exclan Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Po moje je najbolje zakljucit oziroma prepovedat slo dan na Grobniku zato, da se ne tisci nazaj domov tako bo manj nesrec in polemik o tem.
Popularna objava biker77 Objavljeno Maj 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Slovenski dan je kul. In se lahko samo zahvalimo Gašperju in vsem ki so pomagali pri organizaciji da je bilo tako fajn. Tukaj ni kaj. Da se pa potem še malo bolj tišči nazaj je pa pač odraz posameznikove kulture. Mogoče bi mogu čist vsak motorist vidt kako je nesrečnik končal,(tako kot sem jaz) da bi tišanje prišparal za pisto, lepo, varno in užitka polno vožnjo pa prakticiral po cesti. Tokrat je "nastradala" samo prikolica (od tistih nič krivih). Kaj lahko bi pa tudi eden od otrok ki so bili v treh avtih za traktorjem. In to ni dobr. Sicer pa, lahko bi bila sreda, shellov dan, štajerski ali ker drug dan. Slovenski dan na Grobniku nima popolnoma nič z nesrečo v Ilirski. igorkr, skofk, bladzo in 9 others 12
Popularna objava Robertjur Objavljeno Maj 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Mičken za pogledat!! Zahvale AKRAPOVIČU za turistično furco!! skoda, MteByKer82, rossi81 in 12 others 15
Robertjur Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Sevede pohvale tudi Čarmanu in ekipi!!! :hooray: Lencdo 1
Fazer03 Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 ,da to "dirkanje" z slo.dne na grobniku ze izpred davne zgodovine, na zalost ja. Se vidi, da si iz mlajše garde: če smo precizni, slovenski dan na nima prav dolge zgodovine. Omenjalo pa se je dirkanje na Grobniku na splošno (GP, AA, državno prvenstvo ex Yu in podobno). Samo toliko v vednost. O tisti tvoji globokoumni milsli "vsak naj vozi ... " je bilo pa že toliko napisanega, da nima pomena zopet pogrevati. Le to: soodgovornost do drugih udeležencev v prometu pa menda zaenkrat še velja a ne?
Fazer03 Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Slovenski dan na Grobniku nima popolnoma nič z nesrečo v Ilirski. Ja po svoje imaš tudi prav. Neposredne vzročne zveze ni, je pa vsekakor posredna. Tako mislim jaz, ti si pa svoje že povedal.
mixxx Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Super DAN na Grobniku Na začetku sicer nekaj dežnih kapelj, potem pa veter in sonce. Noro huda mi je bila Supermoto dirka med KTM in NUDO. Morda kdo ve kaj glede Husqvarne Nude, voznik je vozil fenomenalno vendar v zadnjem krogu naredil napako in podaljšal pot na pesek. Ampak izpuh in zvok, ki ga motor naredi pa NOOOR. (Akrapovič je po videzu enak motoGP izpuhu) V 600ccm klasi pa nora vožnja Luke Dečka. V Open klasi pa lepa zmaga Prosenika. Luštno je blo. Dečko: Prosenik napral italjana: Glasna Husqvarna NUDA RobiRoberto, DXR16, gsxf750 in 6 others 9
randomx Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Super dan na Grobniku, pohvale organizatorjem in sponzorjem za izvedbo "turistične" vožje oz. delavnico dobre vožnje. Sam sem vozil v 1. skupini in 1. terminu in smo prvih nekaj krogov odpeljali kar dinamično, mogoče še bolj, kot sem na začetku pričakoval . Po približno 5 krogih pa smo "obtičali" za počasnejško skupino, naš inštruktor pa se ni odločil za prehitevanje le-te. Nič zato, vseeno je bilo super super! Natko78 1
ICEHOT Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 tud jaz sem bil v prvi skupini..prvo rekreacijsko vožnjo in moram rečt da smo se kr lepo pelal:D k mogoče ve kdo je slikal ob progi? za kakšen kontakt? Pohvalit je treba tudi Akrapovica ki je bil sponzor! Natko78 1
gsxf750 Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 k mogoče ve kdo je slikal ob progi? za kakšen kontakt? http://www.foto-modlic.si/galerija/2013/05/slovenski-dan-na-grobniku-2013
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 tud jaz sem bil v prvi skupini..prvo rekreacijsko vožnjo in moram rečt da smo se kr lepo pelal:D k mogoče ve kdo je slikal ob progi? za kakšen kontakt? Pohvalit je treba tudi Akrapovica ki je bil sponzor! Pa kolikor je blo vidt, imamo v sloveniji same bodoče dirkače, nobena skupina se ni tako hitro napolnila kot prva :grim
siks Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 samo žabice bojo pa rable še kr neki časa, da bojo na ravni rekreativnih dirkačev...
