Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Danes takoj po kosilu: Mokraška vas Brusove klavže Mokraška vas 32 km. pik1, ringo5, HyperJack in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Danasnji "Kraski" giro od Ljubljane, preko Podkraja, po Vertovceveh poteh do Krasa in nazaj preko Divace, Ilirske Bistrice. PS: kar je dobr, nej slabo Mia, pik1, SuNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaca1 Objavljeno Oktober 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 (popravljeno) Ker sem imel neki opravek ravno pod njenimi nogami - , in ker je bilo vreme naravnost kičasto, sem se malo OKROG plaže... Za tiste, ki ne vedo, kje zgornja deklina tako lepo pozdravlja Slovenijo ..... ! "Na plažo" ravno ni bilo za hodit, ker kljub soncu, ki zadnje čase nekam hitro pobriše :zzz: :zzz: :zzz: (danes nekaj minut po pol peti)... ...ni bilo ne vem kakšne vročine! Tudi z naslednje fotke s Šmarjetno ter Kriško goro in Storžičem v ozadju, se nekako da občutit tistih borih 5 stopinj nad ničlo :yes: Ampak, če se človek dobro pripravi, sploh ni problema. Edino, kot je že skalaprava omenil.... Danes sem se prvič letos zavedel, da je pa res že malo zahladilo na motorju! Veste po čem sem prišel do tega sklepa? .................... ........... ...... Če ste pomislili, da zaradi mrzlih konic prstov, ste se zelo zmotili :grim Da je postalo mrzlo, ugotavljam po temu, da traja celo večnost, preden vse odpnem in s sebe zmečem vso navlako in potem......aaaaaaahhhhhhhh......luluuuuuu........in potem še dlje traja, da to spet vse nazaj zbašem, zadrgnem, zapnem in končno odpeljem novim zgodbam naproti ...... ....se moraš dovolj zgodaj pripravit za odlivanje! :grim Če slučajno, čakaš do zadnjega, hehe, zna biti.... :grrr Da slučajno ne bo kdo potem rekel, da ni bil opozorjen !!! Pa še en pomemben vtis..............NOBENE NOVE MUHE NA VIZIRJU!!! Popravljeno Oktober 28, 2014. Popravil kaca1 Scarlett, Kmet2, Keiko in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno Oktober 28, 2014 Deli Objavljeno Oktober 28, 2014 Ob treh popoldan me zarad lepega vremena prešine, kaj pa če se na podpis nekih papirjev h kolegu odpelem z motorjem. Saj do Begunj ni daleč. Hitro v moto cunje pa gasa. Pa ni ostalo sam do Begunj in nazaj , zazeblo me ni niti malo, padlo je pa na koncu lepih 121 km pa malo pred mrakom spet doma. Edino malo bolj previdno je šlo vse skupaj zaradi hladnega asfalta. Aja fotk pa ni ker, kdo bo pa vse te cune dol pa gor vleku :notworthy: RobiRoberto, DAMI34 in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 nekaj utrinkov od sobotnega potepanja ...... http://youtu.be/q0amlhm2ZPY http://youtu.be/Y1lxzSllvYA DXR16, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 nekaj utrinkov od sobotnega potepanja ...... http://youtu.be/q0amlhm2ZPY http://youtu.be/Y1lxzSllvYA Danilo a si šel 2× gor pa dol k si 2× posnetek objavil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Ne vem kje si ti vidu 2x objavlen posnetek? Js vidim sm 1 objavo za dva različna posnetka, razen če prištejem še tvoje Multiciranje :grim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Danes sem mislil, da zaradi včeraj ne bom zmogel, toda ker sem izkoristil še "krajšo obvoznico" mi je vseeno uspelo slikati vse moje in idrijske "pluse in minuse" in števec na cultu je zopet izmeril 25 km ... Kmet2, jskrablin, Keiko in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) Danes sem zaključil letošnjo sezono, na trasi nisem srečal niti enega motorista, tudi kafiči so bili prazni, kolikor sem lahko ošinil z očesom. Odpeljal sem se na Koroško (nekoč je bila tudi tam Štajerska) Ob znani trgovini sem parkiral na najbližji parking, po madežih je jasno, kdo tam parkira Nabavil sem material, ki je v teh dnevih zelo iskana roba (po podatkih in cenih je to top) Kawasaki Versys ima serijsko ogrevanje rokavic testiral sem nove hlače, bolj modnih barv in v ne preveč toplem vremenu so se odlično odnesle (s podlogo) - nemška kvaliteta (Modeka Breeze) prijeten kraj ob Dravi, kjer sem uporabil led sveče V tem delu je Drava najlepša V Avstriji sem se zahvalil za varno sezono po stari vinski cesti domov končal sezono pri 6946km, najmanj doslej a videl veliko, tako da je bila kvalitetna oddal zadevo na zimovanje, aku ven, wd40, zamašil izpuh, tlak v gumah itd.. (pred tem opravil servis) jesenske temperature dovolj je bilo Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil Snecer Kmet2, SuNa, Keiko in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 dovolj je bilo ne, ne, ni bilo še dovolj igor0203, DXR16, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 ne, ne, ni bilo še dovolj Dalec od dovolj. Dovolj je za slabice. 