Popularna objava kamionar Objavljeno Februar 13, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Danes po službi naredil en težji učni krog. Celje-Maribor-Ptuj-SL.Bistrica-Poljčane-Šmarje-Celje. Prva polovica (pri dnevni svetlobi) OK. Od Slovenske Bistrice naprej po noči.Mokri odseki komaj vidni. Je pa 150 km. narejeno. motozajebant, BREITNER, Schultz in 9 others 12
BREITNER Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 (popravljeno) Vsaka ti čast za to furo. Je pa res, da je bilo pri nas včeraj okrog 13te ure kar prijetno na soncu. Če si se peljal iz Ptuja proti S.Bistrici po cesti št. 2 (Njiverce-Kidričevo .. ), tam te je verjetno konkretno zeblo, saj je kar nekaj ceste pelje skozi gozd. Popravljeno Februar 14, 2014. Popravil BREITNER
jany Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Včeraj je bilo na obali sončno in sva z prijateljem izkoristla za en krog in kavico na vikiju Danes je sicer sončno vendar mokro, jutri če se posuši pa ponovimo vajo :grim igorkr, Keiko, jami65 in 6 others 9
BREITNER Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Danes je sicer sončno vendar mokro, jutri če se posuši pa ponovimo vajo :grim Hja, na primorskem imate za ta čas vrhunsko vreme, vam kar malo zavidam. Tudi jutri bo prijetno ... najlepše pa med 10.00 in 16.00 uro.
Urke Zakelinho Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 (popravljeno) Že včeraj sem rekel, da bom šel s skuterjem do Logatca, pa se potem ni izšlo, ker sem imel popoldan šiht. Danes pa sem zjutraj zgodaj vstal in se kar napotil hehe Pot tja : Ljubljana BTC- Brezovica - Vrhnika - Logatec Pot nazaj : Logatec - Brezovica - Podpeč - Ig - Ljubljana BTC Hotel sem iti še na Planino, pa sem zjutraj po radiu slišal da je cela poplavljena, tako da nisem potem šel še naprej. Pa tudi časovno nisem imel dovolj časa, šiht popoldne. Nazaj grede sem hotel it čez Črno vas (bejba moja ujela na Barju hahah ), pa je CELA poplavljena. Slikal še nekaj zelo lepih fotografij teh poplav (cela jezera so nastala, par ljudi videl tuki na kajakih), ampak mi jih aplikacija ni shrani. Zelo faking jezen grrrrr Razlog da sem šel s skuterjem v Logatec? Knjiga ... vrnit moral knjigo hahahahaSlikano pred knjižnico v LogatcuDanašnja pot (100km)Pa še nekaj statistike z mojo prduljo. Ni me razočarala danes. Lepo je šla tudi v klanec, lepo sem jo poštimal :$ Edina kriza danes je bila mraz, domov uletel ves plav Aja, pa srečal celo enega motorista v rovtah med Logatcom in Vrhniko. Popravljeno Februar 14, 2014. Popravil Urke Zakelinho DAMI34, trebor, hajoktejn in 1 other 4
Popularna objava BREITNER Objavljeno Februar 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Nisem se mogel vzdržat .... namontiral nov aku, ter naredil prvih 21km. Sezona uradno odprta! Ko sem se iz Ptuja peljal proti Mariboru, sem celo srečal motorista na Yamahi ... srečala sva se v Zlatoličju. MarkoR, Keiko, DXR16 in 10 others 13
mariog Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Tudi tukaj na Dunajski (LJ) sem jih že par slišal danes. Še maloooo
Popularna objava igorkr Objavljeno Februar 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 (popravljeno) Danes sem se pa Yamahal na rdeče Štart v Gorici, nato pa čez Štanjel v smeri proti Komnu. Pred Komnom sem zavil k cerkvici Marije Obršljanske. Potem pa vohat morje v Sesljan. Sonček, uživanje na koncu pomola, vetrič in miže ležanje je bilo božansko za dan, ko je zadišalo po pomladi. Morja res nisem probal, če je slano ma vrjamem, da je ravno tako kot lani. Še obvezen refleks selfi in nazaj proti domu. Skromnih 90 km vendar vsak meter uživan in z nasmehom pod čelado. Popravljeno Februar 14, 2014. Popravil igorkr DXR16, maxiscooter, BREITNER in 8 others 11