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 samo žabice bojo pa rable še kr neki časa, da bojo na ravni rekreativnih dirkačev... Ene par žab se je na dirkah prav lepo peljalo... V delavnicah pa ni bilo dirkačev. lp
Hudoba Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Super dan na Grobniku, pohvale organizatorjem in sponzorjem za izvedbo "turistične" vožje oz. delavnico dobre vožnje. Sam sem vozil v 1. skupini in 1. terminu in smo prvih nekaj krogov odpeljali kar dinamično, mogoče še bolj, kot sem na začetku pričakoval . Po približno 5 krogih pa smo "obtičali" za počasnejško skupino, naš inštruktor pa se ni odločil za prehitevanje le-te. Nič zato, vseeno je bilo super super! Saj smo ubistvu vsi obticali, za gospodom s FJR, ki se je odlocil da je za v drugo skupino... Evo ga . (Hyper in z kompanija ga verjetno tudi sanjajo) skoda, DXR16, shibby in 4 others 7
BenX Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 naj še nekdo reče, da smo motoristi divjaki! še na dirkališču ne gremo prehitevat, če se nam reče, da se to ne počne! pol pa eni pravijo, da prehitevamo čez polno črto in podobno... :grrr suzuki, shibby in casper7 3
HyperJack Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Saj smo ubistvu vsi obticali, za gospodom s FJR, ki se je odlocil da je za v drugo skupino... Evo ga . (Hyper in z kompanija ga verjetno tudi sanjajo) Dant3, toti ata je mislil, da se pelje na kafe, nikakor ni bilo fer za njega in njegovega sina, da sta se kar tako vrinila na prvi dve mesti, čeprav smo že zasedli pozicijo za vodilnim črede. Ajde sej sin je še nekak dohajal, sam tale na fjr.jki je pa znal pritiskat samo po ravnini. Pa se sam tudi mal ne uvrščam v dirkače ali divjake, samo malo bolj aktivno vožnjo bi pa že prenesel. Pa je Blaž lepo razložil, kdor ni za skupino dvigne roko in se premakne v drugo, ampak ego dela svoje
randomx Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Našli sta se dve (bolj slabi) sliki zadnje pnevmatike po "turistični" vožnji. Jo je kar pošteno "nasvaljkalo"/stopilo ... Seveda v turističnem, ne v dirkaškem pogledu SLVR 1
Natko78 Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 (popravljeno) Moji je bilo malo bolj vroče Popravljeno Maj 20, 2013. Popravil Natko78 randomx in SLVR 2
gretzky Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Dant3, toti ata je mislil, da se pelje na kafe, nikakor ni bilo fer za njega in njegovega sina, da sta se kar tako vrinila na prvi dve mesti, čeprav smo že zasedli pozicijo za vodilnim črede. Ajde sej sin je še nekak dohajal, sam tale na fjr.jki je pa znal pritiskat samo po ravnini. Pa se sam tudi mal ne uvrščam v dirkače ali divjake, samo malo bolj aktivno vožnjo bi pa že prenesel. Pa je Blaž lepo razložil, kdor ni za skupino dvigne roko in se premakne v drugo, ampak ego dela svoje Tudi v prvi skupini so nekateri precej precenili svoje znanje in hitrost, potem pa se je za njimi delal zastoj.
KeC Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Našli sta se dve (bolj slabi) sliki zadnje pnevmatike po "turistični" vožnji. Jo je kar pošteno "nasvaljkalo"/stopilo ... Seveda v turističnem, ne v dirkaškem pogledu No, da ne bo kakšnega strahu, na slikah zgoraj ni gume nič topilo oz. svaljkalo ampak se je samo malce segrela in se je na gumo nalepila guma, ki je bila na progi od tistih, ki so jo res tam pustili Demon, Kmet2, bladzo in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Se vidi ,da je mesec Maj,ljubezen je v zraku
randomx Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 No, da ne bo kakšnega strahu, na slikah zgoraj ni gume nič topilo oz. svaljkalo ampak se je samo malce segrela in se je na gumo nalepila guma, ki je bila na progi od tistih, ki so jo res tam pustili Dobro je vedeti . Ampak je bila pa tudi razlika v obrabljenosti pred/po vožnji očitna...
HyperJack Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Seveda je, po takšnih vožnjah prideš iz piste z 5mm več profila, toliko gume se nabere. Sicer pa v kolikor se vozi po idealnih linijah, se pozna količina oprijete gume, sploh tisti k so bli vse drugje kot na idealni liniji, je bilo kar nekaj gume po zraku in pnevmatiki SLVR 1
skopusnik Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 k mogoče ve kdo je slikal ob progi? za kakšen kontakt? Jaz sem slikal. Pošlji ZS kakšen motor, čelada, da te lažje najdem. Ostali ki ste pisali na mail ali ZS. Dobite fotke tekom tedna, sem precej zaseden BenX, HyperJack, TASH in 3 others 6
TASH Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 No no, sj se je blo čist lepo po pisti furat, kjub temu da je striček delau zastoj. Jaz sm lepo mela cajt spobavat "tehniko gledanja naprej" + zadet linijo, pol sm še opazla, da je zlo velik ljudi na raznih tribunah navijalo za nas (al pa so se bunli, da naj gremo dol) . Sploh pa fotografi so bli nad nami NAVDUŠENI, saj so lahko vsaj nekoga UJELI v objektiv, ker smo šli lepo na izi . Drugač bi pa sam norela O:-). Cheers suzuki, DXR16, skoda in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se