jvalant Objavljeno April 13, 2014 Opozori Objavljeno April 13, 2014 zanimivo, da še noben ni omenil "veličastne" eksplozije (kawasakijeve) mašine s prvih kvalifikacij, deli so poleteli čez širino cele proge in dejansko razbili enega izmed pit boardov Pocak, da se Duce al pa Aprilia razleti, pa bos imel omemb za zvrhan kos! krucymucy, T in BIZIXXX 3
maus Objavljeno April 14, 2014 Opozori Objavljeno April 14, 2014 (popravljeno) Se razpada in zmaguje ... še slabš za ostala moštva, ker se motorji ne razpadejo in ne morjo zmagat KWAK UBER ALLES : :krneki: p.s. vsaj tuki nam puste veselje, saj ostala moštva bolj uspešno tekmujejo v GP-ju Popravljeno April 14, 2014. Popravil maus thumper in dgungi 2
Cartman Objavljeno April 14, 2014 Opozori Objavljeno April 14, 2014 zanimivo, da še noben ni omenil "veličastne" eksplozije (kawasakijeve) mašine s prvih kvalifikacij, deli so poleteli čez širino cele proge in dejansko razbili enega izmed pit boardov Ah daj no, to je "electronic failure" Očitno sem zgubil Racing for me username, a ima kdo kak invite, ali pa vsaj Torrente, v kakem dropboxu?
jvalant Objavljeno April 14, 2014 Opozori Objavljeno April 14, 2014 Se razpada in zmaguje ... še slabš za ostala moštva, ker se motorji ne razpadejo in ne morjo zmagat KWAK UBER ALLES : :krneki: p.s. vsaj tuki nam puste veselje, saj ostala moštva bolj uspešno tekmujejo v GP-ju Bohnedaj da ne bi privoscil, sej so trdo delali za to, dej nej pa zanjejo! maus 1
crusty Objavljeno April 14, 2014 Opozori Objavljeno April 14, 2014 ......še dobr, da dirka ni bla v ameriki, ker za tole eksplozijo bi še Al Kaido obtožil DXR16 in jvalant 2
KennyJR Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 Dobr se guintoli je zmazal... Od baza sem pričakoval mal več...
DXR16 Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 Rdeča zastava prekinjena dirka,Sykes klub napaki se je dobro približu Guintoliju...
DXR16 Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 Dobr se guintoli je zmazal... Od baza sem pričakoval mal več... Se strinjam,da od Baza sem to dirko pričakoval več...
ANCIENT Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 Rdeča zastava prekinjena dirka,Sykes klub napaki se je dobro približu Guintoliju... Sykes bi ga v naslednjih dveh-treh krogih pojedu..... kaj je pa zdej z race 2, sm zamudu... pa vidim da ne še vse ... bo ponovn štart? DXR16 1
KennyJR Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 oh... zadnje čase vse prekinjajo, ko je 0,5cm vode na cesti... včasih se je pa v bazenih dirkalo
DXR16 Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 Sykes bi ga v naslednjih dveh-treh krogih pojedu..... kaj je pa zdej z race 2, sm zamudu... pa vidim da ne še vse ... bo ponovn štart?J Ja tudi po moje bi ga Sykes ulov še v tistih par krogu do konca... :yes: Za race 2 sploh nevem zakaj so jih pustili štartat,ker so bile napovedi slabe glede vremena... ANCIENT 1
ANCIENT Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 J Rea zmagal race 2.... dobro se pelje letos, Lowes s Suzukijem drugi, Giugliano tretji, Sykes četrti.... nevem sicer kakšna je bla dirka ... žal nism vedu kdaj štartajo ker so trikrat vse prestavili
DXR16 Objavljeno Maj 10, 2014 Opozori Objavljeno Maj 10, 2014 (popravljeno) Danes nazaj same red flag v SSP WSBK :surrender: Da vidimo kako bodo šle pa kvalifikacije... Popravljeno Maj 10, 2014. Popravil DXR16
DXR16 Objavljeno Maj 11, 2014 Opozori Objavljeno Maj 11, 2014 Danes prva dirka zaslužena zmaga J.Rea :notworthy: res je biu razred zase... Upam da bo Sykes še boljši v drugi dirki,kar je tudi tretje mesto več kot odlično.. Ja Imola ne pušča napak!
