motom Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Na Predelu smo se ujeli=dogovorili, se skupaj zapeljali po Sloveniji in si v Planici dali roko Peljal sem jih do Mangarta, nato so vozli gor vsak po svoje, itak nimaš kam za stisnit. Nato sem jih vodil do Kobarida, nakar sem predlagal, da do Vršiča vodi šef, da jih posnamem. Po zdrsu enega od udeležencev pa je zadeva razpadla na dve grupi in potem smo se dobili na Vršiču. Ker so bili utrujeni od vročine, vmes so bile tudi ženske, sem pol to grupo vodil počasi na Vršič, kjer so se takoj spustili v "lokal", druga grupa pa do Planice, kjer sem sledil počasi po katastrofalni cesti Vršič-Kranjska gora... katastrofalna Kako? A je cesta na Mangart prevozna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Do vrha še ne. Itak je Sneci nekje napisal, kje so morali obrniti. Mislim, da pred zadnjim predorom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Kako? A je cesta na Mangart prevozna? 08.06.2014 Kmet2, igorkr, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoboyzz Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 S kolegom takoj po službi na eno turco, 140km se je pa nabralo :grim DXR16, Kmet2, Eir in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Potepanje po Jadranu Po vožnji pa še sprehod in sladoled ^_^ BREITNER, gasperX, TakeALookAround in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava črna strela Objavljeno Junij 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Sv. Juraj vtisi: VROČE!!! km: 450 DAMI34, Keiko, mladench in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 (popravljeno) Včeraj popldne do Izole pogledat, kako toplo je kaj morje. Jup, je že zelo primerno za kopanje. Ampak cesta je bila pa nekulturno razbeljena. 37 stopinj. Enih 5 litrov vode sem spil v tem dnevu. Na cesti pa zelo malo motoristov. Zaradi vročine? 310 km. Popravljeno Junij 12, 2014. Popravil stromar-aly igorkr, Schultz, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Kmet2, mi zaupaš kje si kupil to tank torbo? Ali pa če točno poveš katera je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Kmet2, mi zaupaš kje si kupil to tank torbo? Ali pa če točno poveš katera je. Originalna BMW tank torba . (A-Cosmos) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno Junij 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Tale vikend s Krka hajoktejn, trebor, Synth in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Junij 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 13, 2014 ... včeraj malo šel skoraj do Reke...in se ustavil na motoavtodromu. Vtisi?! ...vtisnila se mi je črtica v gate, vsakič ko je mimo mene usekal kak "metek" maus, NinjaRider04, domi46 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 ... včeraj malo šel skoraj do Reke...in se ustavil na motoavtodromu. Vtisi?! ...vtisnila se mi je črtica v gate, vsakič ko je mimo mene usekal kak "metek" IMAG1416.jpg A ti znaš sploh slikat ? Zakaj si pa pol motorja stran odrezal kotzi, Ninč. in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 A ti znaš sploh slikat ? Zakaj si pa pol motorja stran odrezal Zato ker ni rudeča yamaha pa je mal skril DAMI34 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Zato ker ni rudeča yamaha pa je mal skril Kaj mal skril. Poglej bolje. Komplet sprednji del motorja manjka. Komplet sprednji del do kreš bunk je odrezal ... Skratka celo sliko pokvaril ... Ninč. in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 katastrofa res :grim igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 danes harlejistično z velik sladoleda TakeALookAround, Schultz, Keiko in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 A ti znaš sploh slikat ? Zakaj si pa pol motorja stran odrezal Zato, k je bil grde barve, pa še Yanaha je bla.... Kmet2, trebor in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Zato, k je bil grde barve, pa še Yanaha je bla.... Vidim, da slikaš kot pišeš, pa še za motorje nimaš okusa. Zivnorc in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Na kufe DXR16, Snečer in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 spet v Laškem... na kavi jah... kdor nima v glavi, ima v Metzkah noting spešl... je pa sedl :grim Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Junij 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Po tednu sem spet sedel na moped. Ker sem bil malo bolj len sem štartal malo po enajsti dopoldne. Na poti proti Kranjski gori sem v Žagi moral en malo počakat, da so se amaterski "Pantaniji" scjazili mimo. Potem sem pa dal gas in dolge luči do Kranjske gore....pred tem, pa je na Vršiču bila še ena kratkotrajna zapora ceste . Ker je bila že kar ura od kosila sem se ustavil v Via Napoli na eni mehičanki. Spil eno dobro kofe in nadaljeval proti Bohinju. Utrinki: Nato pa proti Soriški planini Na vrhu sem malo študiral po kateri poti jo bom ubral ali na Podbrdo ali na Železnike. Mah...enkrat za spremembo sem šel na Železnike...in mi ni bilo niti km žal. Po prihodu v Škofjo Loko sem jo mahnil Proti Idriji čez prelazek Kladje... Nato pa v laganem tempu proti Wajdušni, kjer sem napojil konja in nato proti domu. Črni vrh: Nabralo se je lepih in sončnih 409 km. MARE 65, TakeALookAround, Keiko in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Junij 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Dns pa v dolenjske konce na eno fajn druženje v Nebesa....Domžale -Litija-Gabrovka-Mirna-Šentrupert-Nebesa (morš mislt, da majo v nebesih poleg nebeškega razgleda še pršut pa bograč mmmmm ) ....Compaco je nardil super srečanje, sploh srečelov je bil zakon, k d bi vedu, da rabim predpražnik za tanov flet :grim (dobr d ma moj kufr na bemflnu, da sva lohk domov prtrogala, k če bi se s temle na hrbtu vozila ne vem če neb cela kolona za mano domov prpelala hahahah ). No pol pa nazaj mal drugač Šentrupert - Mirna-Trebnje (sva brez sladoleda ostala, k je pol Trebnjega zaprtga grrrr)-Veliki Gaber-Ivančna Gorica-Višnja Gora-Grosuplje-Šmarje-Sap-Škofljica -Lavrica-Lj-Domžale. Glih tazadnjih 10 krogov motoGP sva še ujela DXR16, Keiko, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Danes pa bil na relaciji Velenje, Ptuj, Dornava, Ptuj, Tepanje kjer natankam in naložm sopotnco, potem pa gasa za mb, radlje ob dravi, na golico mal pa frišn luft , potem pa dravograd, ravne na koroškem, kotlje, ivarčko jezero, slovenj gradecdoli, stranice, tepanje, potem pa nazaj do veleja, nabral se je pa 401,3 matoristinih kilometrof . Nč posebnga, mrbit za omenit le en fotosešn na ivarčkem, k se je ena mična črnolaska nastavlala objektivu :grim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Nč posebnga, mrbit za omenit le en fotosešn na ivarčkem, k se je ena mična črnolaska nastavlala objektivu :grim. Nič ne vidim :/ DAMI34, Scarlett in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rayder194 Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Danes sva šla z očetom proti Primorski oz. skoraj do Postojne. Namen je bila vožnja po ovinkih malo naprej od Planine proti Raubarkomandi. Zame je bilo prvič in recimo, da je bilo v redu. Naslednjič pa še kakšen km/h hitreje Cca. 200 km sva naredila, s tem da sva šla nazaj po avtocesti do Lukovice. Pa na Hondi je števec s prevoženimi km prišel do 50054 Tole je bila pot do tja: Še tisti del z ovinki naprej od Planine: In pa še ena na poti domov: DXR16, logarr, gregorjanc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se