dondule Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Ja lej tabeli nimajo občutka za estetiko.... Še dobr da ti niso križa nardil Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 6, 2014 Torkova izpoved neke bmflarke Po službi poberem strica Pika1 na servisu,kje drugje... odpeljeva se čez Ride kjer veliki brat čuva malega.... OMW ,voda stric Pik po bmflarsko kava ^_^ tukaj se posloviva saj za starejšega gospoda je vožnje dovolj :lol: Jaz pa naprej do Nanosa Vreme čedalje bolj grozi .....a se ne dam prestrašit,vrh Nimam še dost,zapeljem čez N.Gorico ,Kanal kjer je Soča zavita v čarobno meglico še prej pa skok z pogledom iz znanega odrivnega mesta... Na poti proti Vršiču že dobro uliva in piha ja...ne....ja....ne.....ma JA.... Mal levo mal desno pogledat In končno na vrhu ^_^ Padalo,pihalo ko zmešano..... Cesta ubitačna,preden pridem do Kranjske Gore več zdrsov in vklaplanj ASC Ja dol sem Gas domov saj se je delala že tema,na AC ,šele pri Kranju je nehalo deževat a na meni ni bilo suhega kotička Odvržem obleke vzamem partnerja in gasa v Atlantis na okrepčilo in gretje brrrrrr Tako smo končali ^_^ V vseh vremenskih pogojih se je nabralo 380km,za 4 november kar v redu.....aja Vršič sameval isto kot Ride :naughty: igorkr, CeneR, DAMI34 in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Kaj se je pa vklapljalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Kaj se je pa vklapljalo? http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/technology_new/item_asc.html¬rack=1 gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/technology_new/item_asc.html¬rack=1 ..... še zdej mi je zelo hudo, da nism šel zraven naprej .... :) Nearrain, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 (popravljeno) Kmet2, dne 06 Nov 2014 - 08:19, pravi: Odvržem obleke vzamem partnerja in gasa v Atlantis na okrepčilo in gretje brrrrrr ^_^ Mislim, da ti je (glede na fotko oz. subjekte na desni) tale zadnji del najbolj "sedel" Lp Popravljeno November 6, 2014. Popravil ringo5 Kmet2, pik1, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivan3a Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Lepo narejena spletna stran ampak en problem pa je. Kjerkoli kliknem "PREBERI CELOTNO OBJAVO" se ta ne odpre. Škoda ker bi si z veseljem prebral kaj več Hvala za javljeno napako bom v kratkem popravil in si vabljen na ogled strani. Lp Ivan Lokos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Moji vtisi z današnje vožnje, oziroma "porivanja Culta zraven sebe" v dolžini približno 15 m: Če bojo kapljice v današnji napovedi ARSO za konec tega tedna kje drugje in napovedana temperatura res vsaj približno taka, kakršna je napovedana, bo v tej temi še kakšna moja sličica ... vencel, ataIBA, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 7, 2014 Ewo par odvtiskov iz danasnjega tripa od Imperie, preko San Rema, Monaca, Eze, Cap Ferrata do Nice in vseh moznih vmesnih hribov, vpetin, krtin in nepanonskih osamelcev ter nazaj. Slabih 400km se je odsvaljkalo pod gumami. PS: kurtz...doma je dez , tle pa 22 stopinj in sonce . . . ni se blo tezko odloct PS2: Sneckica...mislim, da so bli dokaj kvalitetni kilometri...no ja...hmmm...lohk si pa sam domisljam v moji nori glavi, da so bili sayo, vandrovec, HyperJack in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 .... .. Nearrain .... .... fouš ... :) . ps. .... sicer pa, lahko tebi, k imaš bimerja ... :) BMWRIDER in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Senco ma parkirano čez dva parkplaca. Scarlett, Nearrain, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 (popravljeno) Senco ma parkirano čez dva parkplaca. So mi dva parkirna listka dal. Ce ima motor vec kod 250kg zive vage ti ta boniteta avtomatsko pripada. Spadas namrec med sleperje in trajekte. Popravljeno November 7, 2014. Popravil Nearrain Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno