembnejse objekte. No od eksplozije tudi ex Canal hotelu - sedaj hisa duhov. Vse lepo in prav ampak ko govoris z mladimi vojki dobis dojem, da je tud njim ze pun k ... vsega. Upam samo, da kaksen od teh mladih borcev ne bo zaspal na strazi... V glavnem bodite v cvetju... LP Dane UN CAMP Baghdad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Stari, zivce na uzde, pa jekleno plato namesto deke! Si lahko predstavljam, da je doli totalna jeba, ker se ne ve kdo pije, kdo placa. (oz. ce bi ameri radi pili, naj se placajo). Sicer pa sami pravijo, da bi radi videli dol mednarodne sile, ki pa ne bi bili plavi slemovi, ampak mednarodne sile pod ameriskim poveljstvom :lol1: (tudi jaz bi s tujo lulo po koprivah mahal). Saj boste verjetno kmalu spokali: pa kaj bi se silili, ce vas ne marajo. Pazi nase! Good luck & keep in touch! Stabac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 LP Ponovno iz severa. Erbil po dobrem mesecu in pol. Skoraj nic novega razen tega, da so nam tudi tu zaceli grozit in da je vecina UN osebja nekje v Jordaniji. Po sranju v Baghdadu se je koncno premaknilo in vecina osebja je evakuirana v Jordanijo ali sosednje dezele. Nasi fantje na jugU (Basra) so spet v Kuwaitu in v Baghdadu so zmanjsali stevilo osebja na minimum kar se da. Tukaj je slika enaka minimum - kar nekje pomeni cca 20 nas na celemo podrocju severnega Iraka. Premikanje po dezeli je strogo omejeno. Misije v Mosul in Kirkuk prepovedane. Po zadnjih podatkih so nam izropali (ponovno) kar nekaj opreme v Kirkuku. No ce primerjam vse to z Baghdadom je se vedno kar ok. Vsaj streho imam nad glavo (betonirano)... hehe Toliko na kratko LP Dane Erbil, Iraq P.S. Kolikor vidim Goriskih Brd ne bo.... skoda a mamo kaksno rezervno varianto???.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 LP Evo spet iz severa Erbil. Ja ne vem, ta juzni pravijo Lude sreca prati... Pridem na sever in deci vrzejo u luft avto pred poveljstvom, ameriske vojske tu v Erbilu. To je cca 1Km od tod, kjer jaz delam in zivim. Kaj naj recem prijetno je pocilo in pritisk je blo cuti tudi pri nas. Dobra stran vsega je da smo okna glih nekaj dni nazaj z zascitnim filmom prevleki tako, da ni nic pokalo. Drugace pa vse po starem... LP Dane Erbil Irak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 LP Stric DaNe koncuje z misijo "Irak". :yea2: Jutri odrinem v Jordanijo in nato v Dubai. Zakljucili smo posel tukaj in se vracamo v Dubai. Na severu nas je tako ali tako ostalo manj kot deset, sedaj pa so se to zreducirali. Sefe je odlocil - dovolj. Tako je konec moje devet mesecne misije v dezeli cvetja in sonca... V naslednjih dneh bom zvedel kam me vodi cesta srece "naslednja misija". Cisto neuradno pa se obeta Afrika... Kam pa kako pa cez nekaj dni...INSHALA. Tako bom tole svoje javljanje iz Iraka zakljucil in si tipkamo iz naslednje dezelice cvetnega prahu... Se enkrat se zahvaljujem vsem, ki ste me spremljali. Posebna zahvala pa gre seveda teti Zarji :wub: in CyC-u :OK: za pomoc pri slikovnem gradivu. LP Dane Erbil / Irak 15.09.2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Dane, naj-hvala tudi tebi za tvoja zanimiva porocanja in slike! B) Javi se nam spet & SRECNO! :OK: Lp, D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Hallooo! Čestitam na opravljeni rundi. Čez kakšno leto bo verjetno samo ena od mnogih. Po mojem so si tud brisačarji mal oddahnil - so vidli, da so na svetu tud bolj divji k oni. Kakorkoli, mi že pridno pripravljamo touratechove karte za transafriko. Nekaj mi govori, da bo 1150GS žrl kilometre afriških savan (stavim kišto pira, da bo to res danes leto). Kakšni so kaj obeti za Hvar? Mirno pot domov. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Ja Fritz za Hvar poklic Juniorja al pa sister. Onadva gresta v cetrtek popoldne. Kar se pa tice afriskih savan... nic ni nemogoce.... vazno da bo kobilica - (mal je ze tud krave)... :wub: Ajd uzivancija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Hojla, DaNe! Dobro, da si se skidal iz tiste norisnice, preden te najde zalutali metek. Te je kar mal velik skoda ;) Predvidevam, da si ze v Dubai-u. Sem zadnjic posnel ponovitev oddaje Cez planke. Si jo bom zavrtel in si zamisljal, kako uzivas v bogati dezeli... Torej, kaj zdaj!? Admin zaklene temo in odpremo novo ''Afrika / Liberia'' :hmm: Ti kar malo domov pridi, dokler so se temperature normalne. Evo, te vabim ta konec tedna v Valkanelo, si zadnjic pozabil se par kozarckov Sangrie popit :yea2: Tiste ni vec, imam pa oridzinale travco od Godota sa Hvara :kva1: :OK: :doze: :xx: :zzz: . Ajd, drzi se! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 To lahko resnično zapremo, ker se fant sedaj, ali pa se bo v kratkem nahajal v Guinei Bissau. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave