Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 2, 2014 V soboto sem si ogledal največji slap na Štajerskem. Motor s polno opremo (-borša), torbe sem napolnil, ker se je obetala hoja. Na prvem prelazu je bilo pestro in je naletaval 7 EUR in lahko se sprehodiš v fajn breg kakšno uro, že prej pa vidiš slap Riesach viseči most je zanimiva zadeva Nato sem se pa še malo zapeljal in naklatil 601km Bila je tudi prilika, da sem potestiral vse senzorje, tudi za srčni utrip. Ostali material tukaj https://picasaweb.google.com/106439269587192855420/SlapnikMotoMaj2014?noredirect=1 http://www.google.com/url?q=https://www.youtube.com/playlist?list%3DPLPmJZKxp2ZiK0hlfh0h4lYX7-YP1cj97a&usd=2&usg=AFQjCNGqeB6qfPxaWKwlQMb60I__jR19wQ Fazer03, Schultz, HyperJack in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Brez GPS-ja, in z karto Evrope sem se klatil po lokalnih cestah med Celovcem, Feldkirchnom in Bad Kleinkirchheimom. Več kot po cestah, me je bilo po dvoriščih, makadamu in na poljskih poteh. Bada na koncu nisem našel. Domov sem pa le znal. Čez Trbiž, Predil, in Vršič. Vtis; V Avstriji so dvorišča lepše pospravljena. V soboto sem videl enega belega versysa-velikega, še z enim kompanjonom, ki je spredaj vozil v tistih krajih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 pr men so tut vtisi ... kr u redu so :krneki: Scarlett, trebor, Lubikaa Rozzica in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 pr men so tut vtisi ... kr u redu so :krneki: tis pa direkten, noben zgodbice nauš napletu? trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 V soboto sem videl enega belega versysa-velikega, še z enim kompanjonom, ki je spredaj vozil v tistih krajih. Jaz sem bil sam. Bela čelada, zadnji kufer.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno Junij 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 2, 2014 V soboto 31.5.2014 sma se z mojo boljšo polovico podala proti Biogradu na moru. Žal sma morala zaradi burje vožnjo prestavit izven trase jadranske magistrale. Vendar sem ob nasvetu treborja prišel do zanimive poti... 1.Dan po cesti Gruškovje - Zagreb ... zaradi gostega prometa je v zagrebu padla odločitev za ac do Karlovaca, od tam naprej za Dugo reso, Josipdol, Jezerane, Otočac, Lički osik, Gospič, Gračač, Velebit, Zaton obrovački, Maslenica, Zadar, Biograd... padlo je lepilh 410km Sledila je rahla večerja in okrepčilo 2. Dan.. Zjutraj se zbudim, prvo vklopim tv, radio .. lovim wi fi iz sosednjega hotela... Prvo preverim HAK na internetu... in od veselja skočim v zrak...Jadranka prevozna Na hitro spakiram, namestim kovček in šok.... Vijak je padel iz nosilca, nakar se spomnim da se je moja drla prvi dan čez malo kapelo da nekaj zadaj močno ruži..... Panika, kak, kam, zakaj? Na srečo je v Zadru trgovina Bauma ... tam dobim vijak, kupim še imbus in gasa po jadranki do Cirkvenice ta se mi je smejal ? Na poti do rijeke, skrenem po poti do kraja Delnice, od tam naprej pa sledim motoristu z lj tablicami... Sem upal da me bo pripeljal po kakšni pametni cesti do Slovenije... On zavije do Brod na Kupi, jaz pa za njim... kar bo pa bo, šok, v tistih 11km makadamskega asfalta bi komot smetano stepal brez mešalnika.. Sem pa čutil olajšanje na slovenski strani , lepa cesta, še lepša pokrajina (čeprav sem vido sam gozd ) , zavijem desno za Črnomelj,nakar me začne po 10minutah vožnje lepo zalivat dol z neba, po dežju nadaljujem za Metliko ter NM do Brežic. Tam sma napolnili baterije, ter čez Bizeljsko mahnila proti domu... Bilo je sonca, vetra (burje), deža ... in pa 545 km Padlo prvih pravih 955 km letos Sintisajzer je porabil okrog 48 l goriva... Schultz, DXR16, Eir in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 ..... Bila je tudi prilika, da sem potestiral vse senzorje, tudi za srčni utrip. Kaj pa je bilo na 275km? Kamion nasproti sekal ovinek? Kmet2, DXR16 in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 Kaj pa je bilo na 275km? Kamion nasproti sekal ovinek? da je ta s Hondo sekal ovink, neb vžgal http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/horror-motorrad-crash-in-gegenverkehr-unters-auto-keine-verletzte.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 (popravljeno) Kaj pa je bilo na 275km? Kamion nasproti sekal ovinek? Navigacijo sem vklopil po sestopu iz vzpona proti slapu. na parkingu Popravljeno Junij 3, 2014. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 Kaj pa je bilo na 275km? Kamion nasproti sekal ovinek? pomanjkljivo oblečena bejba je ob cesti džogirala, pol je bulil nakar ga je njegova užgala po hrbtu. Takrat je graf skoču u luft KLOVN, SLVR, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 Prvo servis KTM ,potem še servis BMW tako da so vtisi res servisni :grim Lubikaa Rozzica, trebor, BMWRIDER in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava domina Objavljeno Junij 3, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2014 Fajn je bilo relacija: LJ-DoRoba Kras, gregorjanc, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 (popravljeno) Madonca no..a morate res "paradirat" po coni, rezervirani za pešce, povrhu še ograjeni. Zakaj si podobnih junaških pustolovščin ne upate uprizarjati kje v Avstriji, kjer je dostop omejen, tako kot v Mali Zaki? Popravljeno Junij 4, 2014. Popravil Tedybear Snečer in Fazer03 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 (popravljeno) jao, cela drama... še dobr, da ni bilo niti enga pešca, ki bi mu uničla šetnjo s tem, ko sem dve minuti stala na tem pomolčku :fredy: Popravljeno Junij 4, 2014. Popravil domina dog66, BMWRIDER, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Ne, spoštovana kolegica, ni drama....sploh ne...in uspela ti je zelo lepa slika, ampak moje mnenje je, da če je nekaj rezervirano za pešce, ograjeno, 12x označeno itd...., je ignoriranje teh označb pokazatelj.....saj veš, kaj bi tu napisal... Havk...govoril sem.. dromomaniac in Pips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Dobr, da jo ni komunalni redar dobu! Men je težil u ibr in grozil s plačilnim nalogom, ker je prednje kolo stalo na nepokošeni travi ob robu parkirišča (zelenici po njegovem). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Ka se spet kregate.Pa sej vidte, da so jo sam s splavom pelal na drugo stran. Tist labod je bil za stranskega vlačilca. :grim trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 označb, priznam, res nisem videla... je pa res, da niti prav veliko nisem gledala, če so. ograjo sem pa kar z zaletom preskočila... hehe, hec - tud ograje nism vidla kar se organov pregona tiče, pa ponavadi kar dobro čez pridem, tako da sploh nisem pomislila, da bi lahko našel kakšen redar tuki. ker je bilo vse prazno, sem hotla izkoristit dani trenutek... se pa strinjam, da v top sezoni motor nima tam kaj delat. gregorjanc, ne rabim vlačilca, k mam od save gume AndrejEling 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 4, 2014 (popravljeno) Ne, spoštovana kolegica, ni drama....sploh ne...in uspela ti je zelo lepa slika, ampak moje mnenje je, da če je nekaj rezervirano za pešce, ograjeno, 12x označeno itd...., je ignoriranje teh označb pokazatelj.....saj veš, kaj bi tu napisal... Havk...govoril sem.. moje mnenje pa je: če se da z mopedom v jedilnico, grem tut tja... Howk kawow sm se, orgazmično 120 kmju p.s. po dolgem času užival spet v ovinkih Popravljeno Junij 4, 2014. Popravil DAMI34 Kras, domi46, DXR16 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Pr men ne piše več sport force :grim -> odlična guma za to ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 (popravljeno) Pr men ne piše več sport force :grim -> odlična guma za to ceno. sej tut pr men ne, drži kakih 15-20km Popravljeno Junij 5, 2014. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 (popravljeno) Radarska slika vremenskega radarja "na Idriji" = GO ROBERTO GO ... Termometer = "pozne zimske kolesarse cunje" ne bojo več potrebne, zato danes že "pozno pomladanke cunje" ... ž Zalo (cesta Idrija Godovič) imam še vedno rad, kako sem jo moral imeti rad šele z yamaho ... Popravljeno Junij 6, 2014. Popravil RobiRoberto Keiko, MARE 65, SuNa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 (popravljeno) "Na vrhu" Zale je Godovič, ... ..., za Godovičem Hotedršica .... ..., malo pred Kalcami pa jadralno padalo "VISOKO V ZRAKU" in čosto nič mi ni bilo znano, kako in od kje se je "sredi ravnine" znašel tako visoko in kaj je mene takrat "pripravilo", da sem pogledal v nebo in ga zagledal ... Kako visoko jebilo jadralno padalo ??? Sliko sem slikal "z zoomom do konca" ... Popravljeno Junij 6, 2014. Popravil RobiRoberto Keiko, Snečer, Mia in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Kalce ... ... "začetek" Logatca, od katerega naprej sem se še kakšen km peljal z vedno manjšo močjo motorja, dokler ni zadnja 2 km "povsem obupal" in sem moral uporabiti pedala ... DXR16, MARE 65, Davorin in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2014 (popravljeno) "Konec" Logatca, od kjer sem poklical Bogdana in Zvonko :notworthy: ..., "da sta mi takoj izpraznila njihov garažo", v keteri sem takoj po prihodu zamenjal popolnoma izpraznjen akumulator Popravljeno Junij 6, 2014. Popravil RobiRoberto SuNa, Schultz, Snečer in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se