nazo13 Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 kdo pride zdele z mopedom k men na kufe? Ajde, da bi se lahko pripeljal z mopijem še ne rečem. Da pa moram prit? Bo ja kufe leden. Že itak sem prelep, če bom pa še mrzlo kavo pil, bom pa v uberlep. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Ajde, da bi se lahko pripeljal z mopijem še ne rečem. Da pa moram prit? Bo ja kufe leden. Že itak sem prelep, če bom pa še mrzlo kavo pil, bom pa v uberlep. lej maš google prevajalnik če ne štekaš... drgaš pa slovar skj ... kičast se reče ..sam teb tud zmrznen kufe u kockah ne pomaga.. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 ...reče se Lep k' svina.. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 ...reče se Lep k' svina.. to lohka reče samo en ki mu je za svoje izjave toliko mar kot ima las na glavi.. in velja samo za take ta izjava ... lohk pa keri rečeš da je "lepa ko svina" ... I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Na dalejskem sm slišu večkrat pravt "Je lejpa ku kurba!" Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 sj .. odojkica je boljša k odojk pa še lažje ji gre jabčk u usta, ker majo večje gobce :krneki: DAMI34, Zivnorc in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 sj .. odojkica je boljša k odojk pa še lažje ji gre jabčk u usta, ker majo večje gobce :krneki: Kwa dej? Majo gobce al usta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Že dva dni nihče nikogar podj***l? Slab vam gre, slab! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 ..evo.. jest te... na fuullll na kvadrat... zdej me dej pa nazaj če upaš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 ..evo.. jest te... na fuullll na kvadrat... zdej me dej pa nazaj če upaš.... Sem te že. A nis n'č čutu?! Sej tko je treba, da še n'č od tega nimaš. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Tko de če vas kdo slučajn praša kaj delate na MS, je odgovor jasen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 usteca prc prc prc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 .. jebenti... ej ampak res... najbl boli, če sploh ne čutiš (veš), da te nekdo podjebava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Nimate pojma o podjebavanju,hitr na inštrukcije k Sneciju :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 a pridete na MNZ z motorji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 a pridete na MNZ z motorji? Ne ker nimam takšnega da bi rja onanirala po njem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 kdo j tebe kej prašu...zate je vsak MNZ dosežek če prideš ... :grim maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 kdo j tebe kej prašu...zate je vsak MNZ dosežek če prideš ... :grim mogoče letos celo brez bergl maus in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 mogoče letos celo brez bergl Pa za usak slučaj jih mej sabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Pa za usak slučaj jih mej sabo dost ma ... a to bi ti za vsak slučaj zase ? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Pa za usak slučaj jih mej sabo Sayo a to so grožnje med vrsticami...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 berglo v rit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Sayo a to so grožnje med vrsticami...... Neeeeeeeeeee, mene takrat ni k mam RD, bom snecerja poslal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Neeeeeeeeeee, mene takrat ni k mam RD, bom snecerja poslal ribiška družina lohk počaka .. pa tema ma naslov en druzga ..ne en vse ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Neeeeeeeeeee, mene takrat ni k mam RD, bom snecerja poslal Kaj Snecerjev imaš cel travnik...... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se