stromar-aly Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 (popravljeno) Schultz, danes sva se ziher srečala na cesti, jaz sem imel enako turo, samo v kontra smeri Štart iz Kranja opoldne čez Besnico proti Železnikom. V Dražgošah so se res ven metali, ko so postavljali 3-nadstropni spomenik. Je bila kar taprava ura, da je bil po 30 km že prvi postanek za kosilo. Po razriti cesti naprej v smeri za Tolmin. Asfalt je slab, ampak ambient je pa dober To-do: naslednja fura, ko bo vroče, bo do kafiča "pod slapom" Postanek na Mostu na Soči, sem se moral ohladit v senci. V Kranju je bilo 17°C, tukaj pa 28°C. :grrr Na cesti Tolmin-Kobarid je bilo toliko motoristov, kot bi imeli tekmo. Po večini talijani, saj jih polovica ni pozdravila. Od Bovca naprej spet malo bolj mir na cesti. Čez Trento pogledat stanje snega na Vršiču. Sneg je. In frišnih 14°C. Čaj spet paše Potem pa čez Kranjsko goro (obisk Zelencev sem spustil, da bo še kaj za naslednjič) in Jesenice - a se ni nekdo pred kratkim pritoževal čez stanje ceste? Meni je bila povsem solidna; seveda sem se vozil z normalno hitrostjo Ni se mi dalo iti po regionalki, rajši čez Begunje in čez hrib do Tržiča in via domov. Če bi imel števec ovinkov, bi ga sigurno dvakrat okoli obrnil. Roke bolijo Ne vem zakaj imam tako rad lokalne ceste... 231 km, celo popoldne in dobrih 8 litrov bencina. Zadovoljen :grim Popravljeno Junij 15, 2014. Popravil stromar-aly gregorjanc, hajoktejn, Keiko in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Junij 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 15, 2014 MihaGS, DAMI34, Keiko in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Ma je praw pasala furca po doooobrem mesecu premora, pa še novo gumco sm sprobu. Blo me je spet vsepovsod dost, začel sem pa s prvo postojanko na hribčku z lepim pogledom na naš okoliš kjer je bil fajn piknik ala Nolan . Sam sem kmal piču mal nižje na postru kjer so me čakali obiski iz Awtsrije . Mal nato pokličem naokol in dobim našga Zivganorca pr južn. Se ustavm pr njemu, in njemu ni treba dvakrat rečt za điro in koj kmalu odpeketava čez Rakitno na Planino- skoz Ride na Postojno na kufe in sveži benzin ter proti Črnem kalu k Viktorju na Cockto in po isti poti nazaj do Unca na sljadoljed in spet čez Rakitno proti domu. Slik ni nč ker sva sm uživala v vožnji, Konjujedan je skoz kolenčkal jest pa za njemu v "izi" z novo gumco . Bil sem tle pa tam sva bla. Na konc sm mu pa spet mal več na števcu. Zivnorc, Schultz, igorkr in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Danes pa bil na relaciji Velenje, Ptuj, Dornava, Ptuj, Tepanje kjer natankam in naložm sopotnco, potem pa gasa za mb, radlje ob dravi, na golico mal pa frišn luft , potem pa dravograd, ravne na koroškem, kotlje, ivarčko jezero, slovenj gradecdoli, stranice, tepanje, potem pa nazaj do veleja, nabral se je pa 401,3 matoristinih kilometrof . Nč posebnga, mrbit za omenit le en fotosešn na ivarčkem, k se je ena mična črnolaska nastavlala objektivu :grim. DAMI34, Schultz, cedevita in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 no to je prav vtis, na pa da mi travo, pa ovčke, pa srnce slikajo cedevita, TakeALookAround in Urbii 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaca1 Objavljeno Junij 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Sem tudi jaz imel skoraj mesec premora....no, pol pa včeraj en fajn dan: Tisti, ki imajo izkušnje s tem, pravijo, da je v peklu zmeraj boljša družba, bolj fletno, bolj toplo,....kot pa v nebesih, zato sem se namenil kar direktno v , da preverim, kako je s to zadevo. Ampak, na moje razočaranje - srečal