DAMI34 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 zdj me pa Pik jebe pik1 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 ...te en cajt ne bo jebu... smo ga poslal čez lužo.... thumper in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 telim gre dobr tole j****anje pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Tole bi kakšna rabla da ne bi bila tok tečna pa zoprna pa ne bi vsepovsod nos vtaknila :grim bajkr88, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 lej, če babe doma ne morš zrihtat je to tvoj problem, če pa se za ostale tok brigaš, pol pa mislim da imaš hud problem sam I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Mislim, da imata oba malo slab teden... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 moj teden je super, če si pa njegovo mislila, tega pa jaz ne vem pa me tut ne briga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Ma, ni videt čist tko, kot praviš. Kakorkoli...mislim, da bomo vsi zadovoljni, če lahko samo za piko malo umirita konje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Jaz sem miren zgleda da se je pajkulja najdla v mojem postu,to je pa čist njen problem :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Ona se itak najde povsod. Upam da ni Romunije: D pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 lepa nedelja, za take nebuloze, cinizem in samopoveličevanje, ki neaterim na forumu ne da niti spati, , pomenijo za druge da je čist dovolj tega sranja in pmetovanja. Nekateri se ne znajo niti svojih groženj na pm držati. Ampak stop iščejo in najdejo dlako tudi tam, kjer je pameten nikoli ne najde. Dragi kmet ( s svojimi oprodami) , upam da boš lahko še naprej oral svojo zemljico, mislim motosvet, da bo zraslo še precej brihtnih buč, oprod in ostalega zelenjavnega sranja kjerkoli na forumu. glede pobiranja pridelka želim da je čim večji, jaz sem na žalost preveč gnila za tvojo košarco, zato se zaenkrat umikam. Vsem ostlim pa upam da uživate v neverjetno inteligentnih postih in nesramnih žalitvah nekaterih, ki se pač najdejo vsepovsod.... zdej pa gasaaaaa..... in prosim da se vsi umaknete ko me vidite ajd čao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 (popravljeno) Najbolj nesramna si ti,in noben ti nič noče dokler ne začneš z svojimi izpadi no teh pa ne bom toleriral in tudi če me vidiš se lahko mirno odstraniš ker se jaz teb definitivno ne bom!!!!! Cinizem pa uporabljajo ravno inteligentni ljudje,mal preber preden spet pametuješ kot v vsaki temi od hujšanja naprej,če želiš ti napopam tvoje nebuloze ki jih trosiš po celem forum........sam se mi ne da ukvarjat s tabo,upam da sva zaključila. Pajkica a me podjebavaš Popravljeno September 28, 2014. Popravil Kmet2 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Cufa koga pa ti podjebavaš ........no tuki se nisem najdu,oprode prosim če mi pomagate,pa Dami lajk si mi pozabu dat,to se bova še morala pogovorit :lol: DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Jaz? Vse po vrsti, sam bistvo štekajo pa samo tisti, ki nimajo paranoje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Kmet, mau te podjebavam. Evo ti lajk. Pajkica, končno bi mir :-P oproda od kmeta pik1, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 A ti Ice ne more zrihtat tisga okenčka da ti všečkote stiskam,čedalje bolj si mi všeč :Ptvoji posti,da me ne bo slučajno kakšen testni mož ganjal DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Dami a zdej se pa tolk že poveličuješ da si si začel že sam lajke stiskat :lol:......ma prov zgleda tista ta huda k nas skoz krega pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Bom delala črtice v omet za vsak lajk, ki mi ga ne moreš stisni, da ne bodo šli v nič Sicer pa - stran od mene, take kot sem jaz so včasih zažigal na grmadah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Sej take kot jaz tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 :Dpa Cufa spet si dobila lajk,upali na omet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Bom delala črtice v omet za vsak lajk, ki mi ga ne moreš stisni, da ne bodo šli v nič Sicer pa - stran od mene, take kot sem jaz so včasih zažigal na grmadah ... tud mene moti, da ti ne morem stisnt kšnga ... .... lajka ... ... res ... :) ... ene dva bi ti že na zadnji strani dal .... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 dobro kaj zdj a se mislte PODJEBAVAT al LAJKAT???? lp Oproda od Kmeta iz Romunije I30 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 Podjebavam vas vse po vrst! čist res. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 Ajaaa, vidm da je to že en(a) naredu(va). Sorry, včas prehitr kej skracam ampak vas res, k sm mall tečn dons pa rabm jagneta za klat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se