Senior73 Objavljeno Marec 13, 2013 Deli Objavljeno Marec 13, 2013 Lep pozdrav! V nekaj dneh mam namen menjat bat in cilinder na Gileri Runner(01 letnik) z nadomestnima deloma. To bom delal prvič, ampak postopek vem kakšen je. Zanima me če morm bit na kej še posebi pozorn, previden.... Če je problem ker taka tema že obstaja bi pa sam prosu če mi lahko gdo linka. Hvala! lp,hf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Lep pozdrav! V nekaj dneh mam namen menjat bat in cilinder na Gileri Runner(01 letnik) z nadomestnima deloma. To bom delal prvič, ampak postopek vem kakšen je. Zanima me če morm bit na kej še posebi pozorn, previden.... Če je problem ker taka tema že obstaja bi pa sam prosu če mi lahko gdo linka. Hvala! lp,hf Če veš kakšen je postopek ni blema,pazi,da boš glavo nazaj privijačil z moment ključem in pravimi Nm(njutenmetri po domače).... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Če veš kakšen je postopek ni blema,pazi,da boš glavo nazaj privijačil z moment ključem in pravimi Nm(njutenmetri po domače).... Ehh če nimaš dveh levih rok ga kr zašaraufi po filingu. Jaz nikoli nisem moment ključa uporabljal pri cilindrih pa nikol nobenih problemov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Ehh če nimaš dveh levih rok ga kr zašaraufi po filingu. Jaz nikoli nisem moment ključa uporabljal pri cilindrih pa nikol nobenih problemov. No sej ta filing je bil pr men ponavad problem,pa tud slučajno nimam dveh levih ampak dve desne :grim No resno na šihtu se ukvarjam samo z vijaki od fi 12 naprej in ko dobim neki šrauf od fi 6 v roke odleti se pa strinjaš vrjetno z mano ,da je bolj tehnično pravilno če to narediš z moment ključem,saj v nasprotnem primeru lahko pride do preboja tesnila in potem veš kakšen je postopek naprej,,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 No sej ta filing je bil pr men ponavad problem,pa tud slučajno nimam dveh levih ampak dve desne :grim No resno na šihtu se ukvarjam samo z vijaki od fi 12 naprej in ko dobim neki šrauf od fi 6 v roke odleti se pa strinjaš vrjetno z mano ,da je bolj tehnično pravilno če to narediš z moment ključem,saj v nasprotnem primeru lahko pride do preboja tesnila in potem veš kakšen je postopek naprej,,.... Definitifno, da se strinjam, proizvajalec vedno v priročnikih navede potreben moment, da se vijak oz. matica zategne. Samo dober moment ključ stane 80€+ vendar se da dobiti tudi cenejše za 30€, kok jim gre pa verjet, to pa bo ostala misterija . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 Definitifno, da se strinjam, proizvajalec vedno v priročnikih navede potreben moment, da se vijak oz. matica zategne. Samo dober moment ključ stane 80€+ vendar se da dobiti tudi cenejše za 30€, kok jim gre pa verjet, to pa bo ostala misterija . Vidm da si iz Lj,če ga boš kdaj potreboval me kontaktiraj,ti posodim :yes: macak333 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 Vidm da si iz Lj,če ga boš kdaj potreboval me kontaktiraj,ti posodim :yes: No to pa je lepa gesta. Če bom rabil se obrnem nate . Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 Pa glej da bat prov obrneš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 Mhm-puščica na temenu bata ponavad proti izpušnemu kanalu, pa vijake priteguje v zvezdastem vzorcu postopoma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se