nobenga, nobene veselice, še vročine ni blo bogve kakšne, zato se nisem nič kaj dost mudil tam - sem šel raje preverit, kako je pa v nebesih!? Vam povem, tam je čist drug svet: super razgled, fajn družba, nobene žeje, nobene lakote,... skratka . Da pa se boste tudi vi prepričal, da to ni samo nakladanje, si oglejte nekaj "nebeških detajlov" :grim V nebesih srečaš zudi fajne ljudi, kot sta npr. legendi "ata pa mama IBA" in še velik drugih iz vseh koncev naše Kure. Ko smo se napapcali pa napupcali pa spakirali darila od sponzorjev (razne rutke, senčniki, lučke za novoletne jelke, predpražnike, ... .), smo se počas pobrali z dolenjskih koncev, vsak po svoje, na vse konce.... Najprej več ali manj v koloni , nato pa vsak po svoje. Js sem jo ubral čez Tihaboj, Veliko Presko, Tepe,...čez Marija Reko in do semle (Vransko)... ...sprobal nekaj NISSANOV , se zapeljal malo po pisti , malo pa po OFF... , pol pa kar lepo po cesti čez Tuhinjsko proti domu. Nabralo se je okroglih 300 kilometrov, bil pa en prov fajn dan! :bounce: HyperJack, DAMI34, SharpNinja in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 no to je prav vtis, na pa da mi travo, pa ovčke, pa srnce slikajo Ja, DAMI, a pa veš kakšen "vtis" je nardila tale damica v travi, pol k se je ulegla na trebuh? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 boych .... to je ta ja si mrbit vidu zakaj so mel vodn skuter na tem malem spizdjenem jezeru? al se mrbit ta češpla gor nastavlala da so jo slikal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Ja, DAMI, a pa veš kakšen "vtis" je nardila tale damica v travi, pol k se je ulegla na trebuh? 2 lukni od joškov zihr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 LJ - Postojna - Kozina - Sorčega - Buzet - Motovun - Novigrad - Grobnik - Novigrad - Motovun - Buzet - Sorčega - Kozina - Postojna - LJ cca 550 km ... vtisi ---- super ... slik ... ni :krneki: cedevita, igorkr, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 no to je prav vtis, na pa da mi travo, pa ovčke, pa srnce slikajo Mi bi tudi to z užitkom slikal, če bi se kakšna na Vršiču tkole postavila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 boych .... to je ta ja si mrbit vidu zakaj so mel vodn skuter na tem malem spizdjenem jezeru? al se mrbit ta češpla gor nastavlala da so jo slikal? Na žalost je to slikal kolega, ki se je potepal tam, pa sem si malo njegovo sliko sposodil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 (popravljeno) Dns pa v dolenjske konce na eno fajn druženje v Nebesa....Domžale -Litija-Gabrovka-Mirna-Šentrupert-Nebesa (morš mislt, da majo v nebesih poleg nebeškega razgleda še pršut pa bograč mmmmm Res je bilo fajn ...... še bomo prišli, pa ne zato, ker je zastonj, ampak ker je prijetno.... P.S.Hvala za sliko....IMG_0106.JPG Popravljeno Junij 16, 2014. Popravil Kolen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 (popravljeno) LJ - Postojna - Kozina - Sorčega - Buzet - Motovun - Novigrad - Grobnik - Novigrad - Motovun - Buzet - Sorčega - Kozina - Postojna - LJ cca 550 km ... vtisi ---- super ... slik ... ni :krneki: So, so. :grim Popravljeno Junij 16, 2014. Popravil igorkr Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno Junij 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Japajade, takle ok vreme, pa kar na sihtu?? Ne!! Krenem od doma - Ivancna - ac do Sencurja - Jezersko - Bela - Pavlicevo sedlo - Solcava - Luce - Podvolovjek - Gornji Grad - Bocna - Nazarje - SeNtrupert - Prebold - Trbovje - Hrastnik - Zidani Most - Bostanj - Trebnje - domu... Fajnih 340 km, na avt strani eni policaji v senci umerjal