motolover Objavljeno November 23, 2016 Deli Objavljeno November 23, 2016 (popravljeno) On 20/11/2016 at 1:25 PM, sesir said: večina harleje Večina RTje. HDje samo še na lokacijah, kjer jih potrebujejo za image. Tale policaj ima zanimive filmčke. Popravljeno November 23, 2016. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno November 23, 2016 Deli Objavljeno November 23, 2016 pred 9 minutami, motolover pravi: Večina RTje. HDje samo še na lokacijah, kjer jih potrebujejo za image. Tale policaj ima zanimive filmčke. zanimivo...ko sem gledal slike z brantrancevega dopusta sem videl na sliki policiski harley in sem pač sklepal,da pač tako... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 23, 2016 Deli Objavljeno November 23, 2016 11 minutes ago, sesir said: zanimivo...ko sem gledal slike z brantrancevega dopusta sem videl na sliki policiski harley in sem pač sklepal,da pač tako... Nič čudnega. Vsi turisti slikajo policaje na Harlijih, vendar jih razen v turističnih središčih vedno teže vidiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno November 23, 2016 Deli Objavljeno November 23, 2016 pred 1 minuto, motolover pravi: Nič čudnega. Vsi turisti slikajo policaje na Harlijih, vendar jih razen v turističnih središčih vedno teže vidiš. So tudi on spoznali,da je Harley sam za poziranja dober?! .... in moravčan 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 23, 2016 Deli Objavljeno November 23, 2016 pred eno uro, sesir pravi: So tudi on spoznali,da je Harley sam za poziranja dober?! C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Marec 1, 2017 Deli Objavljeno Marec 1, 2017 Bliža se, oziroma se je že začela(za nekatere se ne konča spljoh )... sezona na dveh kolesih, pa bi me zanimalo, če si bi Borutt spet vzel kaj svojega prostega časa za nas nadebudne mladce.... Vsi tisti, ki jih to moti ali ne zanima, so naprošeni, da temo preskočijo. Hvala! ALEŠ M, KARMEN1, sunnygirl in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SMX17 Objavljeno Marec 1, 2017 Deli Objavljeno Marec 1, 2017 pozivam @Snecerja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Marec 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2017 pred 8 urami, C eagle pravi: Bliža se, oziroma se je že začela(za nekatere se ne konča spljoh )... sezona na dveh kolesih, pa bi me zanimalo, če si bi Borutt spet vzel kaj svojega prostega časa za nas nadebudne mladce.... Vsi tisti, ki jih to moti ali ne zanima, so naprošeni, da temo preskočijo. Hvala! Si bom vzel službeni in svoj čas. Akcije bodo aprila in sicer na Darsu, kjer bo potrebna prijava zaradi omejenega števila udeležencev in pred Primorko, kjer ni omejitve. Zaenkrat je znan datum pred Primorko, kjer bo dne 22.04. Za Dars ostanejo ostale tri sobote oziroma po dogovoru. Akcije bodo tudi maja, vendar samo na Darsu. Vse datume bom pravočasno sporočil. ALEŠ M, sesir, 3nity in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 Službeni čas si ne vzemi, ker to mi plačamo za tvoje projekte. Enako naj tudi udeleženci plačajo uporabo površine državnega podjetja. Pa prijava prireditve, varovanje itd. da ne bo še kdo prišel pogledat... solorider in SMX17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 Pred Primorko bo pasulj ? C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 9 hours ago, SMX17 said: pozivam @Snecerja Ne upa! 26 minutes ago, Snecer said: Službeni čas si ne vzemi, ker to mi plačamo za tvoje projekte. Enako naj tudi udeleženci plačajo uporabo površine državnega podjetja. Pa prijava prireditve, varovanje itd. da ne bo še kdo prišel pogledat... Mi plačamo, mi dobimo. Če te ni zraven je pa tvoj problem. C eagle, sesir, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 (popravljeno) pred 54 minutami, Snecer pravi: Službeni čas si ne vzemi, ker to mi plačamo za tvoje projekte. Enako naj tudi udeleženci plačajo uporabo površine državnega podjetja. Pa prijava prireditve, varovanje itd. da ne bo še kdo prišel pogledat... To se samo malo hecaš, a