pik1 Objavljeno Januar 14 Deli Objavljeno Januar 14 pred 40 minutami, dr.looney pravi: Na tvoji sliki , z obletnice mature😂😂😂😂 . ... pa se mi res zdi, da smo imel takrat eno učitlco geografije, tik pred penzjonom dr.looney, Frenk 67 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 A še kdo hodi vohat pokrovček od rezervoarja, ali sem samo jaz v zadnjem stadiju abstinence? DAMI34, GoBobi, Kugelschreiber in 5 others 1 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 DAMI34, GregorM, Frenk 67 in 6 others 1 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 (popravljeno) 22 minutes ago, ciciban said: A še kdo hodi vohat pokrovček od rezervoarja, ali sem samo jaz v zadnjem stadiju abstinence? Se slabs. Gledam, de bi kupil nek za po makadamu pa se odpravil na mamute. What’s next? Total meltdown in nabava chain oilerja? kar me veseli, smo sred januarja. V najslabsem primeru, bo gravzno se dva meseca(in pol). Na danasnji dan 2013, je blo fuuul slabse. Popravljeno Januar 15. Popravil Kugelschreiber DAMI34, ciciban, kaizer in 4 others 2 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 Uf ja... Se spomnem. Konec zime je bil okrog parkinga 2,5m obzidje. Enostavno nismo imel več kam metat snega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 pred 20 minutami, Kugelschreiber pravi: Se slabs. Gledam, de bi kupil nek za po makadamu pa se odpravil na mamute. What’s next? Total meltdown in nabava chain oilerja? kar me veseli, smo sred januarja. V najslabsem primeru, bo gravzno se dva meseca(in pol). Na danasnji dan 2013, je blo fuuul slabse. Težko je slabše od tega sranja od zime. Kugelschreiber in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 16 Deli Objavljeno Januar 16 pred 10 urami, ciciban pravi: A še kdo hodi vohat pokrovček od rezervoarja, ali sem samo jaz v zadnjem stadiju abstinence? . ... ja, od dunje Kawasaki_rider, DAMI34, ciciban in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Januar 16 Deli Objavljeno Januar 16 pred 11 urami, ciciban pravi: A še kdo hodi vohat pokrovček od rezervoarja, ali sem samo jaz v zadnjem stadiju abstinence? Lahko se najdem tukaj 😑 ciciban in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Avtor Deli Objavljeno Januar 16 pred 13 urami, ciciban pravi: A še kdo hodi vohat pokrovček od rezervoarja, ali sem samo jaz v zadnjem stadiju abstinence? kresni, pa daj nos na ror ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Januar 16 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 16 Na tak dan "I hate wintwer" ne velja... Kawasaki_rider, DAMI34, kaizer in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Januar 17 Deli Objavljeno Januar 17 Alla, pik1, Kugelschreiber in 3 others 3 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 17 Deli Objavljeno Januar 17 pred 38 minutami, GeeSXer pravi: . ... baš bez veze ... svugdje sama golotinja DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Januar 17 Deli Objavljeno Januar 17 @pik1 Reče se: "samo sirotinja, sve golo i boso" pik1, RobiRoberto in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 21 Deli Objavljeno Januar 21 . ... tle počakam, dokler ne spucajo ves sneg okol bajte GregorM, Alla, DAMI34 in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25 Avtor Deli Objavljeno Januar 25 pik1, Kawasaki_rider in RobiRoberto 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 25 Deli Objavljeno Januar 25 To ni nobena zima ... DAMI34, kaizer in Kawasaki_rider 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25 Avtor Deli Objavljeno Januar 25 sovražim zimo in sem vseeno bil v torek razočaran nad odjugo. Namreč sem pičil Kobarid, tolmin Idrija in čakal tiste lepe smreke v soju sonca polne snega pri Črnem vrhu in dobil...prst v rt... se je že vse sopilo z dreves, pa faking svinarija po cesti...kje so tiste prave zime, ko je bil sneg pravi sneg, ne pa neko sranje od "žmokalce" jebemtidatijebemglobalnosegrevanje Tedybear in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 25 Deli Objavljeno Januar 25 pred 5 urami, DAMI34 pravi: sovražim zimo in sem vseeno bil v torek razočaran nad odjugo. Namreč sem pičil Kobarid, tolmin Idrija in čakal tiste lepe smreke v soju sonca polne snega pri Črnem vrhu in dobil...prst v rt... se je že vse sopilo z dreves, pa faking svinarija po cesti...kje so tiste prave zime, ko je bil sneg pravi sneg, ne pa neko sranje od "žmokalce" jebemtidatijebemglobalnosegrevanje . ... res vas ne razumem, kaj tolk kritizirate letošnjo zimo 20240125_150852.mp4 Tedybear, DAMI34, RobiRoberto in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 26 Avtor Deli Objavljeno Januar 26 prou pence maš al je to sneg? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 19 Deli Objavljeno April 19 C eagle, RobiRoberto, MARE 65 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se