SharpNinja Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Po "bliznici" na dolenjsko na piknik....Domzale-Lavrica-Skofljica-Ribnica-Gotenica-Kocevska Reka-Livold-stari trg-Crnomelj-Semic-Dolenjske Toplice-novo mesto-mirna pec...nc kj pretresljivga...zdj sva pa tok preobzrta da se nama se domov ne da bo treba mal pocakat . Scarlett, c3c in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Probna vožnja,400+km, gregorjanc, DAMI34, DXR16 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Krenila proti Mostu na soči čez Idrijo, do Mosta na soči en taužent semaforjev, ker delajo razširitve ceste, normalno, da so bili vsi rdeči, bo pa cesta potem super, samo ne vem v kaki dolžini jo mislijo porihtat. Na Mostu na soči pauza, kofe, nato pa naprej proti Petrovem brdu, kjer je bil postanek za kosilo, normalno postrvi. Po kosilu pa v spremstvu skupine nemcev proti Škofji loki. Dohitela še skupino avstrijcev in na semaforju v Škofji loki poslušam od kod se sliši tamburin, sem mislil, da je kje kaka veselica, nakar ugotovim, da poleg mene stoji ena pupa na ducatiju . V glavnem prijetna fura, prava temperatura, skratka prijetnih 250 km. c3c, jami65, reno99 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Lahkih nog naokrog Nekje na Kozjanskem z vodjo odprave IgorKr Nekje zraven Planinske vasi ^_^ Ja ker smo bili v deželi Dr_Jakoba je bil to križev pot En grad na Kozjanskem Pa še ena cerkvica ki se mi je zdela zanimiva.... Iz krajev ki so mi bolj tuji kot ne nazaj v rodni kraj Rudniško jezero,pred tem pa se nam je pridružil tudi dr_Jakob :naughty: Ne vem sam se mi je zdel da študirata da bi se šla mal skopat to je bilo za danes 400+ km sonce in vročina v jajca :lol: .......aja pa jedli smo tud,pa ne se čudit smo na dieti .) rkasteli, goggy99, gregorjanc in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Kmet2 je danes ženo peš na Šmarno skomandiru, on gospod pa na motor sm misla da se boš od kje prkazu, sam ni blo nobene omare trebor, Zivnorc, c3c in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno Junij 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Po "generalki" prvi kilometri, tja gor, nekam v Rovte. vandrovec, MiNa, skalaprava in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Včeraj sem se namenla v smeri proti morju Spet mi ni uspelo štartat tako zgodaj kot sem hotla, ker sem nekaj čarala z budilko … Okrog 9.30h sem se le odpravla z Vrhnike, lepo počasi čez Logatec in Ride. Ker nikakor nisem mogla vozit zbrano in z užitkom, sem za Postojno raje zavila k mojim na še eno kafe. Pravzaprav je bla doza kar dvojna V tisti urci ko sem bla tam sva imeli z mami še reševalno akcijo ptička, ki je padel iz gnezda. Da revež ne bi čisto omagal sva mu nesli malico (muho in par mušic) – ma verjetno je še premajhen da bi sam jedel… Sta bila pa mama in ata ves čas na straži – upam, da ga rešita! Po kafetu in reševalni akciji sem se nekaj čez enajsto spravla v pogon in se odločila, da grem verjetno vseeno malo pogledat tja do morja. Torej naprej do Senožeč, pa v Kozini levo in do Staroda – presenetljivo ni bilo neke hude gneče. Čez mejo in klasika po AC in obvoznici mimo Reke, ven za Bakar in mimo Crikvenice in Senja, za Sv. Jurajem pa sem skočila do razgledne točke Oltari – se nikakor nisem mogla spomnit če sem tukaj že bila (lahko da mi je blo vse znano še s terenskih, ko smo po Velebitu plužli s faksom ) … Še malo višje ... V živo so barve še lepše … in nazaj dol … In potem spust dol do morja mmm Sledila je urca martinčkanja v družbi lastovk in galebov in šumenja valov … Ob 16h je bil že čas da se premaknem, zato sem se napokala na motor in gasa nazaj do Senja. Ker sem se morja in sončka naužila že v tisti urci na plaži, so me za pot nazaj proti domu bolj zamikali hribi, zato sem v Senju zavila na vzhod in se povzpela do … Od tam naprej po skoraj čisto prazni cesti čez Prokike in Brinje do Jezeran, kjer sem ustavla enga