ne . Saj pri vseh neumnostih v Sloveniji nisi še ti eden "od unih"... ali pač, glede na to, kar sem prebral par strani nazaj. Ne razumem tvojih vzgibov, res ne ... Ajd! Popravljeno Marec 2, 2017. Popravil GoBobi XTR, C eagle, 3nity in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 sam uni, ki bodo mel vinjeto, bodo lahko v bazo Postojna zapelal ... Efendi, KARMEN1, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 pred eno uro, XTR pravi: Ne upa! Mi plačamo, mi dobimo. Če te ni zraven je pa tvoj problem. nič ne plačate in v tem je problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 4 minutes ago, Snecer said: nič ne plačate in v tem je problem Ti bi rad dobil plačano udeležbo na tečaju? notranc in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 pred 21 minutami, XTR pravi: Ti bi rad dobil plačano udeležbo na tečaju? Ne, ampak da udeleženec plača uporabo prostora lastniku, firmi v državni lasti. Če bi me pa rad tam videl, pa vinjeta, potni stroški in malica p.s. pa ne vse strogo resno jemat notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 pred 1 minuto, Snecer pravi: Če bi me pa rad tam videl, pa vinjeta, potni stroški in malica Potni stroški so zate lahko itak ful nizji,ker toliko km narediš z gumami...tud poraba ne more biti visoka...skupni tvoj potni strošek z vinjeto je nižji kot recimo od @DAMI34 samo na gumah 3nity, C eagle, XTR in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 Da pridem do Postojne po stari cesti, rabim ene 3 ure iz Maribora, vmes pa enih parkrat opravim tečaj kar na cesti, sploh če bodo termini zadnjega, ko je penzija, ko bodo kmetje orali po cesti in drugi podobni dogodki. solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 pred 24 minutami, Snecer pravi: Da pridem do Postojne po stari cesti, rabim ene 3 ure iz Maribora, vmes pa enih parkrat opravim tečaj kar na cesti, sploh če bodo termini zadnjega, ko je penzija, ko bodo kmetje orali po cesti in drugi podobni dogodki. Se strinjam...kako pa to,da nimaš vinjete na mopedu? Pri tvoji porabi gum misliš,da si MB-PO v treh urah????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 Letošnje še nimam, praviloma kupim polletno. 2 uri do LJ in ura do Postojne. Ne,če mislim, vem Do Celja po stari cesti je pravi užas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 pred 3 urami, Snecer pravi: Službeni čas si ne vzemi, ker to mi plačamo za tvoje projekte. Enako naj tudi udeleženci plačajo uporabo površine državnega podjetja. Pa prijava prireditve, varovanje itd. da ne bo še kdo prišel pogledat... Bomo koristno porabili tvoje evre. Do zadnjega. pred 3 urami, KARMEN1 pravi: Pred Primorko bo pasulj ? Se bomo potrudili, da bo povsod. notranc, C eagle, Efendi in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Marec 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2017 Da napišem še datum za Dars; 08.04.2017 z začetkom ob 09.00 uri. Je pa vse odvisno od vremena. Za to akcijo je možna prijava na internetni strani Darsa. Če bo kakšen viška, ne bomo nič komplicirali. Čim več, da bomo lahko porabili ves davkoplačevalski denar. gretzky, GoBobi, Quest in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 5 hours ago, Snecer said: nič ne plačate in v tem je problem Nihče ni zahteval. Tečaj je bil brezplačen, da ne bo kakšne pomote. Izvedba pa odlična. To je očitno le tvoj problem. 5 hours ago, Snecer said: Ne, ampak da udeleženec plača uporabo prostora lastniku, firmi v državni lasti. Če bi me pa rad tam videl, pa vinjeta, potni stroški in malica p.s. pa ne vse strogo resno jemat Kakšne stvari tebe motijo... . Letos se ne bova videla, ker me ne bo. GoBobi in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 Nope, tečaj smo mi plačali ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Marec 2, 2017 Deli Objavljeno Marec 2, 2017 Pa pustitega Šnecija no. Kdaj mu sfali tablet pol pa je cel čuden. Ni sam kriv... KARMEN1, GoBobi, Frenk 67 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se