Snečer Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Vpoklic je naredil svoje DAMI34, trebor, Efendi in 1 other 4
Danilo D Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Zanima me, kdo ima GoPro-ja kakšen nosilec uporablja za kamero na motorju? Sem že snemal na čeladi, vendar kar z tistim trakom za glavo, ampak je jeba, ker zapre spredaj zračnike, pa še malenkost gre čez vizir ob strani. Razmišljal sem o kakem nosilcu, ki se ga pritrdi spredaj kam na motor. V najslabšem primeru, bi raje za sigurnost prevrtal čelado (za vijakec ali dva) in tako fiksiral nosilec, seveda če se bi dala notranja stran čelade odmontirati. Ima kdo kak bolj pametn predlog? Obstaja kaki nosilec posebej za motorne čelade?
Snečer Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Saj si zraven GoProja dobil nastavek za čelado Sicer pa tole. http://dx.com/p/eser-pjz-multifunctional-accessories-set-for-gopro-black-silver-red-252426 Maš tu not 2 ovalna nastavka in 3m lepilna traka, lepo nalepiš na čelado in mir.
blazius Objavljeno Januar 10, 2014 Opozori Objavljeno Januar 10, 2014 Danes , Kranj-Kamnik-tohinjska dolina-slovenske konjice-Ptuj k prijatelju na kavo in obratno...fino, malo mrzlo, vseeno zeeeelo pasalo. pik1 in blazius 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Primorska se kopa v megli, pa grem proti vzhodu, kjer je sonce. Kawo naročim na OMV in že priletijo Kruci, Pik, Motozajebant, Thumper.... ko končno ugotovijo, da nima smisla v meglo riniti, se odločimo za lokalno turco mal pogledamo Predjamski grad jo užgemo še na Kalič, preveriti kako je s smučiščem... kjer hitro ugotovimo, da je zadeva več al manj na prepihu Še do rid, kjer je nepopisna gneča za ta letni čas Brez njega na ridah ne gre. Seveda sm obraz zabrisal, da slučajn še njega kdo ne ukrade Tak, da je okrog, lepih 130kmju dodal na števec. igorkr, skalaprava, trebor in 16 others 19
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Hmmmm, 12.januar, pa vreme okol 10 stopinj? Kaj delamo? Vozimo se :yes: Sm reku da grem do morja pogledat, da vidim če je tam tud tak sonček kot je bil v Domžalah dopoldne Črni kal že ni obetal, mal sonca, še več meglice Bernardin ni bil nič boljši Sm mal palco vrgu, ene pol kilce lignjev ujel, pa gasa še čoln v marino pogledat Evo, čaka me Pri Vikiju hitr stisnu en kofe, nobenih bajkerjev nikjer :grrr OMV Postojna je že bolj obetal, kar nekaj nas je blo :grim Ha, tud Kačje ride niso ble prazne Najboljši 250 km, narejenih 12. januarja :lol: Aja pa srečal cel morje motosvetovcev, DAMI34, mausa, Cartmana, Suzukija, motozajebanta, pik1, Lojza...je zgledal k da mamo MS zbor :lol: thumper, igorkr, nejcgs in 23 others 26
domi46 Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 (popravljeno) Pa sm tut jst svojga na sprehod pelov Popravljeno Januar 12, 2014. Popravil domi46 Mia, pik1, vandrovec in 4 others 7
Popularna objava CeneR Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Potepanje po Tržiškem koncu. Kmet2, spaceback, pik1 in 14 others 17
Popularna objava AndrejEling Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Danes je bilo pa kar zanjimivo, startal sem iz Kranja na loški konec cez Žiri na Logatec in naprej v Piran. V Žireh in okolici je bila megla v Logatcu pa ze lepo soncno. Nazaj pa kar cez Ljubljano. Srecal pa kr nekej motoristov. DAMI34, skalaprava, CeneR in 11 others 14
Popularna objava motozajebant Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Včeraj zvečer se z Damy in Pikom zmenimo, da gremo danes v Koper na eno tortico :yes: S Pikom sva štartala ob 11:45 z Brezovice, medteme ko je Damy ob temu času že harala nekje po primorski s fotoaparatom v roki......Prvi postanek narediva na OMWju, kjer se odločiva da bova spila pristno postojnsko kahvu Tam pa se zadeva zakomplicira.... Srečava koga drugega kot Krucija in Dami34. Debata kar traja in traja, pridruži se nam še Thumper in evo ti 5 pametnjakovičev na kupu... Telefonski pogovor z Damy nas odvrne od obiska Kopra (sej ti si čist luštna Damy, sam vreme je bilo bolj nikakvo ), zato krenemo na voden ogled Predjamskega gradu.... Malo po makednamu in evo nas tam, spremni za en foto šuting... od gradu pa naravnost na Kalič, pogledat a smučišče obratuje? :blink: Hja, bolj ne kot ja... sledi še obvezen fočk na Ridah, kamor se pridrajsa tudi čika Maus :grim Kolenčku je, vidu sm ga Dami34 se spravi domov, Sv. Trojica pa v pavilijon na eno in čaj..... Vmes pokličem še Damy, če se dobiva kje na kavi, da ne bo rekla da se je slučajno izogibam :grrr V Svetilniku spijeva še en čajček in vsak proti svojemu domu.... Na Šmartinski cesti, sva imela še en drag race... priznam, naprala me je Nabralo se je (nevemkoliko) km, užitki so pa naravnost Banda, hvala za družbo ps. Damy, hvala za povabilo na furo, lepo se je blo vozit s teboj......... tistih 3km CeneR, trebor, Kmet2 in 11 others 14
