DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Zase se brigi,da ne boš ti zmrznu ne siki zimoljubac!! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Ti boš govoru burjaljubec DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Ti boš govoru burjaljubec Se mi zdi, da ste vsi mal prveč na tej burji, k vam je že vse lasike odpihnla Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Se mi zdi, da ste vsi mal prveč na tej burji, k vam je že vse lasike odpihnla Zase se brigi junc Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Zase se brigi junc Zimski softić Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Zimski softić letni softič, zimski twrdić Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Grupni sex...v teh dneh pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Rad imam zimo, rad imam sneg, še raje imam led, minus 30 je super temperatura.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...na Aljaski ;-) Sonccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ki si mamuti !!!!! Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Grupni sex...v teh dneh . .... a to imate sauno ..... brez ogrevanja .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Gregorjanc....luda kosa zapušča pametnu glavu :grim DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 4, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Evo dokaz da zima škoduje: http://novice.najdi.si/predogled/novica/fcf45d914594075ffe41c326f72c517f/Njena-si/Zanimivosti/Umrla-med-seksom-v-avtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Evo dokaz da zima škoduje: http://novice.najdi.si/predogled/novica/fcf45d914594075ffe41c326f72c517f/Njena-si/Zanimivosti/Umrla-med-seksom-v-avtu Saj ,saj preveč tehnike pa telesnih aktivnost potem je pa problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Februar 6, 2014 Deli Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) dooooooober dan **** prav zoprno v led vkovan...**** na ekola priznam takale situacija pa tudi meni ni všeč in jo pazi zdaj kaj bom rekla "HEJTAM" samo, če je pa le puhasti snegec..., no potem, saj veš ampak, da se nekako oddolžim in malo podkurim zadevo..... :naughty: Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil mojamiska Kmet2, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Februar 6, 2014 Deli Objavljeno Februar 6, 2014 Za naslednje zime bo treba kar kakšen agregatek nabawt od BMW :grim Nasledno zimo boš pa ti že bolniško zakluču pa spljoh nou panike ukol štroma.BMW agregat se pa pr teb ni obnesu zato ga ne ponujaj preveč Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) dooooooober dan **** prav zoprno v led vkovan...**** na ekola priznam takale situacija pa tudi meni ni všeč in jo pazi zdaj kaj bom rekla "HEJTAM" samo, če je pa le puhasti snegec..., no potem, saj veš ampak, da se nekako oddolžim in malo podkurim zadevo..... :naughty: lajkam te MM. zato ker si končno priznala resnico Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil DAMI34 mojamiska in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 6, 2014 Deli Objavljeno Februar 6, 2014 lajkam te MM. .... ne, jest sem jo hotu taprvi .... . . ps. ... pa kaj se ti skoz naprej rineš ...???? DAMI34 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 Mojamiška kje si se to slikala mojamiska, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2014 Mojamiška kje si se to slikala in zakaj v kopalkah???? pik1, Kmet2 in mojamiska 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 . . .... u bistvu imamo še veliko odprtih vprašanj .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2014 a bo kmal POLETJEEEEEEEEEEEE?????????? Kmet2, Andrejcer in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 lajkam te MM. zato ker si končno priznala resnico Lep lajk ni kaj ! In veš kaj je še fino, da so me naučili brati droben tisk :grim !!!! Tisto o ledu in žledu sem mislila resno, ampak snegec mi je pa še vseeno všeč Slikica pa je nastala leta xy in to v mojih najlepših morskih sanjah :naughty: in ne sprašuj me kako fejst je bil šele fotograf . Tol'k fejst, da sem se kar v kopalke vrgla...in, če bi bil še bolj fejst... , ah je mal nakladam... No ja, hecam se, čeprav .... you'll never know Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2014 Lep lajk ni kaj ! In veš kaj je še fino, da so me naučili brati droben tisk :grim !!!! Tisto o ledu in žledu sem mislila resno, ampak snegec mi je pa še vseeno všeč Slikica pa je nastala leta xy in to v mojih najlepših morskih sanjah :naughty: in ne sprašuj me kako fejst je bil šele fotograf . Tol'k fejst, da sem se kar v kopalke vrgla...in, če bi bil še bolj fejst... , ah je mal nakladam... No ja, hecam se, čeprav .... you'll never know kam bi prišli brez domišljija drugič kar prlimej tistaga junca, k si ga v kopalkah lovila po plaži...zihr je še kaka punca tlele k hejta zimo in ljubi vroča moška telesca. Za gole bejbe bom pa že jz poskrbel.....brez SNEEEEEEEEEGEEEEEEEEEEECAAAAAAA!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 . . ..... ostal sem brez besed ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 7, 2014 Deli Objavljeno Februar 7, 2014 . . ..... ostal sem brez besed ... ja zgleda je res jebena zima... ker teb se malokrat zgodi, da ostaneš brez besed... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2014 Deli Objavljeno Februar 8, 2014 Ja to loči naivne fantke od 65 letnikov............v bistvu te je pik1 ......brez besed :lol: pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se