Bremzer Objavljeno September 9, 2014 Opozori Objavljeno September 9, 2014 Rodeo maš ze brez stranskih kovčkov :yes: Še ko sem brez kufra ne smem za dolgo spustit belance jeba!! Dotegni križe pa bo dobro ! Mene je tako je.ov V-max in Kawasaki, tako ER-500 kot tudi ER-650 nato sem križe dotegoval vsako sezono in je bilo vredu ! Ps; probaj to te nič nestane motor(spredaj) dvigni in dotegni križe tako, da čutiš na balanci "malo" upora .
komandos Objavljeno September 14, 2014 Opozori Objavljeno September 14, 2014 Hvala bom probal se to,sicer mam namen prodati pa kupiti nekaj drugega.
ludiluka Objavljeno September 14, 2014 Opozori Objavljeno September 14, 2014 to dotegovanje je sploh ležajem všeč
flop Objavljeno Julij 12, 2019 Opozori Objavljeno Julij 12, 2019 Zdravo. Honda cbf 1000, letnik 09. Kar nekaj časa in poizkusov rabim da jo pripravim do tega da vžge. Akumulator je nov. Kaj bi lahko bilo narobe?
la profich Objavljeno Marec 23, 2020 Opozori Objavljeno Marec 23, 2020 (popravljeno) zdravo, ali ima kdo za prodati zavorno ročico, kot je na sliki? Seveda potrebujem dobro ohranjeno. Hvala Popravljeno Marec 23, 2020. Popravil la profich
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2020 Opozori Objavljeno Marec 23, 2020 pred 2 urami, la profich pravi: zdravo, ali ima kdo za prodati zavorno ročico, kot je na sliki? Seveda potrebujem dobro ohranjeno. Hvala bo kar tule prava tema. Je pa še kar nekaj primernih, kjer lahko vprašaš, recimo tema: iščem, sam svoj mehanik. Za nakup ene ročice ni potrebe po odpiranju nove teme. la profich 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se