spidybaw Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Iz Trbovelj za Savo do Lj, tam na AC do Vrhnike, nato po stari na OMV v Postojni na kavico in naprej do obale... Malo sem ter tja po obali, do Vikija na hamburger in po isti poti nazaj. Dobrih 400 suhih kilometrov, veliko radarjev, upam da nisem kakšnega spregledal .. Pri nas jih ni toliko, ali sem imel samo "srečen" dan? igorkr, DAMI34, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Maj 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Dns sva sla pa izzivat sreco z vremenom ns Roglo....tja sva priovinkala v suhem,pro lustn se pele bemf po ovinkih,k bicikl...gor obezn fotosesn pol pa na topl v koco na Pesku na pohorski lonc in borovnicev strudl k zun je blo kr frisno.No strudl je bil kriv d svs bla za nazaj dobr oprana grrrrr v dolin pa sonce.No na pumpi sva mela motowash k s tko usranim se pa res ne morm vozt .Vseen lustnih mal cez 200 km. Ninč., igorkr, skalaprava in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Končno je napočil dan, da sem jo po kosilu mahnil en giro malo po furlanskih dolomitih. Štart je bil ob 14.00 in gasa do Kobarida. Tu sem samo dotankal in potem naprej. Pot me je vodila čez Učjo. Končno so popravili cesto, tako da je ponovno odprta...jah lani celo leto je bila zaprta. Zahodna stran tega sedla je pa bolj revna, asvalt se že drobi, tako da včasih imaš občutek, da se pelješ po makadamu. Učja (sedlo Carnizza) Po spustu v Rezijo sem jo mahnil proti Ampezzu, kjer sem si prvošču eno kofe . Po kratki pavzi sem nadaljeval za Sauris in ob nizanju ovinkov in tunelov prispel do jezera Sauris. Nato sem zavil levo za prelaz Pura in skozi ozke tunelčke nadaljeval pot do vrha. Sledil je spust do Medisa, kjer sem zavil za prelaz Rest (kažipot Tramonti di Sopra) in naredil sledeče utrinke Brez pavze nadaljeval v dolino in prispel do jezera Tramonti in ga pofotkal: Tu sem zavil levo na lokalno cesto za Clauzetto in ujelo se je tole: Nato sem se spustil na glavno cesto in zavil levo za sedlo Chianzutan in ob nizanju ovinkov prispel do vrha sedla, kjer sem si privoščil pašto z ragujem (s klobaso). Slike od pašte ni, ker sem bil lačen in sem pojedel še preden, je fotoaparat kaj vidu. Ko sem si privezal dušo sem se v laganem tempu spustil v dolino in slikal še jezero Verzegnis. Potem pa v malo hitrejšem tempu po lokalni proti Gemoni del Friuli, kjer sem zavil na AC in jo pičil do doma. V dobrih 7 urah vožnje se je nabralo 428 km. Vreme super, cesta tudi. Skratka....fiiiinnno. DXR16, Fantocci, SharpNinja in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava domi46 Objavljeno Maj 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2014 še moj včerejšni izlet na murjeee Straža-Dvor-kočevje-Petrina-Delnice-Crikvenica-Selce in nazaj prvi postanek nad Lokvami še pogled na jezero potem pa proti selcam morjeee in na poti sta me neki zasrbela kolena tako da sm jih mogu mau počohat (prvič do kolena) vesel k radio Kmet2, anžetovič, KilleRBee in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2014 No, pa se je našlo malo časa za ponoven izlet. Zadnje čase se z boljšo polovico raje nahajava bolj "na visokem", tako, da so najine destinacije temu primerne. In tako je najin dvodnevni izlet zajemal obisk na Golte-h (1410m), kjer sva si ogledala jezero pri Medvedjaku na 1573m, ter se drugi dan zapeljala do Logarske, čez Pavličevo do Planšarskega jezera. Nekaj utrinkov .... igorkr, Keiko, DAMI34 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Ko je bil že plan, da se spravim čistit motor od sobotne ture in nedeljsko popoldne preživim pred monaško dirko dobim sms. Plan? Na Bled na blejsko rezino. NG - Podbrdo - Bled - Bohinj - Bled - Kranjska Gora - Vršič - Tolmin - NG Fotkiča ni bilo s sabo sem si pa zato dal duška ob 21h na vrhu Vršiča http://photosynth.net/view.aspx?cid=42990118-c5c2-49cf-8e60-a371fa39c042&m=false&i=0:0:0&c=0:0:0&z=528.631586539839&d=4.4819006546951:0.591048452401848:0.509791332388607&p=0:0&t=False DAMI34 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno Maj 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Danes prvih 10km od začetka marca. Feeling je bil super, samo še zgoraj desno ne dela tako kot bi blo treba. Sej se bo tudi to zrihtal. SuNa, moped1, DXR16 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Eir Objavljeno Maj 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 27, 2014 "It all stays in the family" To soboto