sunnygirl Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 10 minutami, Snecer pravi: zakaj ma podplat dol? Pa to je nov način vožnje, ki ga še ne učijo na Varni vožnji. Namreč med vožnjo imej vedno en podplat na tleh. Tako si bolj stabilen... Frenk 67, gretzky, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 (popravljeno) pred eno uro, Snecer pravi: zakaj ma podplat dol? Rossi stil...Net jebu....dami need you Popravljeno Marec 12, 2017. Popravil sesir DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: zakaj ma podplat dol? ...ker bremza..... sunnygirl, DAMI34 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 6 minutami, dr.looney pravi: ...ker bremza..... A oranžkotu tako hitro crknejo bremze? Frenk 67, dr.looney, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 Pravkar, sunnygirl pravi: A oranžkotu tako hitro crknejo bremze? verjetno bo nekaj na tem, sodeč po sliki...... sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 (popravljeno) 1 hour ago, Snecer said: zakaj ma podplat dol? Ali se moraš peljat, al pa eno ali obe nogi dol met, drugače motor ne more sam pokonci stat. Na sliki bi rekel da je to drugo... Popravljeno Marec 12, 2017. Popravil twom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 1 uro, Snecer pravi: zakaj ma podplat dol? Podplati ga srbijo dr.looney, igc1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 9 minutami, sunnygirl pravi: A oranžkotu tako hitro crknejo bremze? sploh jih ne rabi, ker je bil na tečaju (kvačkanja) pa zase se brigite Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 Dejansko je ustavil in poziral za Borutta, ki že obvešča kolege na Hrvaškem. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: sploh jih ne rabi, ker je bil na tečaju (kvačkanja) Potem pa motor ni izpraven, če nima bremz Kako si pa tehničnega naredu, a? Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 42 minutami, sunnygirl pravi: Potem pa motor ni izpraven, če nima bremz Kako si pa tehničnega naredu, a? prve 4 leta ne rabiš v glavnem, da ne bom off topic, tečaj jadranske magistrale smo kljub hudim težavam udeležencev uspešno zaključili ALEŠ M, sesir, MMF in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 apirko in .... 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 V soboto je bilo v Postojni na varni vožnji Darsa super pripravljeno. Sedaj vem, da bo moral še malo povaditi. Takoj bom začel z relacijsko vožnjo Fino mi je bilo, ker so policisti zelo realistično pokazali situacije in vaje... od dodatnih led luči, vožnje pred dolgo kolono na meji, vaje za boljšo kontrolo motorja........ Od tečaja za prvo pomoč, ki je že zelo daleč sem moral povaditi na napihljivi Ančki igc1, Dark, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 (popravljeno) pasulj sm jedu in pol do morja prdeu vir: Primorske novice Popravljeno April 10, 2017. Popravil maus Frenk 67, ALEŠ M, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno April 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2017 pred 3 urami, Bostjan L pravi: V soboto je bilo v Postojni na varni vožnji Darsa super pripravljeno. Sedaj vem, da bo moral še malo povaditi. Takoj bom začel z relacijsko vožnjo Fino mi je bilo, ker so policisti zelo realistično pokazali situacije in vaje... od dodatnih led luči, vožnje pred dolgo kolono na meji, vaje za boljšo kontrolo motorja........ Od tečaja za prvo pomoč, ki je že zelo daleč sem moral povaditi na napihljivi Ančki Me veseli, da ti je bilo všeč in, da si nekaj dobil za svoj porabljeni čas. Se bom še naprej trudil. GoBobi, Dark, jskrablin in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 pred 36 minutami, Borutt pravi: Me veseli, da ti je bilo všeč in, da si nekaj dobil za svoj porabljeni čas. Se bom še naprej trudil. Pohvalno @Borutt, da se tako angažiraš .... verjetno to ne počneš v prostem času, ali? No, mene zanima, kdaj bodo bolj pogosti tečaji varne vožnje za avtomobiliste, ker so tile bolj potrebni, kot motoristi? Pokojni Franc (včerajšnja nesreča pri Fali), bi lahko imel doktorat iz varne vožnje, pa tudi če bi bil sam inštruktor, se temu idiotu ne bi mogel umaknit. C eagle, DAMI34, sesir in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno April 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2017 pred 7 minutami, DL650 pravi: Pohvalno @Borutt, da se tako angažiraš .... verjetno to ne počneš v prostem času, ali? No, mene zanima, kdaj bodo bolj pogosti tečaji varne vožnje za avtomobiliste, ker so tile bolj potrebni, kot motoristi? Pokojni Franc (včerajšnja nesreča pri Fali), bi lahko imel doktorat iz varne vožnje, pa tudi če bi bil sam inštruktor, se temu idiotu ne bi mogel umaknit. Moj čas in tudi velikokrat moj denar. Je pa res, da sem bil sedaj tam službeno. Ampak je treba vse organizirati, kar mi vzame moj prosti čas. ALEŠ M, Erik99, igc1 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 pred 1 uro, Borutt pravi: Ampak je treba vse organizirati, kar mi vzame moj prosti čas. Hja, vem kako je to. Sem par krat volontersko prevzel organizacijo javne prireditve. Ko je vse konec pa nihče ne ceni vsega dela in truda, ki je potreben za nemoteno delovanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 Cenimo cenimo ... pasulj je bil prva liga ... malo smo povadili, kar sicer verjetno ne bi... rela[ksa]cijska je bila tudi super ... P.S. @Borutt maš ti mačko doma al se rad po bodečem grmičevju potikaš? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 pred 12 minutami, Belaglava pravi: Cenimo cenimo ... pasulj je bil prva liga ... malo smo povadili, kar sicer verjetno ne bi... rela[ksa]cijska je bila tudi super ... P.S. @Borutt maš ti mačko doma al se rad po bodečem grmičevju potikaš? Čiščenje okolice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 pred 3 urami, DL650 pravi: No, mene zanima, kdaj bodo bolj pogosti tečaji varne vožnje za avtomobiliste, ker so tile bolj potrebni, kot motoristi? Za voznike začetnike so obvezni. Za motoriste začetnike pa bojo verjetno obvezni v kratkem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2017 pred eno uro, DL650 pravi: Hja, vem kako je to. Sem par krat volontersko prevzel organizacijo javne prireditve. Ko je vse konec pa nihče ne ceni vsega dela in truda, ki je potreben za nemoteno delovanje. a iščeš potrditev pri drugih? Ne boš je našel, če pa sam pri sebi veš da si nekaj dobrega naredil, pa itak veš. Boruttu kapo dol za trud, al je plačan al ne. GoBobi, maus, igc1 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno April 10, 2017 Deli Objavljeno April 10, 2017 Jaz cenim njegov trud. Na žalost so taki v naši državici redko nagrajen(finančno). Nekateri se zadovoljijo s stiskom roke in zahvalo. In osebno mislim, da si sami pri sebi želijo le, da bi kdo resnično odnesel kaj od njihovega truda. No ja, kako kavo ali čaj tudi dobijo tu pa tam....pa pasulj je bil for free... Pol si pa na hrbet nakoplejo še ....... ne bom o tem Respect! LP, C eagle izibajker, igc1, ALEŠ M in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 To soboto bo ponovno postavljenih nekaj stožcev na parkirišču ob glavni cesti nasproti zdravstvenega doma v Postojni. Poleg bo še marsikaj drugega zanimivega. lucif3rka, sesir, Frenk 67 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 podpiram tečaje varne vožnje ... in to s podporo podpiram ... če bom le imel čas, se oglasim in pokremljam in si zapomnim, kere provide un dan naujo u akciji pa pasulj bom jedu Frenk 67, GoBobi, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se