Skoči na vsebino

Strankokracija v Sloveniji


I30

Priporočene objave

Tole, kar se zadnje čase dogaja je eno samo nategovanje in popolnoma jasno je, da se gre le za prerivanje večjih in manjših prašičev okoli korita.

Demokracija, ali vsaj tisto, kar pod tem izrazom razumevamo dobrega je povožena z diktaturo strank, ki nas samo nategujejo, da gremo na volitve in jim damo na podlagi lažnjivih obljub glasove. Oz. še huje, pripeljali so nas tako daleč, da glasujemo proti določenim strankam, ker naj bi naredile manj škode ali ker jim je uspelo zasejati mržnjo do njih. Obenem sprejemajo volilne zakone, ki omogočajo, da vladajo, četudi jih ni izvolila večina volilcev. Očitno gre za popolnoma zgrešen sistem, ki pa se ga stranke trdno oklepajo. Klike, ki jim ta sistem omogoča vladati so strankarske in predvsem kapitalske, zato si ne domišljajte, da živimo v demokraciji.

 

Lep primer, kako se vladajoča klika požvižga na jasno izražene zahteve ljudstva je včerajšnje prerivanje prašičkov okoli korita pri gospodični precednici. Takoj so si bili soglasni, da je treba omejiti možnosti izražanja ljudske volje in da je potrebno delavcem še bolj priškrniti pravice. O tem, da bi se, če so že bili na kupu dogovorili, da se znebijo sleparjev, ponarejevalcev, kriminalcev in lopovov iz lastnih vrst, seveda niti besedice.

 

Časopisi pa le ne poročajo, če je gospodična precednica tokrat povabljenim kavico plačala iz lastnega žepa.

post-33199-0-03168700-1360911256_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil I30
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eno tisočinko upanja sem imel, da bi mogoče, ajd pa res mogoče Cerar uspel to bando skup pošlihtat, očitno ni neumen, da bi potem po treh mesecih ali še prej izpadel papak, ker se ta golazen noče videti, da smo v totalni p...i in da bomo, oz. smo že zamudili vse normalne termine. Zato pa pravim, vse je treba pospravt od prvega do zadnjega politika, potem pa mogoče najdemo  kakšne strokovnjake, ki bodo imeli voljo zadeve porihtat.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zelo dobr vejo u kaki p**** smo, tudi slepi niso.... samo priznati, da se motijo, je težko....poleg tega pa grešni kozel pa ne bi bil rad nihče.... zato pa gledamo to komedijo, kdo bo koga obesu

 

post-21285-0-14143800-1360932396_thumb.jpg

 

 

pa grosuplje sploh niso daleč .....

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!