maus Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 (popravljeno) čimprej se dj, da nau prepozn :krneki: že tko nimaš normalnega prijatelja, pa še mene boš zgubu Popravljeno Februar 5, 2015. Popravil maus Zivnorc, pik1, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 .... mogoče se bom čez kakšen dan ali dva tud jest "vpisal" v vašo listo hejtarjev .... Ne sprejemamo spreobrnjencev Upisan si Scarlett, pik1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Jst mam rada vse winterhejterje Pa enga winterloverja Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...jebenti... pol se še jest prepišem med winterhejterje.... da me boš mela vsaj malo rada... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...jebenti... pol se še jest prepišem med winterhejterje.... da me boš mela vsaj malo rada... Ne sprejemamo spreobrnjencev Ti je že sossi odgovoru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...jebenti... pol se še jest prepišem med winterhejterje.... da me boš mela vsaj malo rada... Grem raje med winterloverje, je manjša konkurenca pri Scarlett. Sneg bom že preživel, čeprav s hudo stisnjenimi zobmi. Bmflar, Scarlett in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Grem raje med winterloverje, je manjša konkurenca pri Scarlett. Sneg bom že preživel, čeprav s hudo stisnjenimi zobmi. Vidte, kdor zna, zna Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Ti je že sossi odgovoru ...a pol sem izpadu že v kvalifikacijah.... :surrender: Grem raje med winterloverje, je manjša konkurenca pri Scarlett. Sneg bom že preživel, čeprav s hudo stisnjenimi zobmi. ... narobe. logično gledano je res manjša konkurenca med lowerji, kot med hejtarji....ampak je matematično zapisano, da ima rada samo enega lowerja. Zdej, ker je ta lower izražen z neznanko.... imaš res še nekaj možnosti.. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...a pol sem izpadu že v kvalifikacijah.... :surrender: - že po defaultu :grrr ... narobe. logično gledano je res manjša konkurenca med lowerji, kot med hejtarji....ampak je matematično zapisano, da ima rada samo enega lowerja. Zdej, ker je ta lower izražen z neznanko.... imaš res še nekaj možnosti.. - nč ne priznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Bolj kot gledam kamere po SLO bolj se mi zdi, da imamo vsi največ možnosti, da bomo jutri bolj lopatarji kot laverji. Jaz sem seme že posejal. Upam, da do jutri zraste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 (popravljeno) ...jp... nč ne boste lowerji ju3... boste kar na roke metali..... Popravljeno Februar 5, 2015. Popravil Zivnorc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 in to vsak svojga :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...jebenti... jest sem ga najebu... k mam tolk velzga... .... ene 200m2 dvorišča... pa še 50m ulice.... Bmflar in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...jebenti... jest sem ga najebu... k mam tolk velzga... .... ene 200m2 dvorišča... pa še 50m ulice.... Pa še mojga si pozabu Scarlett, Zivnorc in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 in to vsak svojga :lol: Pozabi. Se mi soseda tako dolgo dobrika in nagovarja skozi okno, da se usmilim še njene potrebe. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...in kaj.... a pol ga zmečeš na roke še pod njenim oknom...in so njene potrebe zadovoljene... Scarlett in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...in kaj.... a pol ga zmečeš na roke še pod njenim oknom...in so njene potrebe zadovoljene... Norc jz ne morem kidat,lohk pa domače suho sadje narežem pa mal terančka,sirčka ,ko boš odmetel tistih 2m na kvadrat prideš in tvoj želodček bo zadovoljen,pa še kako bomo rekli preden pobegneš v institucijo tifusa in mrse Scarlett in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ..tako mi mlijeka u prahu..... kidam nalijevo Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ..tako mi mlijeka u prahu..... kidam nalijevo Sej sm vedu,ko rabš prjatle ni nikjer nobenga Bmflar, Zivnorc in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 (popravljeno) ...raj tifuss.. platfuss.... Popravljeno Februar 5, 2015. Popravil Zivnorc Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Lohk pa domače suho sadje narežem pa mal terančka,sirčka ,ko boš odmetel tistih 2m na kvadrat prideš in tvoj želodček bo zadovoljen,pa še kako bomo rekli kje rabiš met skidan, kdaj, kolk, ...... ti kar reži, ne se dat motit, zemljana pa bomo točili sami Scarlett, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 (popravljeno) Grem raje med winterloverje, je manjša konkurenca pri Scarlett. Sneg bom že preživel, čeprav s hudo stisnjenimi zobmi. če morš met stisnene zobe pol s tud pr loverjih izpadu .. pr scarlettki morš met zobe narazn da lohk ližeš... ...jebenti... jest sem ga najebu... k mam tolk velzga... .... ene 200m2 dvorišča... pa še 50m ulice.... a sam ? jst mam 40m pa da pridem z motorjem šele iz garaže do dvorišča..kje je še ulca.. Pozabi. Se mi soseda tako dolgo dobrika in nagovarja skozi okno, da se usmilim še njene potrebe. če rada gleda winternarokometauce je zihr ena od medbedrnih samopraskalk.. Popravljeno Februar 5, 2015. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 kje rabiš met skidan, kdaj, kolk, ...... ti kar reži, ne se dat motit, zemljana pa bomo točili sami No ,lohk bi se Norc po sosedu zgledoval ,pohvalno,drugače pa hvala,bom skidal tistih 5x3m sam pa če mi koleno odpade takoj,na zemljana pa kobase pa kar prid pa še tisga črnogorca od soseda prpel zraven thumper, Bmflar, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 No ,lohk bi se Norc po sosedu zgledoval ,pohvalno,drugače pa hvala,bom skidal tistih 5x3m sam pa če mi koleno odpade takoj,na zemljana pa kobase pa kar prid pa še tisga črnogorca od soseda prpel zraven K je treba kidat, se skriva ... Scarlett in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...k je treba kidat....kidam ja nalijevo..... Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se