vandrovec Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 ...po slikah sodeč je bilo tam nekaj pravih motoristov in veliko firbčnih mehkužnežev? corser 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2014 ...po slikah sodeč je bilo tam nekaj pravih motoristov in veliko firbčnih mehkužnežev? Kot vedno... umetnica51, thumper in nxyz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 samo res morate narediti vaško stražo, da se ne bodo začeli voziti na Mamutovanje z avti, kot v živalski vrt v nedeljo bravo vsem moto udeležencem posebno tistim, ki so prespali. brrrrrr Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 Uuuu jebemtišga.... A vi ste b'li??? Jst sem pa mislu, da so Indijanci, pol sem pa pobegnu!!! :yes: Škoda da nisi res naredil enega kroga do tja - je blo luštno! ...po slikah sodeč je bilo tam nekaj pravih motoristov in veliko firbčnih mehkužnežev? In - v katero kategorijo pašeš ti? BMWRIDER, thumper in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 ...po slikah sodeč je bilo tam nekaj pravih motoristov in veliko firbčnih mehkužnežev? To mi deli..... zdej spadam v skupino pravi motorist bodmo pošteni, pol od pravega motorista.... drugo polovico pa mogoče drug let prislužim ELO, thumper in Dr_Jakob 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2014 MZ: Kot sem rekel: Na Fejzo tud pašejo TKC80, nič bat thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 In - v katero kategorijo pašeš ti? ne vem, ker me tam ni bilo. ...sem pa iz firbčnosti pogledal tudi slike "mehkužcev" in sem jim v tem pogledu hvaležen, tko da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 Zase se brigejte razni corserji in Vandrovci umetnica51 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 ne vem, ker me tam ni bilo. ...sem pa iz firbčnosti pogledal tudi slike "mehkužcev" in sem jim v tem pogledu hvaležen, tko da... No lepo - da si hvaležen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 se opravičujem za izostanek... nezmožnost vožnje motorja ( bi mogu gas na levo prestavt... ) Dr_Jakob in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gusar Objavljeno Februar 17, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 17, 2014 Mamine maze bi se lahko zgledovale po meni sem bil najstarejši z en dan staro prdulico.Edini sem spal pod milim nebom ob ognju.Takole je bilo v petek zjutraj. Kmet2, pik1, Janez123 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 17, 2014 Deli Objavljeno Februar 17, 2014 Na desni strani tega skedna imate ploscice! Po deh in pol urah bluza po gozdu lahk recem da je oznaceno pol kurca od mamuta. če bi bil z motorjem bi ti zihr kdo facebuk vzdignu ... lej slej ko prej ti bo ratal...sam e je pik najdu podnevi bi moral tud ti ponoči.. Takole so nas videli bogovi: MAMUT_2014_AIR_1.jpg Hvala organizatorjem in vsem udeležencem za neponovljiv dogodek...ne vem kako nam rata, ampak vsako leto se imamo boljše ! vsak let ga več neseš .... Dr_Jakob in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 17, 2014 Deli Objavljeno Februar 17, 2014 MZ: Kot sem rekel: Na Fejzo tud pašejo TKC80, nič bat banda.. a se bomo spet o gumah pregovarjal al kaj ? se opravičujem za izostanek... nezmožnost vožnje motorja ( bi mogu gas na levo prestavt... ) zato imamo pa mi mamutovanje samo čez vikend ... da ne dobimo vnetja desnega zapestja ... pocajtej se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 17, 2014 Deli Objavljeno Februar 17, 2014 če bi bil z motorjem bi ti zihr kdo facebuk vzdignu ... lej slej ko prej ti bo ratal...sam e je pik najdu podnevi bi moral tud ti ponoči.. vsak let ga več neseš .... .... ja sej jest sem tud u petek od doma štartu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 17, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 17, 2014 .... ja sej jest sem tud u petek od doma štartu ... Huh?? A nisi ti šele pol v soboto prišel= Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 17, 2014 Deli Objavljeno Februar 17, 2014 Huh?? A nisi ti šele pol v soboto prišel= Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 18, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2014 Danes se vam splača kupit časopis Večer! Na strani 25 vas nekaj čaka. Hvala, Špelca :* Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Februar 18, 2014 Deli Objavljeno Februar 18, 2014 A je še dolgo do naslednjega Mamutovanja . . . ?? :naughty: ELO, Janez123, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 18, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2014 Neeee... manj kot 365 dni, alo! umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2014 Mamutovanje 2014 je za nami, imam pa vseeno eno zadevo, ki vas bo mogoče zanimala: Slučajno sem brskal po katalogih in odkril tole: v Freedom centru v Celju imajo na voljo par spalk, ki imajo minimum tja do -25C, torej direkt za nas, za samo 55€. Mislim, da je to skoraj neverjetno nizka cena. Ni3ous, thumper in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Februar 21, 2014 Deli Objavljeno Februar 21, 2014 Zdaj je pa že cajt da še jest neki globokega napišem.... Na mamutih je bilo luštno, najboljši je biu golaž od SF-ja :grrr Drugič je treba gledat na cesto, ne pa mene poslušat med vožnjo...pol je sto postov manj možnosti da zavijemo s poti.... :lol: Aja, pa moj CILJ za leto 2015 je prespat iz sobote na nedeljo v šotoru.... in vržt dr Jakoba v sneg vsaj 10 krat Če me ne bi 2 krat vrgu v sneg, bi imela boljšo čupo na fotkah :glare: Cilj št 2.: Z motorjem se bom na Mamute pripeljala leta 2016 Keiko, bladzo, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Živjo vsem, ki ste bili na Mamutih. Jaz sem vas prišla pogledat samo v soboto in zdaj imam en mali problem. Ker sem bolj slepe sorte nosim očala (tudi sončna z dioptrijo). In sem tam izgubila tista vstavljiva stekla (ki so na fotki pred očali): Zdej če je kdo to našel, bom zelo vesela. Če je pa to kdo našel in vrgel v smeti, ker ni vedel kaj je to, bom sicer malo manj vesela, ampak bom vsaj vedela kje je zadeva končala in šla naročit nova. Ne bi rada videla, da naročim nova stekla in jih čez kak mesec nekje najdem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 Živjo vsem, ki ste bili na Mamutih. Jaz sem vas prišla pogledat samo v soboto in zdaj imam en mali problem. Ker sem bolj slepe sorte nosim očala (tudi sončna z dioptrijo). In sem tam izgubila tista vstavljiva stekla (ki so na fotki pred očali): sportna_ocala_z_dioptrijo.jpg Zdej če je kdo to našel, bom zelo vesela. Če je pa to kdo našel in vrgel v smeti, ker ni vedel kaj je to, bom sicer malo manj vesela, ampak bom vsaj vedela kje je zadeva končala in šla naročit nova. Ne bi rada videla, da naročim nova stekla in jih čez kak mesec nekje najdem Smo že iskali lastnika. Stopi v stik z Jako. Damy in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 zmeri neki izgubiš na MNZju gsm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave