Mavti Objavljeno Junij 24, 2014 Opozori Objavljeno Junij 24, 2014 Ostali utisi odlično samo pri temle me pa mine :surrender: je konec še prej predno začneš :lol: .......aja pa jedli smo tud,pa ne se čudit smo na dieti .) Kmet2, c3c in igorkr 3
Whiskey Objavljeno Junij 25, 2014 Opozori Objavljeno Junij 25, 2014 tist je plesen To moraš Piku razložit :grim Zdej bo rabu kurativna sredstva
pik1 Objavljeno Junij 25, 2014 Opozori Objavljeno Junij 25, 2014 . ... čist vse teme boste zapacal z vašimi neslanimi šalami .... :jezen :jezen :jezen :angry: .. pa tko lepe fotke imamo gor ... DAMI34 1
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Junij 28, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Pa sva se šla spet mal navlažit, d nauva zgubana ....pa gretje ročk sred poletja ......ampak ok, štart iz Domžal po AC do Jesenic -Kranjska Gora-čez Wurzenpass-Arnoldstein-Hermagor-Nassfeld -Chiusaforte-Tolmezzo (pogledat un avion sred krožnega) ,,,,no tle je že začel scat.....Paluzza-Timau- v dežju čez še en prelaz -Hermagor (sva skrajšala pot zarad slabga vremena, drugač je bil plan it do Spittala in gor čez)-Wurzenpass-Kranjska gora in mimo Jesenic nazaj. Mal mn kt 450 km, pa važn d sm spet ušpricana do ušes :krneki: ampak s tem motorjem mi bodo mrbit še ovinki na dol ratal prebavljivi :grim . Zivnorc, hajoktejn, DXR16 in 10 others 13
Scarlett Objavljeno Junij 28, 2014 Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Po dolgem času, novih 250, ki so mi raztegnili usta do ušes. Slikc ni, k so same take lokacije, k ste vsi bli že miljonkrat - men je blo pa fajn, tko da moram deliti.. Kamnik - Črnivec - proti Logarski - Pavličevo sedlo (pa še enkrat gor in dol za vajo ) - Jezersko (tokrat v suhem! ) - Naklo - Bohinjska Bistrica (dež) - Soriška planina (zmer bl dež) - Šk.Loka - Zbilje na sladoled (ena mamca je bla čist navdušena nad mojo horneto, se je postavila zravn, da so jo slikal... ) - ter nazaj proti domu in pred garažo še eno filanje kestla, da bo ready za next time.. igorkr, Zivnorc in trebor 3
Snečer Objavljeno Junij 28, 2014 Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Vtisi iz današnje vožnje na Golico. Odločili so se, da bodo iz ceste naredili pokopališče z "nagrobniki" Verjetno ni potrebno posebej razlagati, kaj predstavlja slika krste z datumom, tam pa ko je samo letnica pa tudi ne In vse tako do vrha. Veliko tabel, tudi takšnih s krsto. Ozzie, gregorjanc, BREITNER in 3 others 6
Scarlett Objavljeno Junij 28, 2014 Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Ne vem, če bo kej pomagal.. tud napisi na čikih ne nucajo.. stankolovski, TakeALookAround in basbas 3
logarr Objavljeno Junij 28, 2014 Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Več štang ob cestišču, še bolj bo veselo.
