S1000R Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Človek se sekira za dogajanje na forumu Povej mi kako ti je uspelo v življenju da imaš čas za take stvari? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Človek se sekira za dogajanje na forumu Povej mi kako ti je uspelo v življenju da imaš čas za take stvari? Ni mu uspelo,vozi bmw. S1000R 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 kr podjebavite se ... na konc zmaga ninđa če pa ninđa ne zmaga, pol zgubi ... logiš kdor me bo spluvou, bo v črno knjigo upisan .. tko :glare: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 kr podjebavite se ... na konc zmaga ninđa če pa ninđa ne zmaga, pol zgubi ... logiš kdor me bo spluvou, bo v črno knjigo upisan .. tko :glare: :krneki: Spljuvam te. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 V prekmurje bi rekli: "Čedne ste sto na vöro.... tak ka čujete kak trava raste, pa kamne šumijo." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Spljuvam te. ti ne morš, ker še za burek nimaš :yawn: Lubikaa Rozzica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 ti ne morš, ker še za burek nimaš :yawn: Jem zrezke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 jaz bi burek maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Pojdi si ga kupit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Jem zrezke. nakladaš ... :yawn: sam slikce gledaš in si predstavljaš ... verjetno tko kot si predstavljaš, da se voziš z motorjem ... za tipkovnico seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 jaz bi burek škoda k nis prej povedala... jaz sem že zjutri za fruštek enga zmazal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 nakladaš ... :yawn: sam slikce gledaš in si predstavljaš ... verjetno tko kot si predstavljaš, da se voziš z motorjem ... za tipkovnico seveda Jasnovidec . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 škoda k nis prej povedala... jaz sem že zjutri za fruštek enga zmazal ja v keri temi si pa to napisu? sem spregledala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Jasnovidec . vem :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 ja v keri temi si pa to napisu? sem spregledala nikjer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 nikjer hebiga.... bom pa mal hujšala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 hebiga.... bom pa mal hujšala Prihajajo težki časi,ne hujšaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Prihajajo težki časi,ne hujšaj. lej, na 090 ne kličem, ostalim pa ne verjamem Terier 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Kje pa piše, da zavračam podjeb.....? Nasprotno! Zato sem pa poskusu s tole temo. Ti pomojem sploh ne veš kaj točno bi rad :} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Ti pomojem sploh ne veš kaj točno bi rad :} Še dobro,da veš ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Še dobro,da veš ti. Še dobro,da veš ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Jaz ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Oktober 25, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Ti pomojem sploh ne veš kaj točno bi rad :} Bom mal pomolu k Bogecu, da ti prižge eno ledico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 26, 2013 Deli Objavljeno Oktober 26, 2013 Bom mal pomolu k Bogecu, da ti prižge eno ledico molitev uslišana..tema propadla--- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Oktober 27, 2013 Deli Objavljeno Oktober 27, 2013 ...sej po pravic, se mi za ene tle gor prav fučka kaj pišejo, ima @maus prav ko jim :yawn: . Sej jest tud rad kakega mal podje.....bavam, ampak tist ko ga; ve da je to sam hec. Eni pač so skoz v življenju na stopnji pubertete . motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se