Popularna objava trebor Objavljeno Januar 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2014 Uspelo mi je! Vozil sem se dve leti skupaj :grim . Lansko leto sem končal s kakšnimi 15 kilometri, letošnje pa sem začel s petimi s po "purflu" dišeči prestolnici. Pasalo je ko budali šamar. Slik ni, ker se je bilo preveč lepo vozit, kot izgubljat čas s postanki za slikanje. Dopoldne nadaljujem. LP Robert nejcgs, igorkr, Maximus in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajsi Objavljeno Januar 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2014 prvih letošnjih 57 kilometrov. Pravijo da je na 1. januar treba it na Sv. Urban. Pa sem šel.... no peljal z motorjem. Super,še sonce me je na vrhu pozdravilo! Neprecenljivo, po poti gor, srečam vd taščo, ki ji ne gre najbolje hoja v hrib.... in jo prepelješ na vrh, njena prva vožnja z motorjem, pa še na novega leta dan... Če to ni motoristična strast?!? pol pa res ne vem kaj je? Pa še čelade ni imela. Dobro leto bo. LP Bajsi cedevita, Rocky, Cartman in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Januar 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2014 Včeraj sva se s fotrom neki pogovarjala, da bi šla na motozbor v Celje, jasno odvisno malo tudi od vremena... Zjutraj pade odločitev da greva... dobro prestavim v glavi na relax... ko stopim na dvorišče in zagledam zunaj svoj motor. Ne vem kako to, da sem imela v glavi se peljati kot sopotnica (zgleda, da res samo v svoji glavi)...jah nič si mislim. Več kot zmrznit tako ne morem ... Po prvih parih kilometrih ugotovim, da drama ne bo potrebna in da ni nič hudega (čeprav se ogrevanih ročk še vedno ne branim) Iz Domžal zapeljeva mimo Trojan, kjer že srečava prve navdušene motoriste... cesta recimo da kr suha, kwak je šibal brez problemov (itak .) ).... V Celju na zboru pa gneča... prava paša za oči Fajna družba, znani obrazi ^_^ Takšni in drugačni konjički Nato se dogajanje prestavi za nekaj kilometrov k Tušu v Žalec, kjer je čakalo kuhano vino, čaj in nekaj za prigriznit. Tisto za prigriznit, zaradi pomanjkanja časa, ni na fotkah. Pravijo, da bo leto tako, kot je bil njegov prvi dan, če to drži bo 2014 zelo motoristično in zabavno. Komaj čakam. Če pa ne drži, se bomo pa malo potrudili .) . Vsekakor mi je bilo v veselje videti toliko motoristov na kupu, tako starih znancev, kot novih. Veliko varnih kilometrov želim vsem skupaj. Se vidimo ^_^ suzuki, KLOVN, pik1 in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Januar 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2014 Danes sem pa tudi jaz po dolgem času spet sedel na motor.... Bolj za dušo kot zares.... Sezona uspešno odprta Vsem želim čimveč lepih in varnih kilometrov! lp, mz Keiko, Kmet2, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2014 itak da sem moral prvih 50 letošnjih odkartanih Kmet2, Mia, Damy in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno Januar 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2014 2. tradicionaln prvojanuarski fock. Je slo se mal naprej, do Logatca po frisn benz na mol. pa domow. nxyz, Keiko, Kmet2 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Januar 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2014 Tako kot vsako leto sva šla tudi letos v Celje na otvoritveno vožnjo. Najprej od doma v Kamnik na omw napojiti konje nato pa čez tuhinjsko do Ločice in naprej do Celja. Cesta do Celja čez Tuhinj še večinoma mokra ampak ni panike Mraza nobenega, če se oblečeš kot je treba Nazaj grede je bila cesta že suha in užitek v vožnji je bil še toliko večji. Kaj češ boljšega za 1.1. kot vožnjo z motorjem in srečanje poznanih fac Nabralo se je prijetnih 130km Prijetno vreme je zvabilo motoriste iz garaž Doma pospravila žverci v toplo garažo kjer ju je prevzel pod svoje okrilje zvesti stražar DXR16, thumper, gasperX in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 1, 2014 Deli Objavljeno Januar 1, 2014 Prvi dan in že prvih 143 kilometrov , prav pasalo je thumper, Kmet2, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motofrik Objavljeno Januar 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 2, 2014 S Celjske novoletne vožnje nazaj se vedno ustavim pri Titu. Še vedno mrko gleda... motoman98, RobiRoberto, Snečer in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dondule Objavljeno Januar 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 2, 2014 Evo,kratko cca 40km, za začetek dovolj tolk da sm v daljavi morje vidu pa le! Sicer pa SREČNO IN VARNO 2014 vsem. KLOVN, Keiko, Schultz in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno Januar 2, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 2, 2014 Včeraj sem zamudil zbor v Celju, zato sem se šele popoldne odpravil od doma. Načrt je bil, da grem proti Gorenjski, pa sem si premislil in se odpeljal proti Štajerski. Prvi postanek je bil na Trojanah, kjer sem nabavil strojane, nato pa sem šel proti domu. Seveda to pri meni ne gre tako preprosto in premočrtno :grrr . Nadaljeval sem proti Savinjski dolini in zavil proti Braslovčam, nato pa mimo Nazarij do Radmirj. Tam sem šel proti Gornjemu gradu in Črnivcu, ter nato skozi Kamnik do Domžal, kjer sem srečal Thumperja, ki je imel horo legalis do 16h. Šla sva k njemu domov, da sem mu napisal opravičilo, bilo je že 16:15, on pa je skuhal . Izpraznil sem še eno škatlo piškotov in jo odkuril domov, še prej pa sem na OMV-ju v Fužinah pustil 23€ za 95 oktansko župo. Krogec je na števcu obrnil novih 143 kilometrov. Še nekaj utrinkov s poti: LP Robert MihaGS, Maximus, motozajebant in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 pa sm tut jst naredu prvih 40km letos Schultz, Kmet2, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Januar 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 2, 2014 ... Tud men se je včeraj popoldne srce trgal, ker sem bil čist neuporaben :yawn: , in tako nisem mogel it na otvoritveno furco v Celje .... .... Tako sem si jo pač naredil danes ... .... tud smer je bila vsaj na začetku enaka ... ... jasno ... najprej čez Trojane ... ... od tam naprej v Zagorje, pa na Podkum in MaliKum .... ... nato bi pa po mojih izračunih moral biti nekje KUM , namesto tega se mi je pa spet začel prikazovati moj znani in omiljeni kraj "lost in space" .... no, po krajšem lutanju sem sicer našel pravo pot za na Kum .... ... na kateri se je pa mal pred vrhom žal že tako močno spremenila podlaga ...... :eek: ... da je bilo samo še vprašanje časa, kdaj mi bo kombinacija zglajenega snega in malo večje strmine "povedala" svoje, ali bom danes pil kufe na Kumu ali ne ..... ....no, in moja končna ugotovitev ....ob kavici ... in to v dolini, je bila .... "nujna menjava gum !!!!!!" ... nazaj pa po malo bolj normalnih cesticah ... Litija, Janče, Trebeljevo Zalog in domov .... :krneki: ... obrnilo se je mojih prvih letošnjih 167 km-jčkov .... trebor, markII, skalaprava in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Januar 3, 2014 Deli Objavljeno Januar 3, 2014 mater ste nori ... da se vozite na začetku januarja... tak sem mislo v sredo danes pa sam nažgal 70km svetovno upam da ni to zadnih 70 letos .... Efendi in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nejcgs Objavljeno Januar 4, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2014 bom sam 1x napisal, velja pa za celo leto :-) zelo vam zavidam (ampak tut full prvoščim) tele dnevne moto fure jaz bom še neki časa bolj na t.i. standby položaju in sline cedil ob prebiranju vaših vtisov ampak, ko se bo pa začelo, bo pa noro (pa po pameti) thumper, gasperX, igorkr in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Januar 