Matej207 Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Pa še moji vtisi z dne 28.6.2014 Doma se oblečema ... gledama... kam pa danes? In pravim da bi se zapeljal čez logarsko dolino do železne kaple in po koroški strani do doma... Začela sva pot iz Ptuja proti Bistrici, nato ac do Konjic, od tam naprej po stari cesti do Celja, spet malo ac do izvoza Logarska... in nato do Logarske doline, tam pa sma krenla za Pavličevo sedlo. kdo od tukaj? Nato sma pot nadaljevala v dolino, vendar se mi je zdel greh da nebi obiskal še Jezerskega.... Tam sem se malo ustavil ob jezercu, ugotovil da lahko drugič prinesem liter vina (mineralna voda tako izvira tam) in party se lahko začne . Nato sva pot nadaljevala proti Völkemarktu... in vse po cesti št.70 do Volfsberga.. Tam je sledilo rahlo okrepčilo . Za pred zadnje dejanje pa sva izbrala cesto skoz Veinebene, katera pa se ni izkazala za ravno najboljšo potezo.. Že na začetku v breg naju je pričakalo 3km makadama... Spust iz brega pa je začinil za avstrijske razmere katastrofalen asfalt (pri nas odličen ) ter nato proti domu počasi.... Nabralo se je celih 382 km DXR16, Schultz, Kmet2 in 6 others 9
igorkr Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 (popravljeno) Pa sva se šla spet mal navlažit, d nauva zgubana ....pa gretje ročk sred poletja ......ampak ok, štart iz Domžal po AC do Jesenic -Kranjska Gora-čez Wurzenpass-Arnoldstein-Hermagor-NassfeldIMG_0141.JPGIMG_0143.JPGIMG_0146.JPGIMG_0152.JPG -Chiusaforte-Tolmezzo (pogledat un avion sred krožnega)IMG_0158.JPG ,,,,no tle je že začel scat.....Paluzza-Timau- v dežju čez še en prelazIMG_0160.JPG -Hermagor (sva skrajšala pot zarad slabga vremena, drugač je bil plan it do Spittala in gor čez)-Wurzenpass-Kranjska gora in mimo Jesenic nazaj. Mal mn kt 450 km, pa važn d sm spet ušpricana do ušes :krneki: ampak s tem motorjem mi bodo mrbit še ovinki na dol ratal prebavljivi :grim . Še nebo joče , ko te vidi kakšno zmoto si naredila z bemflom. Popravljeno Junij 29, 2014. Popravil igorkr trebor in gsxf750 2
Eir Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Po dolgem času, novih 250, ki so mi raztegnili usta do ušes. Slikc ni, k so same take lokacije, k ste vsi bli že miljonkrat - men je blo pa fajn, tko da moram deliti.. Kamnik - Črnivec - proti Logarski - Pavličevo sedlo (pa še enkrat gor in dol za vajo ) - Jezersko (tokrat v suhem! ) - Naklo - Bohinjska Bistrica (dež) - Soriška planina (zmer bl dež) - Šk.Loka - Zbilje na sladoled (ena mamca je bla čist navdušena nad mojo horneto, se je postavila zravn, da so jo slikal... ) - ter nazaj proti domu in pred garažo še eno filanje kestla, da bo ready za next time.. Kakšno naključje.....šla po istih h cestah včeraj. Ljubljana- Jezersko - Pavličevo (parkrat dol in gor) - potem nazaj čez jezersko do Bohinjske Bistrice - Soriška planina - Šk. Loka in domov igorkr, Scarlett in Matej207 3
TommyP Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 (popravljeno) Še nebo joče , ko te vidi kakšno zmoto si naredila z bemflom. Enako joče, če vidi Yamaho :grim razlika je edno, da se bemflarji ne bojimo dežja Popravljeno Junij 29, 2014. Popravil TommyP SharpNinja 1
Scarlett Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 IMG_4753.JPG kdo od tukaj? začetnica, švicala prvič čez Pavliča, bodita prizanesljiva maus 1
Matej207 Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Jaz sem ravno zagovarjal nas motoriste.. Ta gospa ki je na sliki in njen partner sta govorla kako smo motoristi nevarni .....da v ovinkih zasedemo več kot pol ceste.. No potem sem jiju nekako prepričal zakaj.. čeprav sem že na koncu sam verjel Scarlett 1
Scarlett Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Ja ko nagnemo, treba upoštevat, da smo širši in temu primerno linijo izbrat. Jst drugač nimam občutka, da smo motoristi tko zelo nevarni. Bolj avtomobilisti. Po mojih izkušnjah pač. Saj midva sva se ful u izi peljala. Pa hitro se je daleč ven iz ovinka vidlo. Sem vas pa opazla, da slikate kuj ratal nerodno Matej207 1
Popularna objava domi46 Objavljeno Junij 29, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Dnes šu pogledat na Grobnik če se kej voz in glej ga na glih vozil so počitek nad Lokvami Grobnik začetek dirke 1000ccm še ena iz boksu trebor, Ninč., Eir in 10 others 13