November 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 9, 2014 Takoj po današnjem zajtrku: :notworthy: :notworthy: 25 km markII, DXR16, Schultz in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno November 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 9, 2014 Tok lep vreme je blo, pa čeprav saj na mojem teritoriju brez sonca, pa nikjer nubenga, sram vas bilo :grim, no na celi turi sem sreču celih 5 motoristov . Vglavnem štartal sem kot ponavadi v Velenju, potem pa mimo Dobrne, in nato Vopjnik, Cjele, Šentjur, Gorica pri Slivnici, Lesično, Kozje, Podsreda, Senovo, Brestanica, Sevnica, Most Zidani , Rimske Toplice, Hrstnik, Trbolvje, Podmeja, Prebold, Mazrije, Okonina- pit stop v picerija Četara :grim, Mazirje, Lokovica in Velenje: 225,5km . Pa še nekaj foto matarjala ....... pica Nč hudga :grim Tud kolesal sem se Keiko, kamionar, pik1 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno November 9, 2014 Deli Objavljeno November 9, 2014 No danes sem pa tudi jaz zalaufal svoj motor , razlog je menda treba v trgovino in nekaj kupit za umit in obrit ,da ne bom zgledal kot gozdni Joža .Smer Celje siti center, cesta prazna sem tam kot bi mignil ,parkiram gužva konkretna potem pa zaklenjena vrata kaj zavraga se dogaja aja inventuro, da majo pa glih dons bemti sveca . Ja nič nazaj na motor bom pa naprej šel, smer Krško vmes opazujem posledice deževja in razmišljam o vsem in ničemer tam za Sevnico se pa odločim da grem čez hrib po bližnjici v Novo mesto v Qulandijo(šopink)no tu imajo inventuro naslednjo nedeljo ,,trgovine odprte robe ni da ni, sem vse skupaj komaj stlačil pod zic,to bom zdaj lep :hooray: .Naprej po magistralni cesti proti Trebnjem še en postanek, da sem zmazal sveže nabavljene čokoladne roladice :oops: ,no gremo dalje ker je veliko vode po travnikih sem dobil idejo da v Grosupljem zavijem na cesto za Turjaški grad pa od tam doli bo razgled na poplavljeno Ljubljansko barje ,slab načrt je že bila zgoraj megla pa tako ali tako se slabo vidi kam daleč, še najbolj me je tam okoli presunil pogled na uničen gozd ,posledica zimskega žledu.V Ljubljani sem šel na obvoznico in po daljšem krogu proti Kamniku tu je motor potreboval sveži bencin :grim ,če ne bi moral na vrh Črnivca(902) menda peš.Dva ovinka pred vrhom sem prilezel iz megle in videl prelep pogled na meglo na obe strani neba , žal sem dva ovinka nižje spet napadel meglo sem moral nož uzet tako je bila gosta , nato še gas čez Gornji grad in že sem pred domačo garažo. Odlično je bilo skupaj 285 kilometrov ,pa še kakšen peš po trgovinah :krneki: . Aja dve slikci šele pred garažo doma v trdi temi. Kmet2, pik1, ringo5 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Senco ma parkirano čez dva parkplaca. Ta prav motor ima tudi veliko senco, polizdelek pa komaj opazno Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Njaboljši motor je hitrejši od sence, tudi ko stoji. ataIBA in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Jp, ti pa spiješ vso vodo iz pipe.. in to na eks pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2014 Snecer spet trolaš ...... to ni tema za te stvari........... Izpoved bmflarke in hondaša na lep nedeljski dan Dobila sva se takole,komentar ni potreben :lol: Dottore v elementu Ko je končno sešraufal vse kar je odpadlo kreneva proti Kranjski gori kjer nam zajček preči pot,na srečo sva oba ostala cela Pred vzponom na Vršič se je sramežljivo pokazalo celo sonce na Kranjskogorski progi Nikoli ne gre direkt,vedno treba še mal krampe sprobat ^_^ Ajdovska deklica se je dobro počutila v Dr_Jakobovi rokci .) Objestnež -_- Vreme nama ni bilo ravno naklonjeno toda če si z Ata Mamutom je to še najmanjši problem vedno najdemo kako kozjo potko za lep razgled na meglo ! Vmes tudi nekaj kulturnega programa z zares slabo predstavitvo nastopajočega :lol: Original štempiljka gornikov izdelana v nemogočih razmerah .) al pa Dottore nima občutka Ker pa se je tolk dogajalo moramo napisat še en post saj ta ne dopušča več nalaganja fotk na katerih kje Dr_Jakob....