stričkota da ga vprašam če je cesta čez Jasenak v smeri proti Ogulinu ves čas asfaltirana. Je najprej malo čudno gledal in momljal, pa sem ga raje še dvakrat vprašala in je rekel da je sigurno asflat. OK Sem upala da ve o kateri cesti govoriva Torej v Jezeranah levo, v smeri severozahod čez Drežnico in Krakar. Cesta najprej bolj boga, potem pa rata kar solidna. Ja – tudi tukaj moram enkrat it (levo) Pokrajina tu gor je zelo lepa, malo spominja na našo Pokljuko … In naprej na vzhod pod Klekom - v to smer je super cesta! Do Petara Ogulinskega, tam pa levo in po »ta zgornji« poti do Vrbovskega. Je blo težko za vozit ker je skoraj ves čas slepilo sonce, cesta pa je ovinkasta in gre ves čas po gozdu, tako sem šla bolj počasi. Sem celo pot razmišljala, da smo ravno lani ugotavljali katera varianta je hitrejša – zgornja ali spodnja, ma se nisem spomnila Ravno tu sem celo srečala enega kolesarja, sicer je bila cesta do sem večinoma prazna… Ker je bila pot po gozdu je malo že hladilo, zato se nikakor nisem mogla odločit kje bi šla domov. Na koncu je bila spet smer zahod. Torej od Vrbovskega čez Skrad do Delnic, tam pa naprej čez Lokve dol do Grobnika. Na poti sem srečala kar nekaj starodobnikov – so meli zgleda neko srečanje Za Grobnikom na AC in mimo Reke, klasika do Jurdanov, tam ven in potem čez Rupo in Ilirsko Bistrico in Pivko do Postojne, tam spet tankat in čez Ride že po temi domov. Sem računala na najdaljši dan v letošnjem letu in nisem mela s sabo ta svetlega vizirja – napaka V garaži sem ga parkirala okrog 21.30h. Vsega skupaj malo manj kot 630 km. Pasalo!!! Danes je bil plan it v Dolomite, ma ker sem celo noč štela ovčke, se je plan prestavil do nadaljnjega SuNa, črna strela, Eir in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Junij 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Lahkih nog naokrog Nekje na Kozjanskem z vodjo odprave IgorKr To je v Košnici med Planino pri Slivnici in Žegarjem. LP Robert Kmet2 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Ja ker smo bili v deželi Dr_Jakoba je bil to križev pot Kaj je to?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 (popravljeno) Ja ker smo bili v deželi Dr_Jakoba je bil to križev pot Kaj je to?? http://sl.wikipedia.org/wiki/Kri%C5%BEev_pot :grim Popravljeno Junij 22, 2014. Popravil KNNMS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava frischfleisch Objavljeno Junij 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Sobota: ni glih vrhunsko vreme, ampak za furo bo. Je blo nekaj druga v planu, pa pol sprememba zarad vremena. Bg-golubac-zaječar-bor-bg. 565 km po števcu, le kje sva jih dobila https://goo.gl/maps/s9FFp Donava, Golubac Mogoče sem se tu zavozu In našel pravo pot Malo naprej od Bora Zavozu? Ampak narava je pa lepa... Ceste pa bolj tak tak Domov pa je bla gužva Slik od hrane nisem limal, saj si lahko predstavljate... božansko. Schultz, DAMI34, Lubikaa Rozzica in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava frischfleisch Objavljeno Junij 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2014 (popravljeno) Nedelja: končno lepo vreme... da si prvič ogledam zlatibor in okolico. Bg-zlatibor-mokra gora-bajina bašta-bg. sončnih 545km po števcu. https://goo.gl/maps/IIlGY Od samega štarta lepa okolica in boljša cesta kot včeraj Vedno manj opažam okolico Še malo zlatibora Pa proti Bajini Bašti Kjer za zaključek odličen golaž ob tem pogledu Vmes ko sva se vozila po makedamu bogsigavedi kje, sva zahaklala enga možakarja, ko je maline nabiral. Ni hotel nič prodat, ampak je poklonil. Naberi si sam... poln žakl :010Pogovor o malinah in malo zgodovine + povabilo na slavo. Izredno prijazni ljudje Vsak dan se enkrat konča Zdaj pa :yawn: Popravljeno Junij 22, 2014. Popravil frischfleisch DXR16, aders, motozajebant in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Včer mal okrog naokrog skok do morja Pa ob vračanju nobenga na Črnem