ANCIENT Objavljeno Maj 11, 2014 Opozori Objavljeno Maj 11, 2014 Ja Rea si je zaslužil obe zmagi...velik napredek od lani... Je blo kr malo nezanimivo ker je odpeljal dvakrat brez prehitevanja od štarta do cilja. DXR16 in maus 2
Cartman Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Tole je bil šele četrti pole in drugi dvojček za Reo. Da bodo hitri na domači pisti v Assnu je pričakovano, ampak tuki, u Imoli, v popolnoma regularni suhi dirki me je pa presenetlo. lepo je blo videt Daviesa na podiju. Dec je tretje leto v WSBK, vozi tretji motor in je spet na štengah. Glede na to da so Gigija precej kazali, bi reku da komunikacija u boksih poteka drugač kot lani in da reorganizacija že kaže prve rezultate. Sm vesel da se rdeči pobirajo. Po drugi strani gre to očitno na račun Aprilije, ki z novimi omejitvami glede motorjev ne zgleda več tako suveren dirkalnik. Melandri se očitno privaja težje kot Davies, in je najbrž že izločen iz fighta za naslov. Če bo Rea tud u donibgtonu tako hud, zna bit Sykesovoa obramba naslova težja od pričakovanj, predvsem pa je izivalec meni totalno presenečenje. ride of the day pa je zame Ayrton Badovini. Razne Bimote Moriwakiji in Spondoni so se mi zmer zdeli brezvezni eksperimenti. Badovini pa dokazuje, da Bimota zna narest hud okvir. Z enakim pogonskim agregatom je v EVO klasi zmagal pred Camierjem na full factory support BMWju EVO. Totalen respect ekipi Alstare in Bimoti. Jes, WSBK je super tak kot je. Če bodo sjebali pravila bo to škoda. Trenutno so za stopničke konkurenčni prav vsi dirkalniki, z novimi pravili to verjetno ne bo več tako. DXR16, maus, gsxf750 in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 men je WSBK bolj zanimiv od GP ... več različnik znamk motorjev, vsak lahko vsako dirko zmaga, boljši približki motorjev, ki se jih da kupit v prosti prodaji ... skratka ... zanimiu do konca KWAAAAAK GOOOOOOOOOO :krneki: NinjaRider04, DXR16, ANCIENT in 3 others 6
ludiluka Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Vsaj enkrat se strinjam z mausom KWAAAAK KABUMMMM ANCIENT 1
jany Objavljeno Maj 12, 2014 Opozori Objavljeno Maj 12, 2014 Gledal samo 2 dirko in bla res lepa, končno Ducati se pobral malo, Rea razred zase... WSBK je pa itak zakon kaj delajo z teh motorjev, Upam da drugo leto ko bo EVO da ostanejo razmerja kot so oziroma bodo vsi tam tam.. ANCIENT 1
NinjaRider04 Objavljeno Maj 13, 2014 Opozori Objavljeno Maj 13, 2014 men je WSBK bolj zanimiv od GP ... več različnik znamk motorjev, vsak lahko vsako dirko zmaga, boljši približki motorjev, ki se jih da kupit v prosti prodaji ... skratka ... zanimiu do konca KWAAAAAK GOOOOOOOOOO :krneki: men je WSBK bolj zanimiv od GP ... več različnik znamk motorjev, vsak lahko vsako dirko zmaga, boljši približki motorjev, ki se jih da kupit v prosti prodaji ... skratka ... zanimiu do konca KWAAAAAK GOOOOOOOOOO :krneki: Se strinjam!!.. ...KWAaak powah ANCIENT 1
gasperX Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 http://www.worldsbk.com/en/news/2014/RIP+Simon+Andrews gledm posnetk pa mi grejo kr kocine pokonc, fak.. RIP
TakeALookAround Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 Model ze nezavesten prleti v robnik.... :wacko:
DXR16 Objavljeno Maj 21, 2014 Opozori Objavljeno Maj 21, 2014 Samo res je grozno prletu,ko gledaš take posnetke se vprašaš ali je res potrebno dirkat tam. Če prav so mi te dirke zanimive in jih gledam. R.I.P.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se