BenX Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Včeri smo mal gledal slike in opazl eno malo napakico . 57.36.jpg kaj pa če je letnica prava? vse je relativno, čas ukrivljen,... nikoli se ne ve! da nebom čisto off topic... v petek sem bil na grobniku, 5 ur čakal, da dež mine, ni blo nič s tega in sem lahko šel domov... upam, da bo 10. junija bolje. takrat je spet proga odprta za motoriste, če prav razumem ta njihov koledar.
greba Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 kaj pa če je letnica prava? vse je relativno, čas ukrivljen,... nikoli se ne ve! da nebom čisto off topic... v petek sem bil na grobniku, 5 ur čakal, da dež mine, ni blo nič s tega in sem lahko šel domov... upam, da bo 10. junija bolje. takrat je spet proga odprta za motoriste, če prav razumem ta njihov koledar. 6,6,2013 imamo grobniku dogodek isto kot Štajerci ali pa Slovenski dan. Vabljen. Sonce naročeno. Smo na koledarju. pik1 1
Jure007 Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 Sam Fabrizio Pellizon je pa čist posušen . Dejte mu drugič mal jest :grim MteByKer82 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se