Rokic Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 (popravljeno) @igorkr, kdaj si bil v Sestianu? Danes je bilo res idealno vremce. Ob 14h mi je kazala vremenska malenkost pod 16°C, pa je padla želja po kapučinu v Sestianu (bilo vse zaprto), zato sem nadaljeval do Miramara oz. Trsta (gužva in še vedno večina lokalčkov zaprtih). Kavo sem le dobil, za slike pa ni bilo časa - je bilo lepše akumulirat sončno energijo Padlo dobrih 100 km. Popravljeno Februar 14, 2014. Popravil Rokic DXR16, igorkr, pik1 in 2 others 5
igorkr Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 @igorkr, kdaj si bil v Sestianu? Danes je bilo res idealno vremce. Ob 14h mi je kazala vremenska malenkost pod 16°C, pa je padla želja po kapučinu v Sestianu (bilo vse zaprto), zato sem nadaljeval do Miramara oz. Trsta (gužva in še vedno večina lokalčkov zaprtih). Kavo sem le dobil, za slike pa ni bilo časa - je bilo lepše akumulirat sončno energijo Padlo dobrih 100 km. V Sesljanu sem bil okrog 15ih ...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 (popravljeno) AAAAAAAAAAAAAA sm tulil in tolkel po armaturki, ko sem okrog 10 ure videl slončka v Črnučah (tenere če se ne motim, rjavkasta)....... Štartal sem zgodaj, strankam metal sskoraj skozi okno blago (vsa vabila za kavo zavrnu) pojedu en krof, ki mi ga je prijazen poslastičar od poslastičarnica Rašica dal............in ob 11.30 sem že bil doma. Na hitro gonil psa na sprehod in potem start jor enđin đentelmen.... S preprostim, oziroma po domače El Tigrotom sva jo vžgala na Dornberk do Štanjela Baje bova nekje spila kavo je bil dogovor, samo ovinki od Štanjela, preko Tomačevice, do Komna niso dali pavze, prav tako ne do Dutovelj, pa niti ne do Sežane....in še prehitro sva bila pri Vikiju Čisburger je padu ko tata na mamo (bdw..šele takrat sm se spomnil, da v celmu dnevu nisem prav nič jedel) Pozravla sva še Jamija in kolega in gasa dalje. Socerb, se je sončil in razgledi so bili božanski na koperko-tržaški zaliv Ker je bilo še toplo in svetlo sva še malo bluzila po črnokalski planoti kjer je El tigro opazil, da se nekje nekaj praznuje....no tm sva zaglavila...ne me vprašat kdaj in kako sva prišla< domov....ampak baje je slavljencu ime Matej, in vem da je torta bila dobra.... skor 200km je padlo Popravljeno Februar 14, 2014. Popravil DAMI34 BREITNER, Keiko, igorkr in 12 others 15
jami65 Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee super je blo kratko pa sladko . Lepo vas je blo videt drugič pa še AAAAAAAAAAAAAA sm tulil in tolkel po armaturki, ko sem okrog 10 ure videl slončka v Črnučah (tenere če se ne motim, rjavkasta)....... Štartal sem zgodaj, strankam metal sskoraj skozi okno blago (vsa vabila za kavo zavrnu) pojedu en krof, ki mi ga je prijazen poslastičar od poslastičarnica Rašica dal............in ob 11.30 sem že bil doma. Na hitro gonil psa na sprehod in potem start jor enđin đentelmen.... S preprostim, oziroma po domače El Tigrotom sva jo vžgala na Dornberk do Štanjela Baje bova nekje spila kavo je bil dogovor, samo ovinki od Štanjela, preko Tomačevice, do Komna niso dali pavze, prav tako ne do Dutovelj, pa niti ne do Sežane....in še prehitro sva bila pri Vikiju Čisburger je padu ko tata na mamo (bdw..šele takrat sm se spomnil, da v celmu dnevu nisem prav nič jedel) Pozravla sva še Jamija in kolega in gasa dalje. Socerb, se je sončil in razgledi so bili božanski na koperko-tržaški zaliv Ker je bilo še toplo in svetlo sva še malo bluzila po črnokalski planoti kjer je El tigro opazil, da se nekje nekaj praznuje....no tm sva zaglavila...ne me vprašat kdaj in kako sva prišla< domov....ampak baje je slavljencu ime Matej, in vem da je torta bila dobra.... skor 200km je padlo igorkr, dondule, pik1 in 1 other 4
BREITNER Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 @DAMI34: Zanimivo, kakšne prijatle imaš! Najprej se skupaj vozita, gresta na kavo, ko ga pa slikaš,ti pa kaže fak ju! Zdaj pa resno ..... a mi lahko na karti pokažeš kje točno je ta lokacija, ki je na tvoji predzadnji sliki? Kakšna je cesta do tja? Hvala!
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Zelo lepa. Če greš od vikija proti lj je v črnikalskem klancu odcep za Socerb, ne moreš falit
BREITNER Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Tam se res nikoli nisem vozil. Hvala za info. Fasciniral me je razgled na tej fotografiji in se splača iti pogledat, če se kdaj zapeljem tam mimo. Zdaj če se prav spomnim, je tam zgoraj pri odcepu bila tudi ena majhna pošta ali se pa motim...
jany Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Socerb se sigurno splača pogledat, tudi danes sem šel danes z motorjem do gor. Kljub temu da je blo oblačno in bolj hladno sem uspel stisnit 55km. DXR16, igorkr in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Tam se res nikoli nisem vozil. Hvala za info. Fasciniral me je razgled na tej fotografiji in se splača iti pogledat, če se kdaj zapeljem tam mimo. Zdaj če se prav spomnim, je tam zgoraj pri odcepu bila tudi ena majhna pošta ali se pa motim... ne, dab bi jaz vedel. Odcep je dober km potem ko začne v hrib dvopasovnica. 45.569637,13.872235 https://www.google.com/search?q=45.569637%2C13.872235&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US:%7Breferrer:source%7D&ie=UTF-8&oe= BREITNER 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Včeraj sm rekel, danes nikamor...itak slaba napoved, oblačno megla mraz.... Pajade, takoj ko sem upalil telefon je že ena mona s triciklčkom težila. Ni blo kej - gratis kavi se ne odrečem- kot štartat za Postojno. Čeprav je bil mraz in nikakvo vreme, se je triciklček splačalo pogledati. Moram priznati fantom, da so lično delo opravili. Kot pika na i je pa zvok....predstavljajte si stoenko abarth hajoktejn, Keiko, domi46 in 12 others 15
Popularna objava strajnarR Objavljeno Februar 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Sobotni spredoh (domi46, tad3y) DAMI34, DXR16, TakeALookAround in 10 others 13
samosamo Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Čeprav je bil mraz in nikakvo vreme, se je triciklček splačalo pogledati. Moram priznati fantom, da so lično delo opravili. Kot pika na i je pa zvok....predstavljajte si stoenko abarth Whitee, DAMI34, pik1 in 1 other 4
MarkoR Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 (popravljeno) Skok do Ptuja in čez Vurberk nazaj. Cca 50km..prijetno toplo, malo vetrovno. Popravljeno Februar 15, 2014. Popravil MarkoR CeneR, DRVOWP, BREITNER in 3 others 6
Popularna objava BREITNER Objavljeno Februar 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Skok do Ptuja in čez Vurberk nazaj. Cca 50km..prijetno toplo, malo vetrovno. A je možno, da si se peljal ravno proti Ptuju med 12.30 do 13.00 ? Ravno sem prišel k motorju, ko si se , (če si bil ti) peljal mimo črpalke v Staršah. No, danes sem tudi ženo prepričal (nisem se rabil preveč trudit), da je zajahala svoj motor in sva šla malo na Ptujsko jezero, kjer sem naredil par fotk. Malce je pihalo, drugač pa 25km samo, ampak duša potešena! igorkr, Keiko, eltrinajst in 7 others 10
Popularna objava gasperX Objavljeno Februar 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Ja tudi men ratalo nekaj km naredit... z Din-om srečanje v paviljonu in gasa proti opatiji... Kranj-Postojna-Opatija-Buzet-Koper-Viki-Postojna-Kranj lepih 400km TakeALookAround, pik1, hajoktejn in 9 others 12
TakeALookAround Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 (popravljeno) Tko ja, sezona odprta, 415 kilometrov. PS: Aja, pa razvajen sm, rit me boli,k mam cist hud zic. Popravljeno Februar 15, 2014. Popravil DIN DXR16, pik1, motozajebant in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se