kalu niti na Postonjskih ridah, a vsi sam doma visite? ja polomljeni. Kmet2, igorkr in c3c 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Junij 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Pa smo se po doooolgem času spet dobil (makaronček, suzika in varaderka) in odpelal en điro po nedeljskem kosilu. Vožnja je bila prilagojena vremenskim razmeram, tak da ni blo nobene norije ampak sam uživancija med ovinki. Pr UKC Lj smo ob 15uri zbral in odpeketal čez Kamnik v Logarsko dolino kjer je mal višje pri MHE driver varaderce opravil suhi trening vzpona in sestopa. Po kratkem razgibavanju smo odpeljali tistih nekaj ovinkov čez Pavličevo sedlo na Jezersko kjer je enim zapasala domača kulinarika. Jap tam gor v hribih je blo kar dost naroda. Iz Jezerskega smo pičili čez Brnik na Trzin in proti Litiji kjer je odločitev padla, da gremo preko Mirne še v Trebnje na sljadoljed in pol proti domu. Trasa mi je zapisala v mehanski potovalni računalnik 300+ km. c3c, Lubikaa Rozzica, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 bl plešati, sam cesta pa do jaja Levo Dami, desno Pik? c3c, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Ja Pika takoj spoznaš k ma mal večjo čebulo c3c, pik1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 bl plešati, sam cesta pa do jaja Sta se dva prjatla kregala kdo je bolj plešast jst ,ne jst,ne mona jst.......... ............ker imam večjo glavo DAMI34, BMWRIDER, trebor in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Ja Pika takoj spoznaš k ma mal večjo čebulo Hmmm, si že zmeru ploščino in volumn BMWRIDER, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno Junij 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2014 (popravljeno) Jah no, ena sobotina. Po novem z gizmota Popravljeno Junij 23, 2014. Popravil Whiskey Lubikaa Rozzica, Zivnorc, DAMI34 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Sta se dva prjatla kregala kdo je bolj plešast jst ,ne jst,ne mona jst.......... ............ker imam večjo glavo Te frizure so v modi sedaj... Ivan Dob style BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Ja Pika takoj spoznaš k ma mal večjo čebulo Jebela, pa tud če se brije mu še zmer neki poganja Da ne bo nesporazumov, ocena je narejen po priloženi fotki, ja no. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Junij 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2014 (popravljeno) Da še jst pristavim svoj piskrček in poberem kak všeček Skratka, če sem bil jst za vodiča, je bil kmet2 za fotografa, tako da je mojih slik bolj za vzorec. Nekaj lepših Pa še trasa, če bo koga zanimala pot. https://goo.gl/maps/hMbUj Do cerkvice se pa pred Lesičnim odcepi desno v smeri Planinski vrh - Planinska vas Ko se pride v Planinsko vas se je potrebno že malo spustiti mimo vasi in mimo asfaltne baze, potem pa takoj levo in lepo po ozki poti navkreber proti vasi. Do cerkvice se pa udari mimo ene hiše po nekem kolovozu, naprej pa po travi. Ni nobene poti, da bi ji človek tako rekel. https://goo.gl/maps/0LR1s Popravljeno Junij 23, 2014. Popravil igorkr Lubikaa Rozzica, c3c, Keiko in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Jebela, pa tud če se brije mu še zmer neki poganja Da ne bo nesporazumov, ocena je narejen po priloženi fotki, ja no. tist je plesen Whiskey 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 vtisi so v glavi ..pa mogoče da bo kaka fotka rešena iz mobitela ... mi je pa ratal jadranko od opuzena do doma zvozit brez zajčkov... edin ena vevrca se je na hrbtu sončla sred ceste .. JONI 46 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkasteli Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Zadnjič sem mel enga zajca ene 100m skos pred sabo k je hotu dirkat očitno. K sm pršou na cilj sem bil pa kregan od gazde zakaj ga nism za večerjo prpelou. Pol mi je pa pokazu bojne rane njegovga golfa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se