Popularna objava Bmflar Objavljeno December 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno December 14, 2021 Zimsko veselje se je začelo prekmalu, vseeno.... Tut avto sem spucu ... Frenk 67, RobiRoberto, C eagle in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boki brm Objavljeno December 22, 2021 Deli Objavljeno December 22, 2021 cela zima ni, adventno odštevanje pa JE fajn ?? in ne me vprašat, zakaj......... ? https://booty-christmas.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2022 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2022 Mavti, Buschi, Bmflar in 2 others 3 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2022 Frenk 67, kaizer, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 10, 2022 Deli Objavljeno April 10, 2022 kaizer in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2022 bljak, belo govno RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 10, 2022 Deli Objavljeno April 10, 2022 Mal je pa res padalo.... VID_20220409_140525.mp4 RobiRoberto, kaizer in DAMI34 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 10, 2022 Deli Objavljeno April 10, 2022 pred 4 urami, DAMI34 pravi: bljak, belo govno Same neke mestne pičke. Obožujem zimo: 1.na kmetih je bil to edini čas, ko si se lahko malo spočil. Dobel, bil je fižol za lušit, pa koši in košare so se delale...ampak, lako si zadihu. 2.sem eden tistih, ki v kratkih hlačah kida sneg in me nikoli ne zebe. Ko te pozim zebe se oblečeš, ko ti je polet pasje vroče, se lako samo slečeš do negega. 3.čarobnost božiča 4.tudi v službi ob snegu delo zastane, ni brzine , ni stresa 5.... 6.... 7.... Bmflar, DAMI34, GoBobi in 4 others 2 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 10, 2022 Deli Objavljeno April 10, 2022 pred 31 minutami, Buschi pravi: Same neke mestne pičke. . 🤣🤣🤣 ps. .... prvo, pa muško 🤣 DAMI34 in kaizer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2022 pred 13 urami, Buschi pravi: Same neke mestne pičke. Obožujem zimo: 1.na kmetih je bil to edini čas, ko si se lahko malo spočil. Dobel, bil je fižol za lušit, pa koši in košare so se delale...ampak, lako si zadihu. 2.sem eden tistih, ki v kratkih hlačah kida sneg in me nikoli ne zebe. Ko te pozim zebe se oblečeš, ko ti je polet pasje vroče, se lako samo slečeš do negega. 3.čarobnost božiča 4.tudi v službi ob snegu delo zastane, ni brzine , ni stresa 5.... 6.... 7.... 1. kr mej jo 2, js se pozimi vozim sa motor :P 3. kr mej ga 4. kr mej zaostanek dela 5. i hate winter 6. i hate winter 7. i hate winter Buschi, RobiRoberto in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 10, 2022 Deli Objavljeno Maj 10, 2022 VS800, DAMI34, Zivnorc in 6 others 2 3 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 10, 2022 Deli Objavljeno Maj 10, 2022 pred 43 minutami, Frenk 67 pravi: ... to sem tut jest že enkrat eni naredu..... pa k je prletela v sneg.. sem ji naglas zavpil.... " SEJ NISEM FUK MAŠINA!!" ... ohladi se malo... maus, Frenk 67, Kugelschreiber in 3 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 21, 2023 Avtor Deli Objavljeno December 21, 2023 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 22, 2023 Deli Objavljeno December 22, 2023 pred 15 urami, DAMI34 pravi: A sarma? pik1 in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 23, 2023 Deli Objavljeno December 23, 2023 Ob 10. 5. 2022 ob 7:00, Zivnorc pravi: ... to sem tut jest že enkrat eni naredu..... pa k je prletela v sneg.. sem ji naglas zavpil.... " SEJ NISEM FUK MAŠINA!!" ... ohladi se malo... . no, ampak če si pošten, prov dostkrat ni blo tko Frenk 67, Kugelschreiber in Zivnorc 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 23, 2023 Deli Objavljeno December 23, 2023 pred 22 minutami, pik1 pravi: . no, ampak če si pošten, prov dostkrat ni blo tko ...sej sem napisu: eni enkrat....😁 pik1 in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Januar 11 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 11 Kawasaki_rider, Kaldu, Tedybear in 8 others 9 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 11 Avtor Deli Objavljeno Januar 11 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: izdajauc VS800, GregorM in Zivnorc 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 11 Deli Objavljeno Januar 11 A ni's biu lihkar na gležnu operiran ? Pa že skijaš? dr.looney in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 12 Deli Objavljeno Januar 12 GregorM, Mavti, Luka66 in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 12 Deli Objavljeno Januar 12 pred 21 urami, Buschi pravi: A ni's biu lihkar na gležnu operiran ? Pa že skijaš? Sej to ma stare slike....🤣🤣🤣🤣 Zivnorc in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 13 Deli Objavljeno Januar 13 pred 13 urami, dr.looney pravi: Sej to ma stare slike....🤣🤣🤣🤣 . ... ja, in to najbrž ene deset let stare, če ne še kakšn let več Zivnorc in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 13 Avtor Deli Objavljeno Januar 13 sami zimoljubci fukitese!!!! Akito, Zivnorc, GregorM in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 13 Deli Objavljeno Januar 13 pred 11 urami, DAMI34 pravi: sami zimoljubci fukitese!!!! . ... ja kje s pa to coprnco staro najdu ??? RobiRoberto, DAMI34 in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 14 Deli Objavljeno Januar 14 pred 19 urami, pik1 pravi: . ... ja kje s pa to coprnco staro najdu ??? Na tvoji sliki , z obletnice mature😂😂😂😂 maxxa, Frenk 67, pik1 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se