mojamiska Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 no dragi moji hejterčki danes sem dobre volje in dejstvo, da imam velik pljuča, oops pardon, srce , vam tole podarjam v trajno last DAMI34, Kmet2, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 Mal si presuha MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 ...a deblo je pa posledica žledoloma gregorjanc, thumper in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 ...a deblo je pa posledica žledoloma neeeee, deblo je posledica tvoje domišljije in veš kaj kmet imam občutek, da tebe je pa težko zadovoljit :wacko2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 ... če pod tabo pade tako deblo kot hlod... kako položiš šele desca... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 in veš kaj kmet imam občutek, da tebe je pa težko zadovoljit :wacko2: Cagava mš ni še nikol postavnega kmeta zadovoljila. Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 (popravljeno) veš, da sem ugotovila, da je včasih biti bolje cagav ( prevod: omahovati) kot pa preveč radodaren in še ena resnica, še nobena miš ni crknila pod vrečo pšenice :grrr , še vsaka se je pregrizla... Popravljeno Februar 27, 2014. Popravil mojamiska Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 ... pokojna soseda je rekla nekoč.... ... zmeri so me prosili, pa nisem dala.... ... zdej mi je pa žal, da nisem jest prosila.... thumper in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2014 Jp pomlad je blizu, hormončki že divjajo. pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 (popravljeno) Jp pomlad je blizu, hormončki že divjajo. iiiiii, kako lepa školjkica p.s. fetiš ali slučajnost Popravljeno Februar 27, 2014. Popravil mojamiska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2014 iiiiii, kako lepa školjkica p.s. fetiš ali slučajnost v bistvu fetiš na tisto, k ma fetiš obutve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 no dragi moji hejterčki danes sem dobre volje in dejstvo, da imam velik pljuča, oops pardon, srce , vam tole podarjam v trajno last ... res ne vem, kaj se spakujete nad telim peršingom ????? ... men se zdi pa čist ok .... . ps. .... za taprvič ji ne bi nč računou .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 (popravljeno) Jp pomlad je blizu, hormončki že divjajo. ... u bistvu bi pustu, da me taka nogica boža po hrbtu..... ena z leve strani.... druga z desne.... jest pa umes.... Popravljeno Februar 27, 2014. Popravil Zivnorc DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2014 ... u bistvu bi pustu, da me taka nogica boža po hrbtu..... ena z leve strani.... druga z desne.... jest pa umes.... teb bi se tele nogice zapletle u dlake, in pol zablokirale ... res ne vem, kaj se spakujete nad telim peršingom ????? ... men se zdi pa čist ok .... . ps. .... za taprvič ji ne bi nč računou .... ti si pa itak od nekdaj bil dobričina Kmet2, pik1 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2014 :grim MM ne bo vredu, to je že stara in znana fotka. Predlagam upgrade in sicer ozadje naj bo brez snega, pomlad naj bo vidna....vse ostalo naj ostane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 (popravljeno) MM ne bo vredu, to je že stara in znana fotka. Predlagam upgrade in sicer ozadje naj bo brez snega, pomlad naj bo vidna....vse ostalo naj ostane al ne bom še nč po gradah hudiva, je premrzlu da b kaj sadiva :evilgrin: Popravljeno Marec 4, 2014. Popravil mojamiska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2014 al ne bom še nč po gradah hudiva, je premrzlu da b kaj sadiva :evilgrin: čeb se zmigawa, bi wsaj zimo prepudiwa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Počasi sm jo tud jaz začel hejtat :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=c9VOjwb1tQ4 gsxf750, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=c9VOjwb1tQ4 Kakšna lepa narava. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Ni res !! Samo živa narava je lepa, neživa je za en qurac pik1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 jp ... k se zapeleš u grmoule, lahko leže opazuješ mraule gregorjanc, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2014 jp ... k se zapeleš u grmoule, lahko leže opazuješ mraule men je važn, da ko ležim v grabnu da ni: snega pod mano in da ni mraz. Kr hejtam zimo kapišiš??!! maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 men je važn, da ko ležim v grabnu da ni: snega pod mano in da ni mraz. Kr hejtam zimo kapišiš??!! sam če pa jest v grabnu ležim, mi je pa važn da mam pivo skoz zravn, pa se mi pol fučka za vremenske razmere DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se