Popularna objava Damy Objavljeno September 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2013 Fotke 9. dan: Lovčen, mavzolej Ko se naredi vreme je pa super razgled Po vsem bruhanju, sedenju na Wc-ju,vročini in 451 stopnicah....... mi lahko verjamete, da nisem bila v stanju spraviti skupaj bolj solidnega nasmeška. Slaven pa se je počutil že veliko bolje Tivat Malo sva pogoljufala .) Most dr. Tuđmana, Dubrovnik MihaGS, suzuki, aders in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dadi Objavljeno September 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2013 Vedno bolj sem prepričan da je za ene škoda da potujejo.Sploh z motorjem! Ah, daj no, maš slab dan ? Meni se pa dopade tale tema, kar pišita in spomnita se tistega pregovora o lajajočih psih in karavani ! Kor13, DAMI34, BMWRIDER in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno September 18, 2013 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2013 10. dan Makarska-Trogir-Zadar-Rijeka-Postojna-Ljubljana cca 530km To je najin zadnji dan dopusta in čaka naju povratek domov. Zbudiva se okoli pol osmih. Po pogledu v nebo, se zbojiva da se bo do doma potrebno peljati po AC. Vseeno pade odločitev da si kljub slabemu vremenu ogledava Trogir. Kmalu po odhodu iz kampa se pokaže sonček, cesta postane suha in najini plani se spremenijo. Jadranka do konca! Ovinki izginjajo kot po tekočem traku in hitro je tukaj mestece po imenu Trogir. Zapeljeva se v osrčje, kjer vlada prometni kaos. Promet stoji, premakne se nikamor in po hitrem postopku prevzamem navade lokalnih skuteristov. Vsi se peljejo po sredini in se drenjajo, enako delam tudi jaz in zadeva funkcionira odlično. Odločiva se za postanek in kavo v lokalčku ob cesti. Še predno snameva čelade, naju ogovori par v slovenščini. Mož in žena na kolesih kruzata po Trogirju, seveda skupaj tudi spijemo kavo, izmenjamo telefonske številke in po eno urnem sedenju se odpraviva naprej. Naslednji postanek sledi pred Primoštenom, ker si ga je Damjana želela pofotkati. Po nekaj minutnem postanku šibava naprej. V Zadru spijeva kavo in pogledava začetek tekme med Hrvaško in Grčijo, no jaz sem si pogledal. Tam se malo izgubiva, ponesreči sem se odpeljal proti Viru in Ninu, zato še zadnjič vključim IGo, da se vrnem na pravo cesto in v smer proti Paklenici. Kot že verjetno vsi veste, je jadranka cesta, ki ti pričara nasmeh, zato vam vseh užitkov ob premagovanju ovinkov niti ne bom opisoval. Vmes sledi še krajši postanek za malico, medtem ko se Damjana igra s fotičem sredi ceste. Malo kasneje pofotkava še Pag, Rab in Krk. Cela pot je bila obsijana s sončkom, temperature ravno pravšnje, sem in tja srečava kakšnega motorista. Ko prideva do Rijeke pa pogled spet nič kaj lep, vse proti Sloveniji je bilo v temnih oblakih. Po prečkanju meje sledi obvezno javljanje domov, čik pavza in gasa naprej. Malo za Ilirsko bistrico nase spet navlečeva dežjake, ker je že kapljalo. Po 2 ali 3 kilometrih naju začne prati na polno, takšni vremenski pogoji trajajo vse do Logatca, od tam pa cesta suha. Pa je naju opralo za dobrodošlico domov. Okoli 21 prispeva pred garažo, si dava eno petko in se nasmehneva odlično izpeljanemu road tripu in čudovitem dopustu! Slikc ta dan nisem naredil, ker mi je zmanjkalo prostora na spomniski kartici (sem imel še slikce od 3 let nazaj gor), jih pa ima zato več moj uradni fotograf na tem dopustu, Damjana. gsxf750, MihaGS, Kmetica2 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno September 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2013 Fotke 10. dan: Edina noč, ko se odločiva, da ne bova dala čez šotor prevleke proti dežju - dežuje :jezen. Če me Slaven ne bi zbudil, bi sama verjetno opazila šele ko bi že plavala . Dva upokojenca z baravske z dobrim smislom za humor. Na svojem avtodomu sta imela napisano: Za delati prestara, za umreti premlada, za potovati topfit. Konzerva za penzioniste. Vsekakor sta me nasmejala za dobro jutro Omiš Solun, akvadukt Okoli Splita Trogir (ki je bil meni zelo simpatičen ) Prijazen par iz Koroške Gojišče školjk Primošten Šibeniški most Ta fotka je samo za sline cedit... Vreme je