pik1 Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 pridem,če me bo baba pustila ... joj, to sem jo pa jest še pozabu vprašat ... thumper, Dr_Jakob in BMWRIDER 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 ponoči smo dobili manjšo pošiljko novega snega. slika včeraj ob 14:30, ko na sliki vidite par mamutekov, ki so kidali prostor ognjišča: in slika danes, ob 7:10 Lubikaa Rozzica, Dr_Jakob, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 A ste že kej WC probal? Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 ajd banda se vidmo!! Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 .... a je že kšn direktni prenos iz prizorišča .... ???? kšn webcam ???? . . ps. .... žal mi je edin, da ne bom zraven, ko se bo prižigal olimpijski ogenj Mamutov ... motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 Evo, tale "mamut" je za dr. Jakoba! BMWRIDER in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 Mamuti v Celju . . . Upsss. . . tole je pa "Kekec", ne pa Mamut "Veteran" in veteran. Keiko, DAMI34, thumper in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 14, 2014 Deli Objavljeno Februar 14, 2014 Pred pol ure sem prišel domov, ker sva s treborjem postavljala še zadnje table. Vse je označeno. Tudi kraj, kjer sem padel v jarek (morš pazljivo gledat). Prideta jutri kar na Trojane? Na desni strani tega skedna imate ploscice! Po deh in pol urah bluza po gozdu lahk recem da je oznaceno pol kurca od mamuta. motozajebant, Keiko, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Dons sm se tut jaz spravu Maamute pogledat Rezultat???? 4je padci, zvita ročka od sklopke, ropotajoč motor in bolečine v kolkih Ratalo pa mi je!! Z malo pomoči :yes: pik1, BMWRIDER, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Dons sm se tut jaz spravu Maamute pogledat Rezultat???? 4je padci, zvita ročka od sklopke, ropotajoč motor in bolečine v kolkih Ratalo pa mi je!! Z malo pomoči :yes: Sam das ceu se dobr da je bla prkolca tm a trebor, thumper in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Hvala bogu za prkolco :grim So me ujeli, glih ko sem obupal in obračal motor za domov hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Slik ni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Slik ni? Slike ima Damy... Mislim da bo nekaj v temi Vtisi iz dnevnih voženj... Jaz sem imel drugačne probleme in nisem mogu slikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Februar 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Na, šneči thumper, Keiko, Snečer in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Na desni strani tega skedna imate ploscice! Po deh in pol urah bluza po gozdu lahk recem da je oznaceno pol kurca od mamuta. Ob tej garaži sem se vdal v usodo čakanja thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 . . .... dons sm pa prou "kolajno" dobu .... :hooray: :hooray: :hooray: . .ps. ... fantje, golaž je bil carski !!!! ... po Mamutovih solzah me pa še zdej mal peče .... Kmet2, Keiko, ELO in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Februar 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Vtisi z dnevnega potepanja ^_^ Če že ne moremo z motorji, je treba pa vsaj izkoristit lep sončen dan in it na potep z avti – destinacija – Mamuti. Ekipa: Kmet2 in Kmetica z Bibi in jaz, NejcGS, Umetnica51 in Wix. Na poti navzgor malo ovinkov – smo preverli kako držijo gume Ko smo končno prispeli na prizorišče smo se najprej mogli okrepčat z Mamutovimi solzami – peče ku sledila je predstavitev zbrani druščini in krst s kuhalnico (po riti seveda) Ko smo se že malo "udomačili" je Umetnica51 pozirala na motorju z okroglimi lučmi … Vmes smo spoznavali zbrano druščino - zelo praktična in baje tudi topla oprema mamutovalcev... Tako so pridni fantje kuhali golaž … Ja če češ prit gor se je treba znajt Tudi pri prevozu izolacije so se fantje kar dobro znajdli Gnezdo mora bit fajn pripravljeno (ga je pretacal z veliko natančnostjo! ) da je ponoči dovolj toplo za spat Vmes je bil čas za kosilo (baje je bil golaž odličen!), potem pa spet druženje in ker nas je sonček prijetno grel, so nekateri omagali … Drugi so se martinčkali… Umetnica51 in Wix sta si mela veliko za povedat ... Tako pa je zgledal tabor od daleč… Skratka – luštno je blo – hvala vsem za družbo in