Popularna objava jakATV Objavljeno Junij 29, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Vikend v odkrivanju znanih in manj znanih delčkov domovine. gregorjanc, DXR16, Keiko in 10 others 13
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 uvajanja podmladka v motorizem Eir, Keiko, DXR16 in 6 others 9
gregorjanc Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Že cel prejšnji teden je blo na sporedu od ženkice kdaj greva na mopd in na pot. Tak da je bla včer akcija za nosom proti primorski. Navsezgodi vstaneva, še par zadev postoriva se najužnava in okol pol enih v močnem soncu se odpraviva. In kokr je lepo kazalo se je trip pod Krimom mal zaustavu. Pa ne morš verjet da v celi naši državci glih midva naletiva na rdečo vremensko piko Ko mal poneha pičiva midva čez Rakitno na Cerknco proti Planini čez Ride na OMV Postojna kafo. Ko spijeva se grem še na WC mal zbrihtat in zravn mene en možakar nekaj "vpije" na svojga slepca. Ko ga pogledam vidm, da je to nš IgorKr. Na izhodu najdem še izgubljeno #tablico# Mary in skupaj odpeketamo proti Viktorju. Še dobr da sem vozu bolj počas, k sm meu sopotnico zadi, drgač bi rdečo yamaharja še kje zadi pozabu . No in smo se tm na Kalu mal pokrepčal, mal norca ponaredl drug iz druzga, beseda je dajala besedo in bil je cajt da pičimo nazaj proti Ridam. Se oblečemo in spet Igor neki jamra nad rudečo Yamaho. Ma sem ga potolažu, da to ne pušča olja njegov sintisajzer ampak da je to še od prej k je en Ducati stal na njegovem mestu :grrr . Postanek za snidenje. Igor je nato odvihral proti domu, Mary se mi je pred Vrhniko nekak zgubila, tak da sva se sama in počasi po stranskem tiru cijazla domov. Kilometrine je blo glih za en vzorc, ampak je vsaj družba bla prava. igorkr, DXR16, Kmet2 in 4 others 7
TBoxer Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 uvajanja podmladka v motorizem hmm... :krneki: ima tako čupo... BMWRIDER in Efendi 2
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 hmm... :krneki: ima tako čupo... čupe itak niso moderne
Kmet2 Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Vsaj en ma lase v družini.......moški del :Pdružine mislim. DAMI34 1
igorkr Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 (popravljeno) Pa ne morš verjet da v celi naši državci glih midva naletiva na rdečo vremensko piko IMAG1025.jpg Evo in takoj, ko je pršel med rdeče Yamaharje se je vreme izboljšalo. Se pravim mi smo taki sončki, da preženemo deževne oblake. Zdej mi je jasno zakaj se hočejo vsi z nami vozit. gregorjanc, on 30 Jun 2014 - 10:59, said: Ko mal poneha pičiva midva čez Rakitno na Cerknco proti Planini čez Ride na OMV Postojna kafo. Ko spijeva se grem še na WC mal zbrihtat in zravn mene en možakar nekaj "vpije" na svojga slepca. Ko ga pogledam vidm, da je to nš IgorKr. Na izhodu najdem še izgubljeno #tablico# Mary in skupaj odpeketamo proti Viktorju. IMAG1026.jpg No vsaj bonton imaš, če si že pri dvokolesniku bolj švoh. Lepo od tebe, da si svoje kljuse pustil diskretno precej stran gregorjanc, on 30 Jun 2014 - 10:59, said: Ma sem ga potolažu, da to ne pušča olja njegov sintisajzer ampak da je to še od prej k je en Ducati stal na njegovem mestu :grrr . IMAG1034.jpg Postanek za snidenje. Ne ne :grrr . To sem hotel tebe potolažit, ker si v družbi nepokvarljivih zgledal malo poklapan. Kej ne vidiš, da mam jst še olje rdeče No se kej dosti več, kot je Gregorjanc napisal (Ma Buh te nima rad. Ma kako sem moral lih tebe srečat. Vedno fašem kake sosednje motorje na dva cilindra. ) nimam za dodat edino to, kar je on zamolčal . Lih ko se odpravimo in pridemo iz Postojne takoj ducati-stop postanek. Aja pa eden z bemflom (belim z neko modro lučjo ) nam je lepo čistil pot. Hvala tudi avtomobilistu, ki je na Črnem Kalu zapeljal čez obe polni črti na drugo stran in je prej omenjeni bemflar dobil razlog, da nas spusti mimo njega in avtomobila, brez da naredimo prekršek. Popravljeno Junij 30, 2014. Popravil igorkr Schultz, Kmet2, Efendi in 2 others 5
RYDER Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Dnes šu pogledat na Grobnik če se kej voz in glej ga na glih vozil so Pozno popoldne si bil pa v Big Star-ju na Coca-Coli? Mam prav? Črn Z, NM tablica in Lorenzo čelada... ti al pa dvojnik domi46 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se