sem s sestrično in njenim fantom pičila do Grobnika. Cilj > moralna podpora "fotru" na nekaj izmed dirk. Štartali smo v soboto in se odpravili v smer Kočevja. Na Škofljici smo opazili lokalni zbor motociklov, v Kočevju, pa smo si že privoščili prvo kavico (po zasluženem vijuganju v čisto preveč gostem prometu). Naša golobčka: Potem pa smo se odpravili do cilja preko Delnic. Na hrvaški strani so se pripravili na vikend in na razmeroma kratki relaciji srečamo kar 2 radarski kontroli. Na Grobniku parkiramo (kjer me ujame nekaj starih mačkov, ki me "peglajo" zakaj še nisem "popedenala" posledic bedastega padca): Na kosilo skočimo kar h dedu: Potem pa na tribuno malo pogledati treninge. Rezultat fotografiranja piste (problem je v fotoaparatu, ne v fotografu ): Kjer nam uspe skupaj spraviti "res vrhunski" group selfie: Pozno popoldne se v družinskem stilu odpravimo do Reke na pijačo: Po vročem asfaltu je pijača ob morskem vetru in v senci tele "makine" odlična ideja: Naslednje jutro se zbudim na Grobniku, privoščim lagano uživanje ob nekaj kavicah in tekmah ter poslikam te fenomenalne škornje za na motor: Potem pa solo pičim proti Ljubljani čez Ilirsko do Postojne in dalje... V Postojni sem očitno sedela zraven dobro razpoloženih motosvetovcev ... v tisti fazi sem imela že dovolj fotografiranja in sem se vzdržala škljocanja parkiranih lepotcev. Torej: Prijetna lagana furica v super družbi z odličnim vremenom. P.S.: Ob kakem naslednjem izletu se pa potrudim za več info glede cest in več lepih pokrajinskih fotk . Tokrat je bila cesta namreč povsod čista, suha, lepa. Ajde...asfalt po meji proti Delnicam pač ni idealen in pri Pivki je nekaj semaforjev zaradi del na cesti. Ostalo pa tip top za moje pojme. AleksG, DAMI34, DXR16 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rayder194 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 V planu imam iti do Žužemberka oz. proti Dolenjski po cesti od Litije in čez Bogenšperk. Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje s to relacijo in ali je pot primerna za začetnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Par dni nazaj sem bil na relaciji Lj sostro, Litija, Bogenšperk. Cesta je super, skoraj prazna. Dosti ovinkov. Posebej pa te moram opozorit, da so v teh dneh takšne ceste zelo nabasane s kolesarji, ki trenirajo za maraton. In so polni sami sebe in nekateri osebki zelo objestni. Sem dva skoraj zgazil. Pazi na njih, oni se ne znajo merkat, samo tebe še ogrožajo. TOMCAT in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 Jaz sem bil slab mesec nazaj po tej poti, pa blo vse vredi, fajn cesta, pa sem tud začetnik TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 (popravljeno) V planu imam iti do Žužemberka oz. proti Dolenjski po cesti od Litije in čez Bogenšperk. Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje s to relacijo in ali je pot primerna za začetnika. Meni je bolj všečna cesta Litija-Čatež-Trebnje-Dobrnič-Žužemberg oziroma Litija-Mirna-Trebnje-Dobrnič-Žužemberg. Popravljeno Maj 28, 2014. Popravil gregorjanc igorkr, DXR16, BREITNER in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gaberkosir Objavljeno Maj 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Prejšni teden prva dvodnevna fura letos: Prelaz Staller je bil zaprt in potrebno se je bilo vrniti nazaj. Naprej pa preko Misurine in Cortine do kampa ob jezeru Pieve di Cadore. Naßfeldpass Obertilliach Čez Vajont in Maniago, preko Rest-a in Tolmezza do Paulara, kjer sva izvedela, da je Lanza tudi zaprt. Nazaj in po stari cesti do doma. Skupaj 720 kliksov. Diga del Vajont Barcis stromar-aly, igorkr, Rokic in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Pardon. Prva slika ni Naßfeldpass, ampak Lago di Misurina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 današnji ftisi so pa ..... mešani na žaru :grrr. Vglavnem ucvrl sm ga čez Sleme proti Črni, skrenem levo za Ludranski vrh in sepelem 4km po makadamu, u izi, k zadno kolo bi šlo skoz u prazn pa rit bi skoz migala sem pa taj :grim. Obiščem mal staro žlahto, in ga pičim v Črno na krožišče zasukat, pol pa mal bico obiskat v Sp. Javorje, in spet čez Sleme nazaj do Šoštanja, so mati klicala na južno :grim. No in ko zajaham mator je že začel naletavat dež. Pohitim, da neb šu mator preveč mokr v garažo . No in se spedenam za pecikl in gasa, za Velenjskem jezeru pri kinološkem društvu je pa začel sipat u 4pm , tak da sm pršu do doma mokr k cuck . Hitr v bano, po avto pa na vransk gledat mal, kuko določeni primerki iz foruma z matorji vozjo na pligonu :grim. Zgleda bil danes bolj kot ne ženski dan na vranskem, ker saj med avtomobilistkami je blo 3/4 dam . Ampak vreme pol je blo pa ...... za popizdit lepo . 20140525_110511.jpg 20140525_110704.jpg kozice ... mekekekekeeeee 20140525_110711.jpg 20140525_152947.jpg Da se ne bi čez sleme vozil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 a si ti kej tm u hribih doma? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 a si ti kej tm u hribih doma? :grrr delal sem kot konj in vi ste se fijakal mimo mene in me rajcal... :grim trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 ki pa je taj to blo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 31, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 31, 2014 (popravljeno) kk pa to, da danes nč vtisov dnevnih voženj? a so bli matorji kr u garažah parkirani :grrr Vglavnem jaz sem se motoristu .... Velenje, Luče, Podvolovljek, Črnivec, Kamnik, Brnik, Šenčur, Kranj, Radovljica, Bled, Srednja vas, Bohinj, slap Savica, Bohinjska Bistrica, Bohinjsko sedlo, Soriška Planina, Petrovo Brdo, Podbrdo, Most na Soči, Cerkno, Kladje, Škofja Loka, Medvode, Zbiljsko jezero, Medno, Gameljne, Ljubljana, Litija, Zagorje ob Savi, Izlake, Trojane, Vransko, Gomilsko, Braslovče, Letuš, Lokovica, Šoštanj- 462km. Drgač pa glede vremena je blo pa takole .... od Podbrda pa do Mosta na Soči je skoz nekej dol šlo, ampak ne lih tolk da bi blo za dežjaka. Pridem v Most na Soči pa se prvič ever ubandurim u dežjaka , in seveda pol ni blo ni kaplce dežja več , zato sm mal naprej od Hotavelj sleku dežjaka. Cesta proti idriji .... jemeni semaforji in delo na cesti . Cesta čez Kladje mi je pa fulj fensi šmensi . Med Ljubljano in Litijo je še padl par kaplic, nič omembe vrednega, potem pa malo pred domom v lokovici jih je pa padl nekej več, tok da je bla cesta mastna, ampak js niti nisem biu kj moker, ker ni blo tolk, blo je pa kot sodni dan ker je blo nebo čist temn modro oz. že kr črno . Pa še nekaj fotos .... ko boš prišla na Bled ..... se bomo tunkal spet :grim porcija v gostišču Jezero ob Zbiljskem jezeru- postrežba brez vsake prijaznosti, okus mesa še slabši, skratka- odsvetujem, mene pa tud ne vidijo več tm Popravljeno Maj 31, 2014. Popravil Danilo D stromar-aly, hajoktejn, MarkoR in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 No danes sem rekel da je dosti sedenja in da grem malo na motor sedeti posljem par smsov in nikjer nobenega. Odlocil sem se da grem pogledat avijoncek blizu metlike ampak do tja nisem prišel. Dez me je ustavil pri Krki. Kaj zdej? Nc gremo nazaj proti Ljubljani tam pa naprej proti Gorenjski. Cez jezersko dol. A avstrijsko stran in proti Celovcu čez ljubelj in lepo domov. V Avstriji so imel res sončen dan veliko lepse k pa pri nas. Cesta na jezersko je pa taka, da bo treba hmalu tank imeti. Obupno...ampak avstrijska stran potem vse reši igorkr, DXR16, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Vito, bi rad da vsi hexenšus dobimo? Daj obrni te slike drugič. thumper, trebor in mariog 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Brez GPS-ja, in z karto Evrope sem se klatil po lokalnih cestah med Celovcem, Feldkirchnom in Bad Kleinkirchheimom. Več kot po cestah, me je bilo po dvoriščih, makadamu in na poljskih poteh. Bada na koncu nisem našel. Domov sem pa le znal. Čez Trbiž, Predil, in Vršič. Vtis; V Avstriji so dvorišča lepše pospravljena. Robson, Rokic, MarkoR in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Tedybear ...... hvala za predlog kake naslednje ture Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Vito, bi rad da vsi hexenšus dobimo? Daj obrni te slike drugič. Se opravicujem samo vse delam preko telefona. In je vse odvisno kako mam obrnjen telefon k slikam si bom zapomnil za drugic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Eir Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Brez GPS-ja, in z karto Evrope sem se klatil po lokalnih cestah med Celovcem, Feldkirchnom in Bad Kleinkirchheimom. Več kot po cestah, me je bilo po dvoriščih, makadamu in na poljskih poteh. Bada na koncu nisem našel. Domov sem pa le znal. Čez Trbiž, Predil, in Vršič. Vtis; V Avstriji so dvorišča lepše pospravljena. Tedybear ...... hvala za predlog kake naslednje ture Dobra sta :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se