2016 je se daaaalec! corser, hajoktejn, igorkr in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Danes sem zaključil letošnjo sezono, na trasi nisem srečal niti enega motorista, tudi kafiči so bili prazni, kolikor sem lahko ošinil z očesom. Odpeljal sem se na Koroško (nekoč je bila tudi tam Štajerska) Ob znani trgovini sem parkiral na najbližji parking, po madežih je jasno, kdo tam parkira Nabavil sem material, ki je v teh dnevih zelo iskana roba (po podatkih in cenih je to top) Kawasaki Versys ima serijsko ogrevanje rokavic testiral sem nove hlače, bolj modnih barv in v ne preveč toplem vremenu so se odlično odnesle (s podlogo) - nemška kvaliteta (Modeka Breeze) prijeten kraj ob Dravi, kjer sem uporabil led sveče V tem delu je Drava najlepša V Avstriji sem se zahvalil za varno sezono po stari vinski cesti domov končal sezono pri 6946km, najmanj doslej a videl veliko, tako da je bila kvalitetna oddal zadevo na zimovanje, aku ven, wd40, zamašil izpuh, tlak v gumah itd.. (pred tem opravil servis) jesenske temperature dovolj je bilo ja to je bila spet ena tvojih kvalitetnih voženj,a ne? Trajekt si spustil Nearrain in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Če greš na grobove, težko govoriš o kvaliteti...sem pa testiral kvaliteto, to pa ja. skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 z Kmeto2 se sprašujeva, če je to original? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Dodatna oprema iz lujza je to https://cdn3.louis.de/en/artikel/procycle-bowden-cable/10004991 KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 ne, ne, ni bilo še dovolj ... sej še začel nisem .... :eek: ... z mal sreče štart enkrat drug teden ... . .ps ... mogoče ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 ... sej še začel nisem .... :eek: ... z mal sreče štart enkrat drug teden ... . .ps ... mogoče ... ja skrajni čas, kmau bo konc sveta, vsaj tak pravi baba vanga!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Dodatna oprema iz lujza je to https://cdn3.louis.de/en/artikel/procycle-bowden-cable/10004991 Nisi bil sam. Prva slika je iz Radelj - Hofer, okoli 12.00. Se mi je zdelo, da je tvoj motor, sem krenil za Graz. Domov sem se vrnil s toplejšimi škornji . Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 ja skrajni čas, kmau bo konc sveta, vsaj tak pravi baba vanga!!! To nega sploh ne zanima,sploh je pa ceu cajt tko zgublen, da ga ne baba ne konc sveta ne najde. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Kdo že parkira na parkirplacu z oljnimi madeži ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Nisi bil sam. Prva slika je iz Radelj - Hofer, okoli 12.00. Se mi je zdelo, da je tvoj motor, sem krenil za Graz. Domov sem se vrnil s toplejšimi škornji . Scarabeo spet je nabavljal dodatno opremo za Versysa :grim Kmet2 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Nisi bil sam. Prva slika je iz Radelj - Hofer, okoli 12.00. Se mi je zdelo, da je tvoj motor, sem krenil za Graz. Domov sem se vrnil s toplejšimi škornji . Scarabeo (tam okoli 13.00 ure sem moral do Radelj pol pa nazaj, ker prej ni blo trgovine) Z motorjem si bil? nisem zaznal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 (tam okoli 13.00 ure sem moral do Radelj pol pa nazaj, ker prej ni blo trgovine) Z motorjem si bil? nisem zaznal Pa jurio bre. Brži od munje. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Ob znani trgovini sem parkiral na najbližji parking, po madežih je jasno, kdo tam parkira Lep potopis, Snecer. Še najbolj pa mi je všeč tvoj kviz: "Ob znani trgovini sem parkiral na najbližji parking, po madežih je jasno, kdo tam parkira" Saj res, hudiča, le kdo bi lahko tam parkiral? ...........hmmmmmmm........ .......Si me resno zainteresiral Pomagal sem si bom z naslenjo trditvijo: Če je A = B in je B = C, potem mora biti tudi A = C. Torej dajmo sedaj to logiko uporabiti še pri tvojih slikah: Na sliki je jasno viden parkiran Versys - A Na drugi sliki je nedvoumno videti olje na pokrovu sklopke - B Na parkirišču je polno mastnih madežev - C Se pravi, če je A = C, potem je lahko odgovor samo eden: tam parkirajo zamaščeni Versys-i, zato je vse mastno na parkingu! Hura, zame :hooray: Snecer, a sem zadel? A je pravilni odgovor? Dobim za pravilni odgovor tudi kakšno nagrado iz Hofer-ja? :evilgrin: Lp. Skalaprava skalar36, nejcgs, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2014 Deli Objavljeno Oktober 29, 2014 Ne vem no. Versys ni parkiran, le ustavljen je bil do 15 minut in fotka je narejena pred odhodom, spodaj pa je suho. Je moralo biti kaj drugega, morda imetniki premium znamk iz druge strani hriba. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se