Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

sem leto dni lastnik majesty 400 l.2005, ob nakupu je imel ma več k 4000km, zdaj jih ima krepko čez 8000, nevem zakaj se ni zdi da nekaj v pogonu zvoni ko spusčam plin, nekdo mi je rekel da so to zvok vmetenja a nisem prepričan v to,

a ve kdo kako se reši tega zvoka??

Popravljeno . Popravil express
Objavljeno

sem leto dni lastnik majesty 400 l.2005, ob nakupu je imel ma več k 4000km, zdaj jih ima krepko čez 8000, nevem zakaj se ni zdi da nekaj v pogonu zvoni ko spusčam plin, nekdo mi je rekel da so to zvok vmetenja a nisem prepričan v to,

a ve kdo kako se reši tega zvoka??

Ugasneš motor in po moje se ne bo več slišal.

Poskusi.

Objavljeno

Ugasneš motor in po moje se ne bo več slišal.

Poskusi.

resno sprašujem

Objavljeno

resno sprašujem

obrni se na x raiderja, on vse ve kar se maxijev tiče
Objavljeno

Z tako "resnim" vprašanjem se boš moral kar na pooblaščen servis obrnit in se bo moral serviser z motorjem zapeljat pa še po vsej verjetnosti napake "nebo"ugotovil ampak ti bo rekel motor pusti tu, da razdremo in odpravimo napako.Če bi se okvare tako popravljale kot ti misliš(po internetu) sploh nebi obstajale delavnice ! !

Objavljeno

Verjetno je crknu auspuhlogr.

Objavljeno

Verjetno je crknu auspuhlogr.

sem bil na servisu in mi serviser rekel da so to zvoki vzmeti a mislim da ni to to

Objavljeno

sem bil na servisu in mi serviser rekel da so to zvoki vzmeti a mislim da ni to to

ti je že zgoraj @boki2 predlagal - vprašaj X raiderja

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!