menih Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 kratka reklama ki ste ga najbrž že vsi videli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Te poligonske vaje lahko izgledajo tudi takole: Ja, seveda. Na N. Marofu pa lahko izgleda takole: https://www.youtube.com/watch?v=5fM3kBPZzjk gsxf750, svobodnaptica01 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Te 'poligonske' vaje imajo nekaj smisla za začetnike oz. vse tiste, ki imajo težave že z osnovami. Prav je, da se te stvari nauči oz. privadi do te mere, da o njih med vožnjo ni treba razmišljat, ker to samo jemlje čas in pozornost od dogajanja v prometu. Čeprav bi po drugi strani pričakoval, da bi se ta 'rutina' pridobila že v avtošoli. In fajn je po daljši 'abstinenci' (npr. zima) te zadeve malo obnovit in 'zbudit' ta del možganov - ampak če kdo za to (spet) rabi inštruktorja in organiziran tečaj, naj raje razmisli o javnem prometu. V realnem prometu pa obvladovanje slaloma pri 5 km/h ali osmice pri 2,5 km/h ne pomaga kaj preveč... Za to je veliko koristnejša kakšna celodnevna delavnica na N. Marofu. pomaga pomaga.... Potem pa jih gledaš paciente, ko ne znajo obrnit motorja na cesti.... bi rabili celo parkirišče za tak podvig.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunatic Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Ja, seveda. Na N. Marofu pa lahko izgleda takole: Pa kakšen Marof no. To je dirkališče, ki se nahaja v drugi državi in je draga zajebancija, ki je primerna za občasno sproščanje adrenalina in učenje polaganje ovinkov. Tudi posledice morebitnih padcev so na so na Marofu veliko hujše kot na parkirišču. Pa na pisti se ne boš naučil polkrožnrga obračanja, zaviranja v sili, izogibanja oviri... V realnem prometu pa obvladovanje slaloma pri 5 km/h ali osmice pri 2,5 km/h ne pomaga kaj preveč... Za to je veliko koristnejša kakšna celodnevna delavnica na N. Marofu. Če voziš osmice pri 2,5 km/h ti res ne pomaga preveč. Morda potrebuješ nekaj vaje: https://www.youtube.com/watch?v=UPNxgRULJiA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 (popravljeno) Res ne vem, zakaj tok pregovarjanja .. kdor želi naj gre, kdor nima časa naj ne gre in kdor noče naj tudi ne gre .. ajnfok .. člouk je roko ponudu in tojeto. Jaz sem samo predlagal relacijo, kar je tudi sprejet kot zanimiv predlog, koliko je pa uresničljiv, je pa druga pesem. če mi kdo kavo plača, jo tut stoje spijem :krneki: Popravljeno September 3, 2013. Popravil maus Maximus, Cufa in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 (popravljeno) Jaz sem zainteresiran, borutt. Sam največkrat vadim močno zaviranje do meje zdrsa. Doma sem blizu ex-Mobikroga, kdor ga pozna. Pred njim je dolga ravnina (del avio piste) ki je vedno prazna. Tam ga lahko varno nateraš na 120-150km/h in potem treniram zaviranje ("v sili"). Ko to parkrat naredim, kar smrdi iz bremz (briga me za ploščice, če mi bo to kdaj rešilo kožo). ABSa pa nimam. Mi je močno zaviranje že pomagalo izognit se nesreči, tako da ni res, Snečer, da so taki in drugačni treningi brez veze. Marsikdo sploh ni probal, kaj to pomeni močno zavirat pri taki hitrosti in se ustrašijo ko bi bilo to potrebno, odreagirajo panično itd.... To so taki pojemki, ki jih nismo vajeni iz normalnega življenja in jih je treba natrenirat. Vsak trening pomaga, razvije se občutek za obnašanje motorja. Popravljeno September 3, 2013. Popravil Fantocci jami65, rosse20 in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Pridem vadit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Včeraj bilo super. Pohvale za super tečaj in pozdrav obema soterpinoma. Lep pozdrav tudi tebi ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Js bi tud, da ne bom samo... . :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Tudi jaz bi prišel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Kdo je pa rekel, da se mora tečaj odvijati samo na poligonu. Vse je stvar dogovora in izvedbe. Se izvede še relacijsko vožnjo z debatiranjem, kar smo že imeli. Da, lahko potrdim da je bilo fajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 (popravljeno) A pol je to že bilo al kaj? To ste se preko zs zmenili? Popravljeno September 4, 2013. Popravil Fantocci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Še ni bilo. V dogovoru z višjo silo naj bi bilo proti koncu septembra. Je pa vmes še ena višja sila. Ko bo določen datum, ga bom sporočil. Upam, da se ne bo višja sila izneverila. jami65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno September 16, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2013 Če ste še vedno kandidati za verjetno zadnji letošnji slalom med stožci, ga lahko izvedemo 12.10.2013. Datum ni najbolj zavezujoč, ker se vsake toliko nekdo spomni na nas in nas poliva z mrzlo vodo. Torej, okviren datum za izvedbo debatiranja o udeležbi v prometu z motorjem, prometnih predpisih in raznih zidih po cesti, slalomiranja in smuka med stožci ter sproščujoče relacijske vožnje, je 12.10.2013 (sobota), vendar se lahko premakne, da ne bomo mokri. Lokacija je Postojna v dopoldanskem času. Namen tega slalomiranja ni neko uradno nabijanje pameti v piskre, temveč pridobivanje novih in obnavljanje že pridobljenih znanj na sproščen način. Sedaj me pa zanimajo kandidati oziroma njihovo število, da bom lahko postavil stožce. krucymucy, mladench, Cufa in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 17, 2013 Deli Objavljeno September 17, 2013 Pridem, če le nebo preveč hladno in mokro nimam še komplet opreme... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno September 17, 2013 Deli Objavljeno September 17, 2013 Prideva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bobo69 Objavljeno September 17, 2013 Deli Objavljeno September 17, 2013 Tudi mene bi zanimalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 17, 2013 Deli Objavljeno September 17, 2013 Če bo vse po planu prideva z ženo:-) jami65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 17, 2013 Deli Objavljeno September 17, 2013 Zainteresiran, če le ne bom moped do takrat prodal (pa izgleda, da ni straha ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 17, 2013 Deli Objavljeno September 17, 2013 Tudi jaz zainteresiran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 Tudi midva z Mio prideva . Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 Že brišem prah s stožcev. Kmet2, maus, jami65 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 Že brišem prah s stožcev. Dej kakšno naročilnico zrihtej,da se najemo po poštenem treningu jami65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 Dej kakšno naročilnico zrihtej,da se najemo po poštenem treningu Verjetno še ne veš, da smo bili obtoženi korupcije zaradi kosila po uspešno izvedenem poligonu. Ma bomo vseeno jedli . jami65 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carsvemira Objavljeno September 20, 2013 Deli Objavljeno September 20, 2013 Verjetno še ne veš, da smo bili obtoženi korupcije zaradi kosila po uspešno izvedenem poligonu. Ma bomo vseeno jedli . Super, če lahko bi tudi jaz prišel!! lp in srečno ter varno vožnjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se