Igi Pop Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Čez 14 dni so počitnice, hočem sneg. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 pred 13 urami, Igi Pop pravi: Čez 14 dni so počitnice, hočem sneg. Pozabi. Si že zamudil. Trije dobrosrčni možiclji so že mimo, mi pa smo trdosrčni motoristi (strogo proti snegu). bobi1001, Bmflar, Natty in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Poglej jih lumpe, koliko jih je všečkalo Nazota. A misliš, da je blo simpl, ko sem najprej enga mulca na štrikih vlačil po smučiščih, pol pa še drugega. Vozil za njima, da jih ni kdo zbil itd. Vsa ta leta sem imel en drek od smučarije. Lahko bi mi privoščili kakšen dan smučarije med počitnicami, za kaj več pa je itak problem. Karta je 30 EUR X 4 je 120, plus bencin, mulci vedno lačni, ata vedno žejen in se nabere. Torej, z motorji se bomo vozili po počitnicah, a ne? Če kdo ne more počakat naj gre takoj zdaj na motor. Vreme je idealno. UnionJack, TakeALookAround, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2016 pred eno uro, Igi Pop pravi: Poglej jih lumpe, koliko jih je všečkalo Nazota. A misliš, da je blo simpl, ko sem najprej enga mulca na štrikih vlačil po smučiščih, pol pa še drugega. Vozil za njima, da jih ni kdo zbil itd. Vsa ta leta sem imel en drek od smučarije. Lahko bi mi privoščili kakšen dan smučarije med počitnicami, za kaj več pa je itak problem. Karta je 30 EUR X 4 je 120, plus bencin, mulci vedno lačni, ata vedno žejen in se nabere. Torej, z motorji se bomo vozili po počitnicah, a ne? Če kdo ne more počakat naj gre takoj zdaj na motor. Vreme je idealno. Zakaj ni snega pejdi jokat v temo "nesrečn sm" al pa "zakaj mi ni dala" al pa "radar zasede". To je tema, kjer je sneg prepovedan!!!!! Kapišiš? Vpisan si! In nikar ne sikaj nazaj, k te bo še Maus vpisal. Pol ti pa niti jaz, pa niti Kmet, pa niti Bilder ne mormo več pomagat. psssst, kaj sm reku? psssst Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Prov, sem se preselil na drugo temo. Prosim poglej na Toleranca do ... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 A veseu sm pa lohk, k dons ni pr ns nč beuga dreka padl čeprou je biu napuvedan? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Če dobr premislim, so mi take zime prav všeč - big Like ! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 me zanima kaj bi imel ta tip za povedat čez zimo in sneg če bi ga vprašali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 V tem primeru glavni krivec ni ne sneg ne avto. Mogoče gume, šofer pa ziher. stuhec in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 14 urami, Igi Pop pravi: V tem primeru glavni krivec ni ne sneg ne avto. Mogoče gume, šofer pa ziher. Kako ni kriv tudi avto? Pando naj si kupi ali pa nivo, pa bo prišel povsod, ne pa to asfaltno šminko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 16 urami, Rogerg pravi: me zanima kaj bi imel ta tip za povedat čez zimo in sneg če bi ga vprašali... šofer šofer je raketa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 nije žvaka za seljaka ... ko je imeu še traktor je še šlo ... ko si pa kup kj boljšga, je pa problem nazo13 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 7 urami, maus pravi: nije žvaka za seljaka ... ko je imeu še traktor je še šlo ... ko si pa kup kj boljšga, je pa problem Isto je ko prideš iz Kwake na BMW maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 34 minutami, Kmet2 pravi: Isto je ko prideš iz Kwake na BMW Čist isto, še slabše je k bmw ma nadpovprečne zavore, pa sam žlajfa maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Isto je ko prideš iz Kwake na BMW HMMMM očitno boš res zmagu u skupni dožini brazgotin Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 37 minutami, maus pravi: HMMMM očitno boš res zmagu u skupni dožini brazgotin Sam probej,ravno sem iz treninga .... pred 2 urami, DAMI34 pravi: Čist isto, še slabše je k bmw ma nadpovprečne zavore, pa sam žlajfa Eh sej boš dojel da je Kawa povsem povprečen motor,sam to pride vernikom počasi ..... Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 lasouc si kako pa sprauš čelado čez te uhle adjnehi .... jokam res hejtam zimo, k mate pol take Kmet2, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 maus, nazo13, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Eto, izgleda da ga bom mogu dones zakurblat .... Pljuc na belo sranje zuni !!!! nazo13, DAMI34, Natty in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 DAMI34, Bmflar in Natty 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Bmflar, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Kr neki , pljuc maus, Bmflar in Natty 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Mater panike na Primorskem. Po vseh medijih opozarjajo, da tam tudi sneži. Itak. Če Primorcem ne bi povedali, da je to sneg kar pada z lufta, ne bi vedeli kaj to je. Bmflar, Natty, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Februar 17, 2016 Deli Objavljeno Februar 17, 2016 Novih 20 cm ...jebemu milu uhhh... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 17, 2016 Deli Objavljeno Februar 17, 2016 pred 6 minutami, Natty pravi: Novih 20 cm ...jebemu milu uhhh... ke ti žviš mi ga mamo genau nič, pa še ta se topi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se