Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 (popravljeno) Včeraj zvečer sem dobil škatlo dnara, in ker dnar mora krožit, sm dns šu en krog!!! BDW 50 CENT je pussi prot meni, k sm 5000 CENT!!! Najprej sm skoknu u Lublano na kafe potem pa še planinsko morje slikat naprej ni šlo več Še fočk na ridah, kjer se jasno vidi, keri so najbulš motorji in keri so pravi bajkerji Doma pa pranje fsranega motorčka Bijutiful Popravljeno November 16, 2014. Popravil DAMI34 pik1, KyoKon, HyperJack in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 A se sam men zdi al je letos nenormalno velik žužkov. Danes sem se s5 pridrajsal domov čist poflakan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 A se sam men zdi al je letos nenormalno velik žužkov. Danes sem se s5 pridrajsal domov čist poflakan. sam zdi se ti ciciban in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 Danasnji blatni poobedek . . . RobiRoberto, pik1, Schultz in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 Izpoved neke bmflarke Zjutraj odprem oko,na nebu pa brez oblačka,ne razmišljam,osedlam in grem.....vleče me v naravo in kje lepše kot kmetov rojstni konec :yes: Spomini ko smo se tukaj še kopali in nabijali s Tomosi čez jez Zavijem nad Kočevje proti mestnemu vrhu,cesta zrita od vlačenja hlodovine in z Trailattack gre po takem bolj kilavo Prva koča ki jo zagledam je Miškotova (Dami 34) :lol: Druga koča pa je planinska koča pri Jelenovem studencu ki je že tretje leto zapored dobila nagrado za najbolj urejeno in družini prijazno v celi Sloveniji. Priporočam,odprta vsak vikend skozi celo leto,prenočišča hrana in oskrbnik TOP kam zdej...... Nč naprej na Slovenski vrh in koča pod njim Se nadaljuje....... Scarlett, skalar36, Eir in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 Ob pogledu na motor me zaboli srček..... zato se usmerim dol iz hribov na cesto in proti Kolpi... Obiščem Kočevsko Reško jezero ki ima lepo čarobno barvo ... Se ustavim pri polnilnici znane vode iz Kostela Se zapeljem do Kolpe......brrrr mrzla ^_^ Počasi se začne nebo temniti osedlam in preko Žage,Kostelskega gradu proti domu,vmes pa mi prekrižajo pogled ljubke živalce... Domov pridem kot ponavadi mokra dež me je pral od Kočevja do Ljubljane,v Ljubljani se zjasni ,zapeljem na AMZS in operem nesnago iz delovnega stroja 250 km-jčku za dušo oujeeeeee! Cletus, Tedybear, skalar36 in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 Prva koča ki jo zagledam je Miškotova (Dami 34) :lol: .. O Miška, si misnla name Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 O Miška, si misnla name ... offtopic ... ... dejte se držat teme .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 ... offtopic ... ... dejte se držat teme .... lubosumnež pik1, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 ćustva do vtisov današnje vožnje, so me premagala :krneki: DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno November 17, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 17, 2014 Še nekaj mojih včerjašnjih vtisov ....... po sproščujočem dopoldnevu (pranje avta :grim), je bil seveda tudi čas za motor, pa ne za pranje, pa čeprou je fsran , je bil čas za malo se it drajsat. Štart kot ponavadi v Velenju, potem pa Slovenj Gradec, Drvograd, lavamund, Stausee Soboth, pa nazaj do Drvograda, potem pa na Ravne na Koroškem in na Ivarčko jezero. nazaj pa se vraču čez Kotlje in Slovenj Gradec. Ko pridem dol iz Golice, že skor prehitevam en avto pred mano, pa na običajnem mestu tik prek Lavamundu stojijo policaji, no ja, en policaj z avtom na levi strani, na moji strani pa samo policaj . Na Ivarčkem jezeru pa ko pravo opustošenje, vse zaprto, pa še klopce kjer si se včasih lohk vsaj dol usedu, so ble vse pospravlene .... upam, da niso bli kaki cigani na delu :grrr. Drugače pa prijetnih 145km . http://youtu.be/mvN0ePboH-E http://youtu.be/yGDnT87Kso8 http://youtu.be/-wvzJZ-kdd4 Scarabeo 500, DXR16, Kmet2 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno November 17, 2014 Deli Objavljeno November 17, 2014 Včeraj popoldne, eno urco na brzinco. Toliko da gume v garaži ne bodo postale jajčaste. Čeprav (pre)kratko, ma je pasalooooo. KARMEN1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno November 17, 2014 Deli Objavljeno November 17, 2014 DaniloD Ne ga take biksat. A ni v Dravogradi skozi center omejitev 30. Da te ne bodo pokasirali. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno November 17, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 17, 2014 Še pred dežjem mi je uspelo, da sem se malo zapeljal. pik1, Schultz, Snečer in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ofc Objavljeno November 17, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 17, 2014 Nedelja je bila prelepa, na hitrco mal po lj barju, kjer je moja boljša polovica mal pozirala: potem pa na pranje in v garažo luštno blo za pop....še tm ene 120x gremo spat pa bo spet pomlad Cartman, Keiko, pik1 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno November 17, 2014 Deli Objavljeno November 17, 2014 Še pred dežjem mi je uspelo, da sem se malo zapeljal. objestni voznik versačija ... skoraj povozil račko, parkiral na neoznačenem parkirnem mestu, ogrožal pešče ... zrel za bemflo. Kako da snečko tega ni opazil Nearrain, KLOVN, hribuc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 Tako lep dan, da nisem mogel bit doma, torej gremo na picikl do velenja- 7.3km, potem pa na motor in pičim čez Gomilsko in Vransko do Trojan, kjer je bil prvi pit stop . Potem pa hribu dol do Lukovice, od tam pa po AC do Ljubljane. Nazaj prav tako po AC, tokrat do izvoza do Domžal, čez Vir gužva za popizdit, potem pa do Kamnika in čez Tohinjsko dolino, Vransko in čez Gomilsko do doma- 166km. Motor tokrat ostal doma, ker mam juter dopust in se grem mal naokol vozt :grim. Schultz, skalar36, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno November 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2014 Jesenska pripoved . . . lovci relativno skoraj trezni...gobe na varnem...borovnicarji in ostali mestni snobi pa v sluzbah Scarlett, Kmet2, Schultz in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 (popravljeno) Nearrain, hude fotke Pri nas je bila pa dnevna vožnja v München in nazaj. Na sejem Electronica. Mi je v oko padlo nekaj zanimiv izdelkov Trial se mi še najbolj dopade. Bi se šel takoj gonit naokoli z njim Čeprav KTM je tudi hud. Mogoče ste opazili da nobeden od teh nima prestav Popravljeno November 19, 2014. Popravil stromar-aly RobiRoberto, pik1, Nearrain in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno November 19, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2014 (popravljeno) Včeraj sem imel fraj. Kaj početi? Peljat se, nič drugega. Ker sem se obiral, sem šele malo pred deseto šel od doma, zato mi ni zneslo iti dlje, kot do Maslenice in nazaj v kotlino. Vse je bilo brez problemov, prijatelji v providi videni dvakrat, dopoldne nekje pri Kraljevici in na večer pri krožišču za otok Krk. Obakrat so imeli nekoga v paci in mi zato niso mogli plačat kofeta, ki so mi ga obljubili zadnjič, ko sem bil njihova stranka :grim . Bodite pozorni na črn Audi 4, reg. označb RI¤359-PA. Na poti proti jugu sta me v Senju ustavila policista, preverila dokumente in mi zaželela srečno pot. Domov sem prišel ob 18:15 po prevoženih 615 kilometrih. LP Robert Popravljeno November 20, 2014. Popravil trebor Mia, pik1, Nearrain in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno November 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 20, 2014 Danes pa imel dopust zato da se grem mal pelet. Zjutraj štartam malo čez 9 pri 7,2 stopinjah. Pičim proti Vranskemu in čez Tohinjsko dolino, ma tam čez Tohinjsko pa mnde do Brnika skoz megla, čez Tohinjsko pa 4,1 stopinjo . No in naprej mimo Kranja, Naklega, Radovlce mim Bleda in čez Srednjo vas do Bohinsjkega jezera. Tam mi je en blesav ovinek zjebal sistem oz. sem si ga sam , se poberemo, mal popucamo in gremo dalje . Tam okol jezera pa bla tud megla za popizdit, tk da se nč vidl, se niti nisem kj posebej na mostu ustavlu, tud mau zarad jeze , in ga pičim po isti poti nazaj dam. Nabral pa se je 292km . DXR16, TOMCAT, Nearrain in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 20, 2014 Deli Objavljeno November 20, 2014 (popravljeno) tis ena tohinjska pa blo je dons 13 st, sončno .... kdo se pa še po dolin voz.... Popravljeno November 20, 2014. Popravil pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 20, 2014 Deli Objavljeno November 20, 2014 glavno da si cel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno November 20, 2014 Deli Objavljeno November 20, 2014 K pomislm kok je mokro lahko, me kr mine, da bi sel en krog in ga osmodil po tleh, pa se jajca bi zmrznla. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 20, 2014 Deli Objavljeno November 20, 2014 K pomislm kok je mokro lahko, me kr mine, da bi sel en krog in ga osmodil po tleh, pa se jajca bi zmrznla. :grim Susa je za slabice . . . in konzerve-Irance PS: brez vlage nam ziveti ni trebor, '.' in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se