Jump to content
 • Sign Up
 1. farang

  farang

 2. Scarabeo 500

  Scarabeo 500

 3. Spasku

  Spasku

 4. SuNa

  SuNa

 5. Saint

  Saint

 6. schwantz

  schwantz

 7. a-rod

  a-rod

 8. Akito

  Akito

 9. Rey

  Rey

 10. MiNa

  MiNa

 11. apirko

  apirko

 12. RobiRoberto

  RobiRoberto

 13. sesir

  sesir

 14. skalar36

  skalar36

 15. xtzs

  xtzs

 16. krucymucy

  krucymucy

 17. Ćale

  Ćale

 18. Gonca

  Gonca

 19. DAMI34

  DAMI34

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   ti kr čakaj, tis mal sporen, si šel na skaywolk  
  • DAMI34
   hm...če gasa ne obrneš, ne pomaga nič..Se uležeš. al pa ustaviš in daš nogice dol. Jaz bi raje delal na tehniki vožnje, kot na pomagalih, ki rešujejo situacijo. Brez filinga...majkemi, še sexat ne moreš  
  • Snečer
   jaz sem zdaj peti dan v karanteni doma in še čakam
  • DAMI34
   Vse okrog ToF in SF + je v temi Mitas, preber si zadnji 100strani. 2x ne bom pisal. Pa marsikdo tut ne. Tof je bicompound s tršo sredico od 180 mere dalje. Nižja kot je temperatura 20 navzdol recimo, manj je leplenja in vtiranja v podlago, več je mikrodrsenja in posledično je večja poraba. Simpl. Teorija vleja za popolnoma vse blagovne znamke gum. ps. vozim se od -5 do +40. Vem o čem pišem. Sama tof...to pišem zadnjič tule, ker v temi Mitas so cele disertacije (vzem si čas, preštudiraj) se enako lepo preklada kot SF+. Podobno obliko nudijo še Conti, Bridgekamen  je za odtenek poližnejša (manjši trebuh), Dunlopke pa so običajno mal širše. ps. jadranka, če ne nažigaš (kar je kretenizem) od ovinka do ovinka in potem smrt v zqaviranju, je celo prizanesljiva do sredine. Na jadranki se nažiga ovinke, da spucaš robove in jo spet lepo zaobljiš. PS. to je moje mnenje in nikakor ni v povezavi s svetovnimi strokovnaki, ki obvladajo moto GP. To je mnenje nekoga, ki rad sicer hitro odpelje, vijuga med ovinki, ampak s čimamanj zaviranja. to je mnenje nekoga, ki mu je vožnja mopetka na najlepših cestah na sveeetu, podobna plesu.
  • Frenk 67
   V avgustu na Hvaru, krasen aparma 80 m2 s veliko teraso in pogledom na morje za 80 ojrov na noč. Za tak apartma v Slo pa raj bone stran vržem. 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!