marcc Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 WTF , kaj je z vami folk? Guna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ELO Objavljeno Marec 3, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 3, 2014 tudi sam že nekaj časa spremljam tole pisanje po samem dogodku. no, zdaj sem se odločil da zopet prispevam nekaj napisanega. takole: skorajda me bo postalo sram da sem sploh bil gor... zafrkavanja gor ali dol, tale forum bere širša populacija, ne samo tistih nekaj odklopljencev, ki smo dejansko bili na dogodku. kar nekaj po-dogodkovnih komentarjev ter nekatere podane ideje so napisane povsem napačno, tudi uporabljene besede so daleč od tega, da bi bile primerne. sam v kar nekaj objavljenih prispevkih vidim zgražanja vredno žaljenje in zaničevanje. če se bo kdo zagovarjal na sarkazem; uživam v njem, toda tole je preseglo vse meje dobrega okusa. meni so dobrodošli vsi, ne glede na to, kako pridejo gor in s kakim namenom se nam nameravajo pridružiti. pa čeprav pridejo samo na fotosafari... p.s.: seveda, ne dopade se mi to, da se nekdo z avtom pripelje direktno na travnik, ko pa je na to opozorjen, ga pa ob odhodu razrije. poleg travnika tega pa še pol "parka" ob hiši. toda zaradi tega ne bom tovrstne goste enačil z vsemi ostalimi, ki so gor prišli kako drugače kot z motorjem... se (mogoče) beremo v temi mamutovanje 2015. over&out. MiNa, MARE 65, DAMI34 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 3, 2014 Deli Objavljeno Marec 3, 2014 (popravljeno) Spoštovani gospod Dr...Jakob.V petek14. 02.2014 sem na zbor mamutov potil krvavi pot na poti proti cilju.Med tem mučenjem pa me je negdo fotografiral kak se mučim.Tip je bil v črnem terencu, če sem prav videl.Vozil pa je nazaj v dolino .Zato bi te prosil ob tej priliki,da ga izslediš in prisiliš,da mi dotično sliko pošlje na moj mail,katergo dobi na mojem ps Sliko rabim kot dokaz,da sem bil res tam.Kajti moja drga mi ne vrrjame brez dokaza.Hvala Popravljeno Marec 3, 2014. Popravil gusar Kmet2 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2014 (popravljeno) Spoštovani gospod Dr...Jakob.V petek14. 02.2014 sem na zbor mamutov potil krvavi pot na poti proti cilju.Med tem mučenjem pa me je negdo fotografiral kak se mučim.Tip je bil v črnem terencu, če sem prav videl.Vozil pa je nazaj v dolino .Zato bi te prosil ob tej priliki,da ga izslediš in prisiliš,da mi dotično sliko pošlje na moj mail,katergo dobi na mojem ps Sliko rabim kot dokaz,da sem bil res tam.Kajti moja drga mi ne vrrjame brez dokaza.Hvala Sem že na tem. Ti v kratkem sporočim. A se kej spomniš, je bil Mercedezov pa trije so bili not? Popravljeno Marec 3, 2014. Popravil Dr_Jakob umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 3, 2014 Deli Objavljeno Marec 3, 2014 Sem že na tem. Ti v kratkem sporočim. A se kej spomniš, je bil Mercedezov pa trije so bili not? Mislim ,da je bil merđo.Za dva sem siguren ,da sta bla not umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2014 Mislim ,da je bil merđo.Za dva sem siguren ,da sta bla not umetnica51 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 Stukrat bohlonej! trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Ob prebiranju zadnjih straneh sem dobila tak vtis vsega skupaj: Ne splača se kregat dr_Jakob, odlično si čuval moja očala (in hvala za palačinke .) ). Hvala tudi najditelju (prihranil mi je nevšečnosti) ob priliki ga vabim na čaj ^_^ motozajebant in Maximus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 Stukrat bohlonej! A je možno, da si bil med mamuti... pa da nisi imel poguma da bi me prišel pozdravit? Gusar sam neki... jest sem v živo kot mamut.... tiho, vsa zmrznjena in zadekana ter letom primerno še kr dobr ohranjena... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 Nisva se srečala zato ker sem jaz v soboto že ob pol dvanajst odbrzel v dolino.Če,bi vedu ,da pridete gor bi vas počakal.Se pa srečamo drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 ime so vam spizdl MCMLXXVI, pik1, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2014 ime so vam spizdl IMG_7831.jpg Hvala za opozorilo. Bom takoj stopil v akcijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 sej sm hotla obratno napisat, pa si nisem upala k me lohka spet kdo skensla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 skavti obstajajo precej casa in imena cet so precej zivalska,srne,vidre,lisice,mamuti,buldogi... tabori pa izgledajo,kot opisuje v clanku. skavti obstajajo precej casa in imena cet so precej zivalska,srne,vidre,lisice,mamuti,buldogi... tabori pa izgledajo,kot opisuje v clanku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2014 skavti obstajajo precej casa in imena cet so precej zivalska,srne,vidre,lisice,mamuti,buldogi... tabori pa izgledajo,kot opisuje v clanku. Super, da so mamuti, super da imajo zbor pozimi in vse skupaj, ampak do sedaj so vsaj leta zimsko rajanje imenovali Mamutovo zimovanje ali kaj podobnega. Kot sem zasledil, so šele letos uporabili ime Mamutovanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Julij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2014 Vsi mamuti in mamutke, prosim vas, če lahko pomagate soMotosvetovcu. Hvala. Jaka ********************************************************************************************** Pozdravljeni. Moje ime je Igor (člani/ce Motosveta me verjetno bolj poznate pod nikom Trojan69). Zaključujem 2. bolonjsko stopnjo študija sociologije na FDV in sem se v okviru magistrske naloge z naslovom Post-turizem: V iskanju nove avtentičnosti? odločil za obravnavo Mamutovanja kot študije primera na podlagi katere bom poskušal osvetliti ter praktično implicirati teoretski del pisanja. Vse udeležence ter udeleženke Mamutovanja (oz. prej Slončkove Ringaraje) vljudno naprošam, če lahko v čim večjem številu izpolnite priloženo anketo ter mi z tem pomagate pri zaključku študija. Anketa je srednje dolga (čas reševanja cca. 5-8 minut) ter popolnoma anonimna. Vnaprej hvala, Igor Povezava do ankete: https://www.1ka.si/a/45221 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Avgust 27, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 KONČNO SMO DOČAKALI!!! MAMUTOVANJE 2014 THE MOVIE!!! JUHEJ!!! ZdenkoK, Janez123, PURPLE in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Dobr ga je naredu... Ej a drug let sploh bo Mamutovanje™, k ni še nobene teme 2015 odprte??? Dejmo Ata kosmati Mamut mal migat! Hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 ... mamutove solze ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Kaj če bi na Mamutovanju 2015 uvedli nočno panoramsko vožnjo? Bambi61 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Bravo Janez, odlična montaža! Privabi nostalgična občutja. Hvala za trud, da lahko zdej mi uživamo ob gledanju! pik1 in SF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Kaj če bi na Mamutovanju 2015 uvedli nočno panoramsko vožnjo? 1. V mojem šotoru je že letos nekdo (ali več njih) izvedlo panoramsko vožnjo . . . . :naughty: 2. "Janeza 1,2,3, za predsednika" . . . . Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 1. V mojem šotoru je že letos nekdo (ali več njih) izvedlo panoramsko vožnjo . . . . :naughty: 2. "Janeza 1,2,3, za predsednika" . . . . Kirega Janeza?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 17, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2014 Nova tema tu: http://www.motosvet.com/tabla/topic/39147-mamutovanje-2015/ Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave