safrane Objavljeno Januar 21, 2003 Deli Objavljeno Januar 21, 2003 imam italjeta formula 50 l98 in imam problem z vplinjačem 17".Motor nikakor noče lepo teči.Kakšna je pravilna nastavitev igle.Pri nizkih obratih slabo pospešuje nato pa šele dobi obrate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 21, 2003 Deli Objavljeno Januar 21, 2003 Po moje to ni vplinjač ampak valjčki. Vsaj zdi se mi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 21, 2003 Deli Objavljeno Januar 21, 2003 hmmm....čeprav jaz in moja kolegica ki je vedno pod mano (s tem je mišlena yamaha) :) še s fergazerami nimama izkušn samo čisto tak laično jaz tudi sklepam da so valčki! keko gramske maš??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Januar 21, 2003 Deli Objavljeno Januar 21, 2003 Hehe aerox mahankar!!! :oops: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Januar 21, 2003 Deli Objavljeno Januar 21, 2003 Ja to je najboljše da neseš enemu ko se spozna, ne moremo ti mi tukaj dajat inštrukcij preko neta, ker lahko še bolj zjebeš motor. Mogoče ga boš pa tak fino odpr ko dunker. Mogoče bo šou 130km/h. Ne, ne zajebavam. Pelji k skutomehaniku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
safrane Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Ima mogoče kdo kaj iskušenj s tem motorjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A3Turbo4Life!!! Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Jaz ga imam.Imam enako težavo.Sem preizkušal z valjčki, ampak nič ne pomaga.Ampak pri meni prihaja do tega verjetno zaradi resonance.Sem dal noter ultra lahke valjčke, ampak motor potrebuje tisti 2 sekundi da se zavrti pol pa zategne.Pa navor imaš vseeno al ga moreš recimo tiščat, če sta gor 2?Ker jaz lahko vseeno lepo speljem v hrib z dvema. Bye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Sj ni mus de bo z najlažjimi delal najbol. Mogoče zadostuje če gram ali 2 lažji. Če se motm me nej gdo poprav! :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
safrane Objavljeno Januar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Ne vleče najboljš.Razmišljam da bi kupil kit 70ccm.Kje se da dobit kakšno ugodno varijanto.Bom pa enkt objavil slike, ker sem ga dal na novo barvat in bodo v črni barvi doadni rdeči kristali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Jst bi ga dau tud na črn barvat kok si pa dau za barvo in šrihanje skp ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
safrane Objavljeno Januar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Kupil sm poškodovanega tko da me bo prišlo 45000 sit (popravilo plastik, nalepke, barvanje).Bile so pa polomljene vse plastike za noge... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Pol si tak k moj frend! On je tut kupu totalka razbitga zdej pa hod po odpadih pa nabira dele. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 pol se ni tok k jst mam tud par plastik skp za zlimat :) a to ti oni dajo staro barvo dol al mors sam ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
safrane Objavljeno Januar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Ne rabš nč sam delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Type-RS Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Kupil sm poškodovanega tko da me bo prišlo 45000 sit (popravilo plastik, nalepke, barvanje).Bile so pa polomljene vse plastike za noge... Kolk si pa odštel za skuter če ni skrivnost,pa zanima me a ti bo popravil plastike z poliestrom al kako?? Se mi ne zdi drago popravilo za 45ksit če pogledaš,da on vse naredi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 a pa u 45k je ze barva not usteta ? k ce je se mi zdi dost pucen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 Sj ni mus de bo z najlažjimi delal najbol. Mogoče zadostuje če gram ali 2 lažji. Če se motm me nej gdo poprav! :idea: lahko, da bo deloval najboljše s težkimi valjčki. To nikol ne moreš vedet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
safrane Objavljeno Januar 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2003 Zanjga sem dal 100000 sit.Ja v ceno 45000sit je všteto čisto vse.Kakšne so vaše iskušnje s tem motorjem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 izkusne hm frend ga je meu pa ga je meu skos na servisu tko da ne prevec dobre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 No jaz ga imam, pa imam z njim prevoženih preko 100 Mm. Kako, ti bo pa delal, je pa zelo odvisno od serviserja. Moja izkušnja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 Sj ni mus de bo z najlažjimi delal najbol. Mogoče zadostuje če gram ali 2 lažji. Če se motm me nej gdo poprav! :idea: lahko, da bo deloval najboljše s težkimi valjčki. To nikol ne moreš vedet. Sam če gledaš teorijo delovanja valjčkov nej nebi s težjimi boljš delal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 Sj ni mus de bo z najlažjimi delal najbol. Mogoče zadostuje če gram ali 2 lažji. Če se motm me nej gdo poprav! :idea: lahko, da bo deloval najboljše s težkimi valjčki. To nikol ne moreš vedet. Sam če gledaš teorijo delovanja valjčkov nej nebi s težjimi boljš delal. Če imaš dovolj moči ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 Ne razumem te čist najbol! Kako to misleš če maš dovolj moči? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 ja če maš težje valjčke prej pride do večjega prestavnega razmerja in ker skuter nima dovolj moči nikamor ne stegne. moraš pa naredit tako, da pride do tega razmerja šele pri tistih obratih, ko ima skuter največjo moč. če imaš pretežke valjčke je tako kot bi z biciklom v najvišji prestavi fural - veliko napora+nikam ne stegne. če pa imaš prelahke pa je tako kot da bi vozil v prvi - malo napora-dobro stegne-nizka hitrost. če pa trofiš prave valjčke pa je kot da bi lepo enakomerno prestavljal. no to je zdaj zelo poenostavljeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 kaj če menjaš samo auspuh na aeroxu, daš leo zx in ko še ne menjaš valčkov ma hudo vlke luknje v pospeškah, če pa valčke menjaš in probaš vse možne kombinacije, bo še potem vseeno imel luknje al ne? zelo me skrbi, ker bom skutera počasi pelal na servis da mi zamenjajo valčke, fedrce na kuplonge in jermen (mam že 8k km, pa bom kar menjal) in bi rad da nebi imel lukenj in da bi vlekel nonstop tak kot npr. jrkotu, samo nerabi tak močno vlečt, ampak naj vleče malo bolj nežno in to vedno (če se je že kdo pelo z spedfajtom od njega, ve kaj mislim)! no kaj mislite vi strokovnjaki, bodo luknje al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se