bilo, cesta pa tudi Maslenički most In še malo zadnjih utrinkov na poti domov. ^_^ BMWRIDER, Lubikaa Rozzica, markII in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno September 18, 2013 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2013 Torej, vse skupaj sva prevozila malo več kot 3500km, uživala 10 dni, spoznala nekaj novih ljudi, si malo pobližje ogledalo kulturo drugih držav. Občutki so neverjetni, z mislim sem pa že pri naslednjem letu in novemu podvigu. Na poti ni bilo nekih večjih težav, vse je potekalo tako kot sem si zamislil. Kljub temu da so nekateri mnenja, da je za nekatere škoda potovati z motorjem, lahko rečem da sem neizmerno užival in se zabaval. Maus hvala za napotke, Kmet hvala za malo pomoči okoli motorja, Mare65 hvala za izposojo stranskih torb, ki so namesto v Istri končale v Grčiji Če si prišel z branjem do sem, upam da sem ti vsaj približno lahko opisal kako sem se imel, glede na to da nisem nek strašni pisec. Posti so bili spisani na pamet v enem popoldnevu, torej vsebinsko niso glih dobro popolnjeni in slovnično pravilni lp, mz cikadina, MPeco, BMWRIDER in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno September 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2013 To potovanje je bila prava gurmanska pojedina za dušo (bi se lahko reklo). Bilo je veliko dobrih in lepih stvari, pa tudi nekaj neprijetnosti, ampak tako na potovanjih je. Glede na to, da je bilo to prvo tako z motorjem (za oba), je bilo mislim da izpeljano več kot super. ^_^ Slaven je tekst napisal z dušo in srcem, kot sem jaz posnela fotke. Verjetno za najine domače ni bilo to ravno brezskrbno obdobje, a vseeno upam, da nisva povzročila preveč sivih las. Hvala družbi tudi z moje strani za napotke in zabavne sms-je (med potovanjem). LP Damy cikadina, Fantocci, gsxf750 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 (popravljeno) Obema globok :notworthy: . "Welcome to Albania.Hvala, ampak NE hvala! Upam, da je bilo to prvič, zadnjič in nikoli več." upam, da tele besede "pojesta" nama je bila Albanija všeč. Popravljeno September 18, 2013. Popravil MiNa DAMI34, rdeci_vragec, motozajebant in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 Pardon besedi - k.u.r.c pa slovnica važno da si nam opisal bistvo čestitam, sam imam v mislih tud kako dolgo turo prihodnje leto, namesto morja bomo videli kak bo... Stranske torbe sta nepremočljive? Al mata kako pokrivalo? motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Eden lepših potopisov v zadnjem času. Pohvale za slike in text! rdeci_vragec, gsxf750, Damy in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmetica2 Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 ja prov luškano !! Lepi spomini, lepe slikice - itak. motozajebant, Damy in Dadi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Fotke 2. dan: DSC_0341.JPG Lepo je prebrat tole, napisano iz srca, doživeto. Šteje da vidiš kaj novega in da se imaš lepo, kak butast komentar tule spregledaš , šel je vajin čas, denar in volja mnenja drugih tu ne štejejo.... Tudi spomini na nekaj takega ostanejo lepi, tale slika zgoraj me spomnila leta 2009 je zgledal mejni prehod tako.... motozajebant, Kmet2 in Damy 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2013 Pardon besedi - k.u.r.c pa slovnica važno da si nam opisal bistvo čestitam, sam imam v mislih tud kako dolgo turo prihodnje leto, namesto morja bomo videli kak bo... Stranske torbe sta nepremočljive? Al mata kako pokrivalo? Matej, nisva imela pokrival za stranske torbe, tako da sta malo spustili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Jaz dam vedno vse stvari v 100l vrečko za smeti v stransko torbo, jo parkrat omotam okoli robe in ne spusti dežja. Pa še enostavno vse skupaj ven vzameš, ko greš v sobo. Lep, iskren potopis Cartman in Damy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2013 Eden lepših potopisov v zadnjem času. Pohvale za slike in text! Jaz dam vedno vse stvari v 100l vrečko za smeti v stransko torbo, jo parkrat omotam okoli robe in ne spusti dežja. Pa še enostavno vse skupaj ven vzameš, ko greš v sobo. Lep, iskren potopis Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Led je prebit. Zdej pa le tako naprej Vsako leto kaka nova, daljša tura. Zdi se mi, da smo bili istega dneva v Draču: torek, 10.9. S Frigotom sva se nastanila v hotelu Ilirija International. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hondazok Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Potovanja z motorjem so nekaj najlepšega. Čestitke za "prebijanje ledu". Damy, motozajebant in shark90 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 (popravljeno) Matej, nisva imela pokrival za stranske torbe, tako da sta malo spustili problem je enostavno rešljiv, v stranske torbe najprej najlon vrečko, vanjo pa cunje...zdrži vse, preverjeno aja, pa čestitke za varen in lep izlet, naslednjič pa manj po AC, je vsekakor bolj zanimivo. (no vsaj meni) Popravljeno September 19, 2013. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Cestitke obema! Fajn berljiv potopis pa fajne slike. Ce bi bla potovanja vedno popolna in bi vedno vse stimao u nulo, ne bi bila pol toliko zanimiva... Meni so moto potovanja ravno zato zanimiva, ko nikoli ne ves kaj te caka naslednji dan so tudi trenutki, ko se pizdis in preklinjas pod celado, pa ti vseeno hodi na smeh ko se spomnis, kje si in kaj pocnes... problem je enostavno rešljiv, v stranske torbe najprej najlon vrečko, vanjo pa cunje...zdrži vse, preverjeno aja, pa čestitke za varen in lep izlet, naslednjič pa manj po AC, je vsekakor bolj zanimivo. (no vsaj meni) Dami, to si vsak motorist sam pri sebi zeli da se ne bi po AC dolgocasil, skoda pa je, da tega sefi v sluzbi ponavadi ne razumejo, da bi rad imel kak teden vec na razpolago motozajebant, trebor, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 (popravljeno) Čestitam Popravljeno September 19, 2013. Popravil vandrovec motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Lep potopis, mi je všeč. Tudi jaz imam v bolj daljnem planu Grčijo, če bo... Pa to, da je tudi tak "brencelj" lahko potovalni motor in to v dvoje, je zanimivo. Mogoče bi še koga zanimalo, kako sta se domenila za tako pot, sta že od prej prijatelja ali morda tudi partnerja? Saj pred leti sem tudi sam večkrat potoval z eno "prijateljico" pa nisva imela veliko skupnega. Damy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Mož pa žena sta BMWRIDER, ciciban, Damy in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 svaka cast :grim Damy in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2013 problem je enostavno rešljiv, v stranske torbe najprej najlon vrečko, vanjo pa cunje...zdrži vse, preverjeno aja, pa čestitke za varen in lep izlet, naslednjič pa manj po AC, je vsekakor bolj zanimivo. (no vsaj meni) Dami, tudi meni ni kul se fjakat po AC, sam če uporabiš državo samo za tranzit, je to najlažje... Sicer bi lahko ubral opcijo s trajektom do igoumenitse, ampak je zadeva dosti dražja kot 800km AC DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2013 Lep potopis, mi je všeč. Tudi jaz imam v bolj daljnem planu Grčijo, če bo... Pa to, da je tudi tak "brencelj" lahko potovalni motor in to v dvoje, je zanimivo. Mogoče bi še koga zanimalo, kako sta se domenila za tako pot, sta že od prej prijatelja ali morda tudi partnerja? Saj pred leti sem tudi sam večkrat potoval z eno "prijateljico" pa nisva imela veliko skupnega. Vandrovec, mislim da je lahko vsak motor potovalni motor.... Imam kolega, ki potuje z R1 in mu je čisto kul Kako sva se domenila za pot? Jaz sem hotel obiskat Grčijo, Damjana je bila za, pokazal sem ji pot in jo vprašal če je kul... Glavni cilj je bil Meteora in lefkada vse ostalo pa je bilo splanirano usput... Ubistvu je kul, k noben od naju ne komplicira preveč... Damy, DAMI34, trebor in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno September 19, 2013 Deli Objavljeno September 19, 2013 Kaj čes, eni pač mislijo da je fazer picikl... Sam pa sem mnenja da se da z vsakim motorjem dovol dobro peljat po vsaki asfaltirani cesti... Mi gre prav na živce da folk negativno komentira določene poste, če ti ni všeč se obrni in ne beri trebor, Kmet2, Damy in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se