(zasede preveč prostora) skalar36, pik1, Schultz in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 (popravljeno) Js sm se tut učer mau vozu ... ker sem zelo zelo pozno ustou ... sm se sam mal po Dunajski gor pa dol po zadnem vozu .... no ja ... pa po Šmartinski tut slik ni .... na yutubu kakšn posnetek :krneki: Popravljeno November 10, 2014. Popravil maus pik1, DAMI34 in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2014 Naprej nadaljujeva proti Mangartu ,kjer obiščeva zapor za Gamse (Kluže) Ja vsepovsod treba ponjuškat saj imamo le terence Vzpon na Mangart pa čisti užitek megla,plazi kamenja pa tudi že na sneg sva naletela------ Pa ja no,znaki niso zid,zato se odpravimo naprej -_- ..in izgleda da znaki niso zastonj toda daleč od zida :naughty: ...sneg in Mamut v svojem naravnem okolju :lol: Megla a kočo sva našla......tu Jakob išče motorje in to s pomočjo GPS-a... Spet megla iz začuda nobenega motorja nikjer,celo Versysa nismo videli Na sliki Dr_Jakob v mladih letih in njegov habitat :lol: Ob povratku v dolino se ustaviva še v Bovški sirarni ki je znana po res dobrem ovčjem siru,ki ga vzamema za domov in za prijatelja ki je zrastel na burji Ajdovskega Jamesa Bonda zvanog Dami34 dodobra mokra se odpraviva do Wajdušne kjer se malo okrepčava ob suhem sadju in prijateljih,ja dobri ljudje imamo vsepovsod dom ...evo tako domače se počuti Dottore ob ...... Ja no kaj naj še povem,mokro,megleno mrzlo,nepredvidljivo je tam v gorah ta letni čas.Je blo pa kakšnih 10km suhih in v sončku in to šteje!!! Nabralo se je 400km in noč ko pridemo domov ....... Koristni nasveti: Res dobro se je v wajdušni v restavraciji pri Damiju34 ,porcije velike,družba v redu in če se mu smilite lahko pridete čez zelooooo poceni ali celo brezplačno......ja dec ma res srce za sirotinje ki pridejo mokri do gat Lp -ica . DXR16, gsxf750, DAMI34 in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Nabralo se je 400km in noč ko pridemo domov ....... Koristni nasveti: Res dobro se je v wajdušni v restavraciji pri Damiju34 ,porcije velike,družba v redu in če se mu smilite lahko pridete čez zelooooo poceni ali celo brezplačno......ja dec ma res srce za sirotinje ki pridejo mokri do gat Lp -ica . Nč ne priznam, klevete Huwala za sir Dottore in Kmetica gsxf750, Dr_Jakob, DXR16 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 (popravljeno) Kmetica je bila potem pussy pa je šla po AC do Lublane, jst pa preko meglenega, deževnega in temnega Cola do Lohatca, pa po tastari do Cjela. Vmes spil en ZELEN čaj pr SFakerju. (jebiga, eni nimamo vinjeth) p.s. Top speed Hongde na kramplah po števcu okrog 170, v realnosti pa mislim, da ni blo nad 150. Vseen kr velik. Popravljeno November 10, 2014. Popravil Dr_Jakob ataIBA, skalar36, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno November 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2014 Moj današnji vtis: nikoli ne zaupaj soncu, katerega moraš čakati najmanj 15 minut, da dovolj dolgo obsije kostanj v jesenskih barvah katerega nameravaš fotografirati, ker se boš zadnjih 5 km vračanja iz Idrijske Bele proti domu peljal po dežju ... Tudi "jesenska lisnata poledica" je že prisotna ... hajoktejn, Schultz, ataIBA in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Danes ni blo nekej oh in spljoh, važn pa da je nekej blo, pa tud mau rekreacije . Šoštanj, Mazirje, Golte in nazaj .... to je to- 65km . Na vrhu pa oreng rosilo od same megle. Cesta do gor po določenih delih kr fajn mastna, bo pa saj mator k se bo pral, opran z razlogom, pa še tok večji efekt bo :grim. mal kolesanja do matorja in nazaj domov MiNa, Mavti, DXR16 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se