radar, pri Logotu v smeri Jezerskega so mel Avstrijci nek zbor (cuda motorjev na crpalki, mimo), ceste suhe in uzivaske... vse!! Ponovim? Kmal!! Avstrijski bikerji Lepo, lepo... HyperJack, Kmet2, SharpNinja in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Japajade, takle ok vreme, pa kar na sihtu?? Ne!! Krenem od doma - Ivancna - ac do Sencurja - Jezersko - Bela - Pavlicevo sedlo - Solcava - Luce - Podvolovjek - Gornji Grad - Bocna - Nazarje - SeNtrupert - Prebold - Trbovje - Hrastnik - Zidani Most - Bostanj - Trebnje - domu... Fajnih 340 km, na avt strani eni policaji v senci umerjal radar, pri Logotu v smeri Jezerskega so mel Avstrijci nek zbor (cuda motorjev na crpalki, mimo), ceste suhe in uzivaske... vse!! Ponovim? Kmal!! Avstrijski bikerji logo.jpg Lepo, lepo... jezersko.jpg Tale na prvi sliki zraven mp3-ja se mi pa ne zdi bajkerica ali pač? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Včer sm se pa tud jest vozu ^_^ , ni blo velik ampak tud 30 km je za dušo pomirit. Potem pa sem poštudiral da je treba kdaj pa kdaj po vožnji tud mopi pa leder fejst zglancat, sploh če je vtis vožnje pred tem zelo žuželkast. SharpNinja, igorkr, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ender 2 Objavljeno Junij 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Včer mal okrog naokrog skok do morja Pa ob vračanju nobenga na Črnem kalu niti na Postonjskih ridah, a vsi sam doma visite? c3c, Schultz, DXR16 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Na Dobu je večina, objokana. kamionar, Fantocci, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Bravo SharpNinja, ravno tak brisonog imam na vhodu. SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Včer sm se pa tud jest vozu ^_^ , ni blo velik ampak tud 30 km je za dušo pomirit. Potem pa sem poštudiral da je treba kdaj pa kdaj po vožnji tud mopi pa leder fejst zglancat, sploh če je vtis vožnje pred tem zelo žuželkast. IMAG0999.jpg Piz... sm na hitr pogledu sliko, sm mislu, da se že ubesu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2014 bl plešati, sam cesta pa do jaja Zivnorc, dondule, igorkr in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Junij 21, 2014 Deli Objavljeno Junij 21, 2014 Vidim samo 2 jaja na sliki, ceste pa ne ... :grim Zivnorc, TOMCAT, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Junij 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2014 Pa še en moj potopisič .... relacija: Šoštanj - Sleme, Ćrna na K. - Mežica - Reht - Pliberk - Volkermarkt - Klagenfurt - Feldkirchen - Patergassen - Ebene Reichenau - Nockalstrasse - Innerkrems - Nockalmstrasse - Turacherhohe - Ebene Reichenau - Bad Kleinkircheim - Dobriach - Villach - Ferlach - Eisenkappel - Pavličevo sedlo - Logarska dolina - Mazirje - Velenje, skupaj 486km. Sem mel pa v Železni kapli eno prigodo .... nekje v samem kraju me prehiti en jodler z matorju, pa gre naprej, jaz pa za njem, z nekaj počasnejšim tempom, nakar malo više policaj oba ustav, z lasersko pištolj u roki. Pa prav drugemu če sma skup, oba naenkrat ne . Pol pa prav prvemu vi ste v coni 30 pelu 50, men pa nakaže da sem tud js bil verjetno prehitr, ampka mi ni mogu zmerit brzine, pa ne da bi blo tok prehitr, pač pa ker dvema hkrati ne more zmert :grim. Nakar malo skomigne pa nakaže da lohk grem, js pa ..... o hvala hvala . Schultz, Lubikaa Rozzica, reno99 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ender 2 Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 bl plešati, sam cesta pa do jaja Zgleda k da si je ena fotkala med dvema zgubanima kolenoma Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se