Andrej.d Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Mene dobesedno "dol ubije". Zbujam se ob pol petih ,zaspan sem ob devetih zvečer. Zakaj ? Za par fičnikov, ki si jih tam daleč v Evropi nekdo stisne v rit! Nočem več. Zato sem rekel dovolj. Ne bom več spreminjal ure. Vi pa ... sayo in DAMI34 2
igorkr Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Na pa spet jamramo ... Mene prav nič ne moti :grrr Sicer smo zdej po soncu, poleti pa je fajn ka je dolg dan :grim Kmet2, MARE 65 in sesir 3
motozajebant Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Mene dobesedno "dol ubije". Zbujam se ob pol petih ,zaspan sem ob devetih zvečer. Zakaj ? Za par fičnikov, ki si jih tam daleč v Evropi nekdo stisne v rit! Nočem več. Zato sem rekel dovolj. Ne bom več spreminjal ure. Vi pa ... a potem zjutraj prideš eno prej na šiht in greš eno uro prej domov? Cartman 1
I30 Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 ... Nočem več. Zato sem rekel dovolj. Ne bom več spreminjal ure. Vi pa ... Ura sedaj je prava, sončna. Tista poletna je spremenjena. Torej moraš poleti opustiti premik. Kmet2 1
motofrik Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Navaden bull shit... Vsi vemo, da prihranka ni, nobeden pa nima jajc, da bi rekel odločen NE!...
Bremzer Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Meni zelo odgovarja, saj pozimi(po sončni uri) lepo uro dlje spim in eno uro prej vgasnem luč v delavnici tako šparajo tudi vsa podjetja ! po letni uri imamo vsi lepo daljši dan in zjutraj ne rabimo luči saj se začne dan dosti prej ! Pa kaj čmo enim nikoli ni prav in jim nikoli nebo, tudi Švicarji so jamrali, da dajo kraveve manj mleka dokazat nikakor niso mogli ! ! igorkr in sesir 2
Andrej.d Objavljeno November 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2013 Dokazi? ! Kot, da zdrava pamet ni dovolj. Nemški inštitut : povečano število infarktov. Indija in Kitajska - spreminjata uro ? Kaj pa Rusija ? Pobude : www.standardtime.com Isto sranje je kot z "varčnimi žarnicami" . Če se razbijejo te proizvajalec prosi, da zapustiš prostor. Kdo varčuje ? Od sedaj naprej je ta čas moj čas. Mimogrede EU: do 31.decembra 2007 bi morali poročati o vplivih in novih predlogih. Ma kakšni prihranki ne me ..... na suho. TEŠ 6 je požrl vse prihranke za nazaj do Tesle in za naprej za vse nas tesle. Pa še ni konec, ker bo lignit veliko dražji kot so nakladali. "..nervozen zdej ratavam sekirce nimam več ma tudi ..." . . .
gregorjanc Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Mene pa jebe, ker mi zdej komi na šihtu kitovna ustane cikadina, thumper in igorkr 3
pajkica Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 pr men je ura zmer na istem mestu no vse ure stojijo skoz glih :yes:
Mavti Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Bom šel danes kar po zimski uri spat :yawn: , jutri bom pa probal na poletno uro ustat ,če bom le zmogel :zzz: :krneki:
Andrej.d Objavljeno April 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2014 Kršitev mojih verskih čustev je sprememba ure. Kako bi bilo če bi ustanovil cerkev za čaščenje Ure - tiste po soncu namreč. Slišal sem, da vsaka cerkev dobi iz proračuna denar. Ena cerkev več ali manj. Samo resno ne priznavam te spremembe ure. Nočem biti marioneta in moj bioritem je moj.
sayo Objavljeno April 1, 2014 Opozori Objavljeno April 1, 2014 (popravljeno) Mene premik ure nekaj dni tudi jebe, sam bi mi pa, če bi pustili uro tako kot je sedaj bolj odgovarjalo, saj imam raje da je dan popoldne daljši Popravljeno April 1, 2014. Popravil sayo Zivnorc, DAMI34 in Scarlett 3
TakeALookAround Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Ah, vecji problem je, da se more clovk z budilko zbuudit, pa it delat. Zakaj se ne morm sam od sebe, pa pridm pol delat? :grim Scarlett 1
gusar Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 K boš u penziji se boš brez budilke zbujav kot ,da greš na šiht. Garantirano.
Efendi Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Najbolš bi bilo, da se uro premakne samo za 30 minut - med zimski in poletni čas, in se potem ne premika več. To bi še sprejel in čez čas sploh ne bi vedeli, da je bilo karkoli spremenjeno. Tako pa - vsake 6 mesecev sem najprej 14 dni totalno zblojen.... motofrik in Scarlett 2
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Ah, vecji problem je, da se more clovk z budilko zbuudit, pa it delat. Zakaj se ne morm sam od sebe, pa pridm pol delat? :grim imam jaz isti problem
VS800 Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 K boš u penziji se boš brez budilke zbujav kot ,da greš na šiht. Garantirano. Ja bravo..usi upokojenci isto ustajajo zjutri
Efendi Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Ja bravo..usi upokojenci isto ustajajo zjutri Seveda, ker so tako že navajeni - so celo življenje zjutraj vstajali, pa zakaj bi potem na stara leta to nehali počet, a ne? Saj poznaš tisti pregovor ki pravi "stare solate ne moreš presadit"......
Kmet2 Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Eni ste res občutljivi.......sej poznate tisti star pregovor....."Rđavemu qurcu svaka dlaka smeta!" papez47 1
KeC Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Fino, sam sebi najdeš razlog zakaj se v skoraj vsako temo vtakneš Pa preden dobiš kakšne ideje o tem kako naj bi se jaz samo ob tvoje izjave obregnil preveri objave ...... Ne mi rečt, da nisi prvo na to pomislil. Alla 1
gregorjanc Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Res je nevaren ta premik, zdej mi v avtu zjutri vstane. DAMI34 in Zivnorc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se