Popularna objava Damy Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Privoščila sem si daljši spanec, ker sem računala na meglo v Ljubljanski kotlini. Vstanem, zunaj pa sonček in precej toplo (za ta letni čas). Odločim se za Primorsko. Kar se ni ravno izkazal za idejo meseca :glare: Na Ridah tradicionalno nikogar (ko se jaz peljem mimo), OMW Postojna opustošen (mogoče se samo še niso zbudili)... pri Vikiju je sicer bilo nekaj motorjev, ampak nobenega znanega obraza . Odločim se, da grem poiskat Koštabono. Itak je bil načrt čist sfaljen že v štartu (kamor je šel bik, naj gre pa še štrik)... megla vse naokoli :glare: Kje se peljem itak nisem vedela. Potem pridem v kraj Marezige, katerega ime sem jasno narobe prebrala in se mi je družba kasneje smejala Na poti zavijem na nek kolovoz in pofotkam tole cerkev brez strehe Razgled je bil nekako takole: Odpeljem se v Koper, kjer dobim družbo in naprej v Lipico Tole naj bi bila pica, baje s konjskim mesom... Hvala, tokrat sem hrano raje preskočila :grim Mz hvala za čaj Res da ni bilo sončka, ampak meni je bil fino izkoriščen dan. ^_^ TakeALookAround, DXR16, motozajebant in 13 others 16
Spasky Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 S prijateljem sva se zapeljala do Grofa (Vransko) na en čaj z rumom. Ni bilo veliko km a je pasalo vseeno. Srečal pa skoraj toliko motoristov kot v toplejših mesecih. DAMI34, TakeALookAround, igorkr in 1 other 4
Popularna objava cvile Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Prva furca letos Črnomelj - Mirna Gora (1048m) - Črnomelj (prijetnih 40 km) DAMI34, vandrovec, Mia in 8 others 11
NX650 Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Prvih 120 km letos , preizkusil kratki gas... super zadeva :yes: TakeALookAround, Efendi, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava strajnarR Objavljeno Januar 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Prvi kratek sprehod v 2014! To sm čaku. DAMI34, igorkr, Ninč. in 11 others 14
Danilo D Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Tudi jaz sem danes motoristil se ...... Velenje prvo na omv tankat, potem pa do Vinske gore po zalet , pa nazaj u Velenje, nato pa preko Lokovice do Mazirja, in ker bil fulj sončn dan, sem se klub svojim zaendrek gumam pjelu do Ljubnega ob Savinjsi zasukat, pa nazaj do Velenja, prijetnih 80km Mavti, pik1, Efendi in 4 others 7
ribič07 Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Danes naredil prvih 30km z mojo Hondo po okolici Ljutomera,prvi vtisi so DAMI34, TakeALookAround, pik1 in 5 others 8
pepino Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 OJLA ! Tudi jaz sem štartal. Včeraj 150Km in še dons 50. Lepo in toplo. Efendi, igorkr, trebor in 1 other 4
kamionar Objavljeno Januar 13, 2014 Opozori Objavljeno Januar 13, 2014 Po daljšem dopustu služba........ja vse po starem Zato pa po tretji uri Celje , Rimske , Trbovlje , Trojane (kemšnita ) in nazaj Celje . Nova čelada ok . Vožnja po hladnem ok . Slikic ni a kremšnita..........mmmmm... Efendi, trebor, DAMI34 in 1 other 4
Mavti Objavljeno Januar 13, 2014 Opozori Objavljeno Januar 13, 2014 Včeraj na nedeljo sem se odpeljal prvič letos na obalo :yes: še dolg od lani ker na tisto zadnjo soboto nisem imel časa :angry: torej točno v Koper, dan od doma kot v pravljici brez oblačka tam doli pa konkretna megla zato sem jo hitro popihal nazaj.Za januar super furca. Samo ena slika pa še ta bol po naključju sem se v Kozini ustavil zaradi telefona pa potem pogledam na števec pa ravno okrogka cifra pa telfon v roki, te pa to. :grim pik1, igorkr, vandrovec in 3 others 6
damjandugi Objavljeno Januar 14, 2014 Opozori Objavljeno Januar 14, 2014 Včeraj prevozil nekaj 10X kilometrov z novim motorjem.Vtisi odlični,občutek super,motor fenomenalen.Slike pa kdaj drugič.Ni bilo pravega časa za slikanje,samo gas in gas. Efendi, DXR16, DAMI34 in 1 other 4
Kolen Objavljeno Januar 14, 2014 Opozori Objavljeno Januar 14, 2014 Primorska se kopa v megli, pa grem proti vzhodu, kjer je sonce. Kawo naročim na OMV in že priletijo Kruci, Pik, Motozajebant, Thumper.... Lepo ,pa še moj motor si slikal... Kmet2, DAMI34 in trebor 3
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Januar 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 20, 2014 Dead End Sicer pa veseljaskih 32km po okoliskih hribckih. thumper, igorkr, trebor in 7 others 10
smasher Objavljeno Januar 20, 2014 Opozori Objavljeno Januar 20, 2014 Dead End CAM00370.jpg Sicer pa veseljaskih 32km po okoliskih hribckih. kako? sej a ni enduro? kje je želja po postulovčinah.. čez se je treba zapeljat... Ivana 1
hajoktejn Objavljeno Januar 20, 2014 Opozori Objavljeno Januar 20, 2014 kako? sej a ni enduro? kje je želja po postulovčinah.. čez se je treba zapeljat... z motorjem k mi ga ti kupš, kadar hočeš thumper, trebor in maxxa 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se