maus Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 PLJUC PLJUC PLJUC :krneki: pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 (popravljeno) Evo tale je pa prav za vas in vašo temo o snegu Tako yamaho imel bom tudi jaz! Popravljeno Oktober 23, 2014. Popravil Rogerg maus, pik1, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Jabadabadu! Snegec bo! Snežaki, kepanje, lopatanje, .... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Maus jo že pljucka bajkr88, maus, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 .... končno .... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Maus jo že pljucka Izrezani. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 kumi čakam zimo.... :kva2: maus, Nearrain, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Joža, požen! Mi smo prpraulen! Kmet2, Zivnorc, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Ampak danes je bilo prav mraz... bemtiš mojem optimizmu kar brez podloge it... svetla tokaj je pinlock :notworthy: . Bljak... neč ko šaltat na zinko opremo... pa sem mislil da bo šlo j spomladanski do sredine decembra kot lani.... :/ Kaj zdaj... so se zjasnili kaka zima bo letos? En tabor pravi da bo milejša kot lani drugi pa da tako hude š ni bilo... P.S. Kupim avto do 300€. Zaželjeno da traja 4-5mesecev, da je poceni registracija... KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 ... P.S. Kupim avto do 300€. Zaželjeno da traja 4-5mesecev, da je poceni registracija... Še obstajajo optimistični ljudje. Zdaj še samo napiši, da se mora še samostojno premikati (brez porivanja) pa si zmagal. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Še obstajajo optimistični ljudje. Zdaj še samo napiši, da se mora še samostojno premikati (brez porivanja) pa si zmagal. Ops si me spomnil. da pije malo. tako to bo to. No, pa sem našel! sicer l1998 ampak dobo ohranjen francozek (sem upal na fiata).... ter celo dlako pod budgetom. (Kljub vsemu ni bilo tako hudo optimistično le ego moraš pustit doma ko kupuješ kaj takega, meni se je celo izšlo nad pričakovanji.. .) Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil StaraFeltna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Tud na biciklu nisi pozim varn Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil Rogerg StaraFeltna, pik1, maus in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Ops si me spomnil. da pije malo. tako to bo to. No, pa sem našel! sicer l1998 ampak dobo ohranjen francozek (sem upal na fiata).... ter celo dlako pod budgetom. (Kljub vsemu ni bilo tako hudo optimistično le ego moraš pustit doma ko kupuješ kaj takega, meni se je celo izšlo nad pričakovanji.. .) Verjetno boš moral pustit doma ego tudi, ko boš šel v kurbarijo. Pa priporočam meglo ali trdo temo. No važno, da boš imel s česa sneg pucat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 ...hejtam winter... k jo zebe, pol moram pa še to rozasto navlako dol z nje trgat.... DAMI34, pik1, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 pack packast :glare: pljuc na zimo Zivnorc, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 ...jest tut pljuckam... mal vanjo... mal pa tut po njej... maus, I30, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 ...hejtam winter... k jo zebe, pol moram pa še to rozasto navlako dol z nje trgat.... S takšnimi slikcami boš pregrel ozračje, pol pa ne bo zime. :jezen Ni čuda, da zginjajo ledeniki. Packi. pik1, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 ...jest tut pljuckam... mal vanjo... mal pa tut po njej... Sej ni čudn da nč ne daš k tok težiš če bi bil tih bi mogoče še kdaj dobu............no vsaj tok so rekle Zivnorc, pik1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 (popravljeno) Verjetno boš moral pustit doma ego tudi, ko boš šel v kurbarijo. Pa priporočam meglo ali trdo temo. No važno, da boš imel s česa sneg pucat. Sneg... kaj je to? Sicer pa, si še mlečko in tečen (po sliki sodeč) ali te kaj grize zadnje čase? Ponavadi ne nasedam takim provokacijam ampak tale je res tako mimo da zna bit še zanimivo. Popravljeno Oktober 28, 2014. Popravil StaraFeltna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 HEJT WINTER!!!! Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Sneg... kaj je to? Sicer pa, si še mlečko in tečen (po sliki sodeč) ali te kaj grize zadnje čase? Ponavadi ne nasedam takim provokacijam ampak tale je res tako mimo da zna bit še zanimivo. Šele sedaj opazil, da si doma v afriškem delo SLO in ne veš kaj je sneg. Nekaj za pojest. Grize me pa ne. Samo zobje me srbijo. Saj veš, mlečni izpadajo, novi pa potem žgejo dokler se ne vsedejo na stalno mesto. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Jebemti Zimo, da ti jebem maus, Nearrain, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 (popravljeno) Zima, zima belaaaaaa vrh gore sedeeelaaaaa pa takooo je peeeeelaaaaa da bo Damija pa Zivnorca vzeeelaaaaa Ker nben nč ne deeelaaaaa k grdo govoreeeetaaaaa čakta čakta lumpa oba! Popravljeno Oktober 28, 2014. Popravil I30 Zivnorc, pik1, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 ... če me bo tista Zima vzela, od Damija... Hir aj em... pik1, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Maus ze cist naudusen caka sneg pik1, ciciban, Scarlett in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se