4, 2014 Deli Objavljeno Januar 4, 2014 Nejc, želim ti, da bi ta dan čimprej pršu. DAMI34, Pips, dondule in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Januar 4, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 4, 2014 (popravljeno) Ljudstvo, če se danes niste vozili po Beli krajini, ste zamudili celo nekaj sončka in ugodnih 14 stopinj Ampak gremo lepo po vrsti: Še tik pred novim letom sem naredil servis na mojem bavarskem mlinčku. Zamenjal vsa možna olja...ja, tudi na famoznem kardanskem prenosu :grrr ...očistil zračni filter, zamenjal pokvarjeno stikalo skolpke (zato me je malo hecal tempomat poleti), zamenjal svečke, prekontroliral ventile in jih malenkostno ponastavil... Na koncu še sinhroniziral s pomočjo "šlauh vage" (to je še vedno tanajtabulejši stroj za nastavljanje boxerskih drekpump ) No, danes je napočil testni krogec in teče kot švi...no, bavarska urica :grim Kot rečeno je bilo toplo in suho... Krog po Beli krajini je seveda pomenil tudi postanek pri aviončku... Na koncu se je nabralo lepih 111 kilometrčkov Ugotavljam, da sem kot strasten smučar, letošnjo zimo več na kot na smučkah Vseeno se ne bom pritoževal preveč...dokler bo takšno vreme, bomo pač motorčkali, dilcali pa bomo, ko bo sneg. Aja, pa srečnega in zdravega 2014 vse na motosvetu Popravljeno Januar 4, 2014. Popravil skalaprava corser, Kmet2, cedevita in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno Januar 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FFnk_M5cyfk tkole se mamo v 2014 motozajebant, matija1234, DAMI34 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava logarr Objavljeno Januar 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 7, 2014 (popravljeno) Pa sem tudi jaz naredil svojih prvih 32 kilometrov v letu 2014. Za 7 januarja so bile temperature kar previsoke, okoli 10C je bilo. Dobro je tudi da je par dni prej padal dež, tako da na cestah ni nič soli, tudi šodra zelo malo. Sem šel pogledat na Stari Vrh kako ljudje smučajo pa nisem našel nobenega junaka Popravljeno Januar 7, 2014. Popravil logarr Keiko, hajoktejn, DXR16 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Danes zjutraj sem šel v službo....................z motorjem !!! Ko sem se pripeljal na šiht, so me gledali, ko da sem iz Marsa padel :grrr :grrr :grrr Neprecenljivo! Je pa res, da sem šel na pot 3/4 urce kasneje, kot običajno, zato da je bilo malce svetlejše zunaj! Temperatura na poti? Od +2°C do +9°C Hmmmmm...... ....glede na vremensko, bi lahko kaj podobnega ušpičil tudi jutri.... Lep pozdrav iz Marsa :grrr Efendi, corser, piko4321 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Danes zjutraj sem šel v službo....................z motorjem !!! Ko sem se pripeljal na šiht, so me gledali, ko da sem iz Marsa padel :grrr :grrr :grrr Neprecenljivo! Za vse ostalo je maste r car d mene pa mojo so tud dans glejali kot da nisma pri pravi, srEča edino da si še kdo ne zmisli obvezne zimske opreme za motorje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 (popravljeno) Jebentiš, a zdej že za vsako vožnjo v službo pišemo v Vtise? Ka, to pomen, da se morm vsak dan fočknat? celo dvakrat dnevno, saj ne grem samo v eno smer z motorjem alo!! Popravljeno Januar 7, 2014. Popravil Dr_Jakob thumper in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Ijej, jaz sem danes končno snel aku iz motorja, zadnjo in sprednjo gumo 2x zarolal v smeri vožžnje, ga pobožal po sedežu in ga nazaj pokril....uff to pa je bil vtis! MihaGS, Efendi, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Tprav bajkr se skos voz, ne pa mi wannabeji.... :grrr trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 ... ja očitno so ble dons sam tahude mašine zunaj ... Efendi, trebor, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se