Bmflar Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Ne vem, če je tudi vam tale Dunlop reklama na MS straneh spila živce .... Moj monitor je na robu preživetja... Obljubim, da v živlejnju ne kupim več Dunlop gume - za nobeno vozilo, tut pecikel NE !!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Ne vem, če je tudi vam tale Dunlop reklama na MS straneh spila živce .... Moj monitor je na robu preživetja... Obljubim, da v živlejnju ne kupim več Dunlop gume - za nobeno vozilo, tut pecikel NE !!!!!!! Ma res so tečni z tem vsiljivim marketingom,pa ne sam z Danlop reklamo,pa z Valentinčkom,pa z.....eh....tud jaz ne,nisem bil itak nikol zadovoljen z njimi :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Če uporabljata mozilo ali chrome lahko uporabita plug-in ad block, ki blokira vse oglase na vseh spletnih straneh, če mu ti ne poveš drugače:) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Z reklamami oni živijo in služijo FULL €€€€€.... Samo tudi,če ti neboš več kupiu Dunlopk,bodo reklame še vedno ostale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Kasna reklama? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Ne vem, če je tudi vam tale Dunlop reklama na MS straneh spila živce .... Moj monitor je na robu preživetja... Obljubim, da v živlejnju ne kupim več Dunlop gume - za nobeno vozilo, tut pecikel NE !!!!!!! sprednja GP je odlična.Bi se pa preden sem se dal prepričat in sprobal strinju s tabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 sprednja GP je odlična.Bi se pa preden sem se dal prepričat in sprobal strinju s tabo .. a dej ga no srat... na njegovem HD lohka kaka špica vn skoz to gumo pogleda... mora bit bolj armirana guma.. oduznotraj... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2013 .. a dej ga no srat... na njegovem HD lohka kaka špica vn skoz to gumo pogleda... mora bit bolj armirana guma.. oduznotraj... Na alu feltnah ma pa sam Suza špice Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se