lepo se imejte še naprej! Tega pa smo ujeli na poti domov – sigurno nam bo prinesel srečo Maximus, Cartman, BMWRIDER in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 Ob tej garaži sem se vdal v usodo čakanja jez sm borbal se kak km naprej, pol pa na Y kriziscu kapituliral, in obrnil domow. v temi po gozdu sma trajbala slabe 3 ure. A ploscice z letnicami so pobrali, al je bil vsa ta boj zaman? thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 15, 2014 Deli Objavljeno Februar 15, 2014 (popravljeno) jez sm borbal se kak km naprej, pol pa na Y kriziscu kapituliral, in obrnil domow. v temi po gozdu sma trajbala slabe 3 ure. A ploscice z letnicami so pobrali, al je bil ves ta boj zaman? ... ni bil boj .... .... BILO JE MESARSKO KLANJE .... ... ampak se je splačal ... :hooray: Popravljeno Februar 15, 2014. Popravil pik1 thumper, Cartman in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 jez sm borbal se kak km naprej, pol pa na Y kriziscu kapituliral, in obrnil domow. v temi po gozdu sma trajbala slabe 3 ure. A ploscice z letnicami so pobrali, al je bil vsa ta boj zaman? Potem ti si bil zelo blizu njih Nisem opazil nobenih ploščic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 Vsa čast udeleženkam in ostalim :notworthy: http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2014021606003021 hajoktejn, MihaGS, vandrovec in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2014 Na desni strani tega skedna imate ploscice! Po deh in pol urah bluza po gozdu lahk recem da je oznaceno pol kurca od mamuta. jez sm borbal se kak km naprej, pol pa na Y kriziscu kapituliral, in obrnil domow. v temi po gozdu sma trajbala slabe 3 ure. A ploscice z letnicami so pobrali, al je bil vsa ta boj zaman? Cartman, prvo se ti moram opravičit glede označevanja. Zgodilo se je namreč, da nam je nekdo pokradel vsaj 3 označevalne table. V osnovi pa te moram še bolj udarit po egu, ker ko si odnehal, si bil na točno pravi poti. Od garaž na sliki si bil samo še cca 2km stran od Mamutovanja. Po tvojem SMSju smo takoj poslali ekipo, ki je paket pobrala. Ploščice smo uspešno razdelili. HVALA! Cartman in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janez123 Objavljeno Februar 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 16, 2014 Takole so nas videli bogovi: Hvala organizatorjem in vsem udeležencem za neponovljiv dogodek...ne vem kako nam rata, ampak vsako leto se imamo boljše ! thumper, Lubikaa Rozzica, vandrovec in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2014 .ne vem kako nam rata, Z veliko truda in še več srca. Kmet2, thumper, hajoktejn in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 16, 2014 Deli Objavljeno Februar 16, 2014 Vtisi z dnevnega potepanja ^_^ Če že ne moremo z motorji, je treba pa vsaj izkoristit lep sončen dan in it na potep z avti – destinacija – Mamuti. Ekipa: Kmet2 in Kmetica z Bibi in jaz, NejcGS, Umetnica51 in Wix. Na poti navzgor malo ovinkov – smo preverli kako držijo gume Ko smo končno prispeli na prizorišče DSCN0974.JPG smo se najprej mogli okrepčat z Mamutovimi solzami – peče ku sledila je predstavitev zbrani druščini in krst s kuhalnico (po riti seveda) Ko smo se že malo "udomačili" je Umetnica51 pozirala na motorju z okroglimi lučmi … DSCN0981.JPG Vmes smo spoznavali zbrano druščino - zelo praktična in baje tudi topla oprema mamutovalcev... DSCN0982.JPG Tako so pridni fantje kuhali golaž … DSCN0984.JPG Ja če češ prit gor se je treba znajt DSCN0985.JPG Tudi pri prevozu izolacije so se fantje kar dobro znajdli DSCN0995.JPG Gnezdo mora bit fajn pripravljeno (ga je pretacal z veliko natančnostjo! ) da je ponoči dovolj toplo za spat DSCN0998.JPG Vmes je bil čas za kosilo (baje je bil golaž odličen!), potem pa spet druženje in ker nas je sonček prijetno grel, so nekateri omagali … DSCN1002.JPG Drugi so se martinčkali… DSCN1003.JPG Umetnica51 in Wix sta si mela veliko za povedat ... DSCN1010.JPG Tako pa je zgledal tabor od daleč… DSCN1015.JPG Skratka – luštno je blo – hvala vsem za družbo in lepo se imejte še naprej! Tega pa smo ujeli na poti domov – sigurno nam bo prinesel srečo DSCN1025.JPG Uuuu jebemtišga.... A vi ste b'li??? Jst sem pa mislu, da so Indijanci, pol sem pa pobegnu!!! :yes: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave