Bmflar Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 1 minuto, nazo13 pravi: Ne pride v poštev. Rabiva vsak eno prosto roko za držanje flaše in pitje. Menda ne bova kište v sneg postavljala, lahko pir zmrzne. Bom jaz pil, da vama sprostim roki za držanje ... Pa na base ne pozabta.... kruha pa ne jemo zraven bas Kmet2, nazo13, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 z basami nad winter Kmet2, pik1, Natty in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Bom jaz pil, da vama sprostim roki za držanje ... Pa na base ne pozabta.... kruha pa ne jemo zraven bas Še noben Žabar ga ni mogel toliko spit kot ga lahko Štajerc "nese". Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 Ob 13.01.2016 at 19:06, Kmet2 pravi: Bilo kuda ktm svuda......zima ni ovira,ovire so v glavi ... ajd nej ti bo ... pred 3 urami, nazo13 pravi: Ne pride v poštev. Rabiva vsak eno prosto roko za držanje flaše in pitje. Menda ne bova kište v sneg postavljala, lahko pir zmrzne. tolk kolkr je snega komot še agregat pa zmrzovalno skrinjo s sabo prvlečeta.. Bmflar, nazo13 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 3 urami, nazo13 pravi: Ne pride v poštev. Rabiva vsak eno prosto roko za držanje flaše in pitje. Menda ne bova kište v sneg postavljala, lahko pir zmrzne. nadzornega sta pozabla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 5 minutami, stuhec pravi: nadzornega sta pozabla Ne mi posu jemat Kmet2 in nazo13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Ne mi posu jemat ne e, jz sem kuhar, da bom vedno pri skledi in zmrzovalniku nazo13, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 Torej smo zorganizirani. Nadzorni HD-Dyna, stuhec peče na žaru, Zivnorc in jaz nosiva pir, samo še mašo za sneg plačamo in fizikalca najdemo, ki bo kidal. Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 11 minutami, nazo13 pravi: Torej smo zorganizirani. Nadzorni HD-Dyna, stuhec peče na žaru, Zivnorc in jaz nosiva pir, samo še mašo za sneg plačamo in fizikalca najdemo, ki bo kidal. Hmmm, še investitorja določimo .... stuhec in nazo13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 zdaj pa samo še tisto v čem je vsa poanta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 2 urami, nazo13 pravi: Torej smo zorganizirani. Nadzorni HD-Dyna, stuhec peče na žaru, Zivnorc in jaz nosiva pir, samo še mašo za sneg plačamo in fizikalca najdemo, ki bo kidal. Mašo za sneg dm jz,brezplačno nazo13, Bmflar in stuhec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 pred 6 urami, Kmet2 pravi: Mašo za sneg dm jz,brezplačno iz vaših tošlov v božjo malho nazo13, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 (popravljeno) pred 6 urami, Kmet2 pravi: Mašo za sneg dm jz,brezplačno mogoče boš imel najtežjo delo Popravljeno Januar 15, 2016. Popravil stuhec Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2016 Deli Objavljeno Januar 16, 2016 pred 10 urami, stuhec pravi: mogoče boš imel najtežjo delo Amen. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 Ob 15. 1. 2016 at 14:02, HD-Dyna pravi: Hmmm, še investitorja določimo .... Mogoče Janšo? On ma sedaj denarce, ko je prodal parcelo za vikend. Ob 15. 1. 2016 at 15:55, Kmet2 pravi: Mašo za sneg dm jz,brezplačno Zelo uspela maša! Škrtica jedna. Še en ajmer snežink za celo Slovenijo nisi namaševal. Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 8 minutami, nazo13 pravi: Mogoče Janšo? On ma sedaj denarce, ko je prodal parcelo za vikend. Zelo uspela maša! Škrtica jedna. Še en ajmer snežink za celo Slovenijo nisi namaševal. Trudil sem se v Moravcih ,švical v savnah ob molitvi ,prosil še ostale ženske z umetnimi kolki v bazenu da mi pomagajo molit in jim za protiuslugo pomagal do iz bazena do sobe itd .....res sem se trudu ,tud to nekaj šteje al nč..... nazo13, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Trudil sem se v Moravcih ,švical v savnah ob molitvi ,prosil še ostale ženske z umetnimi kolki v bazenu da mi pomagajo molit in jim za protiuslugo pomagal do iz bazena do sobe itd .....res sem se trudu ,tud to nekaj šteje al nč..... Sam da nisi postal truden ..... V Moravcih je zmeri dost penzionistk, dela več kot dost Kmet2, maus in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: Trudil sem se v Moravcih ,švical v savnah ob molitvi ,prosil še ostale ženske z umetnimi kolki v bazenu da mi pomagajo molit in jim za protiuslugo pomagal do iz bazena do sobe itd .....res sem se trudu ,tud to nekaj šteje al nč..... Drugič poskusi z molitvijo v kakšnem bordelu z Ukrajinkami. Upam samo, da ne bo vse tako sililo v luft, da bo še predlanski sneg v nebo potegnilo. maus, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 8 minutami, nazo13 pravi: Drugič poskusi z molitvijo v kakšnem bordelu z Ukrajinkami. Upam samo, da ne bo vse tako sililo v luft, da bo še predlanski sneg v nebo potegnilo. Ne maram Ukrajink ,se raje zadržujem na avtohtoni vrsti rdečeličnih slovenskih radodajk Sneg bo Bmflar, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Sneg bo Nekje sigurno ja .... maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 winter Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2016 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 19 minutami, Kmet2 pravi: Ne maram Ukrajink ,se raje zadržujem na avtohtoni vrsti rdečeličnih slovenskih radodajk Sneg bo Prekliči zadnji stavrk, takoj!!!!! Vpisan si Kmet2, maus, nazo13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 DAMI34, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Prekliči zadnji stavrk, takoj!!!!! Vpisan si Ne napenjej se da ti kej ne poč DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2016 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Ne napenjej se da ti kej ne poč Ja taprau se je oglasu, a me boš brcnu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se