Whiskey Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) Dami je kawo peljal na redni zdravniški pregled. Bila je deležna menjave oljčka, pa filterčka, pa zavornega oljčka. dobila je malce kontrole luftov in ostalih drobnarij. Vsa vesela, da je zdrava, je oddrvela domov. Prijetnih 50km in 110€. Slik ni, računa naum slikal. Sem pa tole danes v prelepi dolenjski uplenil: A je biu račun tako idilično lep kt tale slikca? Popravljeno April 2, 2014. Popravil Whiskey DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 pa lih včerej se preganu skoz mAzirje :grrr, ampak ne z mAtorju, pač pa z piciklu Lepa turca Če si boš kdaj zaželel družbe pa sporoči, sem iz okolice Mozirja in se z veseljem pridružim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 3, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2014 (popravljeno) Sem glih mislil napisat Soteska, pa me je že Krucy prehitel. Kdaj si pa šel preko? Jaz sem se z mopijem vračal preko Soteske okoli 16.30 ure. Ker se glih dnevno vozim na tej relaciji....eeeeemmmm....a si mogoče kje kak kardan ob cesti videl? Zihr si ga v Krko zabrisal... Tut če bi videl kardan, ga neb slikal, ker take sramote vam pa nočem delat. Prelepa dolenjska je moj teren prodaje (se pravi se tam gibljem v dopoldanskem času) že od pamtiveka in je še vedno noro lepa kot prvi dan. Sej vem, da bom komu na žulj stopil, ampak tle je še nekaj prelepih vtisov (žal je slikal kaljkuljator) Drama Blizu Drame proti kraju Krka (tam je pekarna Mišmaš) blizu Dobrave Popravljeno April 3, 2014. Popravil DAMI34 trebor, Nikii, skalaprava in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 A je biu račun tako idilično lep kt tale slikca? Ne, računi so črnobeli, pa neke brezveze velike cifre so gor Kmet2, gsxf750, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Prelepa dolenjska je še vedno noro lepa kot prvi dan. Se vidi, da si mal dolenca DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Se vidi, da si mal dolenca Mal sm, edin vino vam je pa voda trebor in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Mal sm, edin vino vam je pa voda Sam pol pa še nisi sprobal pristne šmarnce pik1, KLOVN in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 V Beli krajini uporabljamo šarnico namesto kisa za v solato...ergo, šmarnica ni vino! :grrr KLOVN, DAMI34, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 V Beli krajini uporabljamo šarnico namesto kisa za v solato...ergo, šmarnica ni vino! :grrr Ne vem kje si ti probu KISLO šmarnco, to ziher ni bla prava, šmarnca v prekmurju se ji reče jurka zelo lepo diši po grozdju in ima tudi tak okus in prav nič ni kisla, za v solato pa je zanič cvičk KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Ne vem kje si ti probu KISLO šmarnco, to ziher ni bla prava, šmarnca v prekmurju se ji reče jurka zelo lepo diši po grozdju in ima tudi tak okus in prav nič ni kisla, za v solato pa je zanič cvičk Če smo že off topic, na štajerskem je jurka rdečo grozdje, šmarnica je pa zelena in rumena Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Že vidim, da bo potrebno testiranje opraviti in to na nevtralnem terenu!!! pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Dečki.. Šmarnica ali grabnvalar..je izredno noro vino.. Zaato pa pojejo štrk ..jurka šmarnica kvinton, to je trše kot beton Vem pa da je tudi pravi cviček zelo dober sam čez haloškega špricarja pa ga ni KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=2tKxb2gE0VM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=2tKxb2gE0VM Res krasni vtisi..... :yawn: BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spaceback Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 No danes je blo treba nove dunlopke mal razmigat. Sem jo pelal mal na svež zrak. LJ, Litija, Hrastnik, Rimske, Laško, Vrh nad Laškim, Jurklošter, Laško, pa po isti poti nazaj v LJ. motozajebant, igorkr, DXR16 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Lep pozdrav iz Svetega križa nad Belimi Vodami, Bele Vode so pa nad Šoštanjem :grim. gregorjanc, igorkr, jakATV in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2014 Tak to pride, baje grem sam na kavo..........pol sva sanjala o Dolenjskih toplicah........na koncu pa bluzila ob Cerkniškem jezeru, pa Bloškem jezeru....pa dan je šu na hitro okrog............... DXR16, BREITNER, RobiRoberto in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno April 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2014 . ... s primorskim prjatlom sem šel notranjskega ribiča obiskat ... jami65, krucymucy, Bear in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Tak to pride, baje grem sam na kavo..........pol sva sanjala o Dolenjskih toplicah........na koncu pa bluzila ob Cerkniškem jezeru, pa Bloškem jezeru....pa dan je šu na hitro okrog............... Bi bil dober kozolec brez rdečega sedeža Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava črna strela Objavljeno April 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2014 (popravljeno) No comment... samo še po opremo za motokros grem.. :lol: Popravljeno April 6, 2014. Popravil črna strela skalaprava, Keiko, SLVR in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 No comment... samo še po opremo za motokros grem.. :lol: Če greš po opremo za motokros, dej še taprave gume gor :lol: hajoktejn, DXR16 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 No comment... samo še po opremo za motokros grem.. :lol: Z2.jpg Z1.jpg . ... sočustvujem s tabo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Zrče rušijo!!! jami65, Kmet2, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 (popravljeno) Ni mi dalo miru kako izgleda passo Rest, pa ga je blo treba pogledat (uradno je še zaprt). S strani Furlanije čista cesta brez posebnosti (razen, da je dolgočasna, ozka s/z (pre)ostrimi zavoji za lepo, tekočo vožnjo), na drugi strani pa (proti Tolmezzu) ostanki dreves, kamenja in peska za prodajat. Iz Tolmezza sem šel pogledat ali je še kaj smučarjev v Ravasclettu (so še, vendar snega ni, dež pa je), nato skozi Arta Terme nazaj do Tolmezza in čez hrib v San Danielle del Friulli. Ta zadnji del pa je Asfalt grob, popeglan, cesta široka, ovinki lepo speljani. Skratka 1A, vendar prekratko Pogled izpod vrha passa Rest proti Furlaniji Na vrhu Resta je še nekaj zaplat snega Vhod v Spielbergov Jurski park oblačnih, sončnih, deževnih, razmeroma hladnih (pod 12 stopinj) in toplih (nad 20 stopinj) 320 km Popravljeno April 6, 2014. Popravil Rokic Ninč., skalaprava, DXR16 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Končno en, dan, da sva si vzela par urc frej in padla je letošnja tretja vožnja, prva je bila 1.1. v Celje, druga enkrat vmes na Trojane in danes do Postojne na kavico. Štart dopoldan iz Kamnika do Postojne na kavo in nazaj, nazaj grede postanek na ridah, kjer mi je dragi zaupal svojo igračko s katero sem se afnala Ko je bil otrok srečen je sledila pot proti domu, doma še ketno posprejati in motor na spanec do naslednje ture. O dežju nobene sledi. Keiko, DAMI34, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se