Andrejcer Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Pozdravljeni. Opažam, da se uporabniki večkrat poslužujemo emotikonov (čustven simbol), ki niso del tega foruma, zato predlagam posodobitev emotikonov tako, da bi novi predlagani nadomestili tiste, ki se najmanj uporabljajo. Po mojem bi bilo zaželjeno, da bi bila njihova velikost okrog 30x30 pikslov in da so animirani. Moji predlog za izbris: :K , :fredy: , , (dupliran), (dupliran) , , :mellow: (dupliran) , (dupliran) , :krneki: (dupliran), , , -_- (še enega našel), , , :music3: in mogoče še katerega. Moji predlog za dodati: , , , , , (bike), (quad), (scut), itn. Kaj pravite drugi uporabniki in seveda admini ter moderatorji? Efendi, Pips, MihaGS in 2 others 5
maus Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 sami zjalkoti morjo bit :yawn: .. pa ena kawa .. pa še čik ... ostalo je brezveze ... :krneki: pik1, DAMI34 in Alla 3
'.' Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Cakamo se BMW logotip in vile za kmeta cikadina, trebor, Andrejcer in 1 other 4
Andrejcer Objavljeno Januar 2, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Cakamo se BMW logotip in vile za kmeta Pa res!!! Ne vem kako sem lahko pozabil na ? Pips, trebor, MihaGS in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 pa kakš čeul za u skuter bi tut prou pršu :krneki: pik1, Andrejcer, Mavti in 3 others 6
Mavti Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 Pa ošiljen količek med špriklami platišča ,za obrambo pred preveč navdušenimi motoristi :krneki: trebor, Andrejcer in maus 3
pajkica Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 pajkico hočm maus, Efendi in Andrejcer 3
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 Diši mi na pripombo Dr_Jakob in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 Diši mi na pripombo ... ne, to je reklamacija ... DAMI34 in SLVR 2
pikolo Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 pa kakš čeul za u skuter bi tut prou pršu :krneki: Pips, trebor, maus in 1 other 4
pajkica Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 pajkico hočm :spider: pa mam svojga smeškota
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 :lol1:nasvete ki deliš,probaj kdaj tudi upoštevat sama,sej veš.............get a life
pajkica Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 a ti čakaš kdaj kdo napiše kej? get a life
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 Ti kar piskej,že dostikrat si se zarečenega kruha najedla :grim
pajkica Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 pametnjakovič.. .. zase se brigi.. sploh ne vem o čem govoriš ... aja blond sem sej res
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 ...in potem ko pokažeš ogledalo se kot ponavadi začne žaljenje .........mogoče še kakšna žaljivka,blondinka....
pajkica Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 aha... še zmer ne štekam .. o čem trobiš spet? aja btw..narobe tema.... svoje emotion probleme rešuj s kom drugim me off
Andrejcer Objavljeno Januar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 Ne se kregat!!! Imejmo se radi.
pikolo Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 ...in potem ko pokažeš ogledalo se kot ponavadi začne žaljenje .........mogoče še kakšna žaljivka,blondinka.... aha... še zmer ne štekam .. o čem trobiš spet? aja btw..narobe tema.... svoje emotion probleme rešuj s kom drugim me off Get a room :-) :-) :-)
Andrejcer Objavljeno Januar 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Hvala, ko ste dodali simbole. Kaj pa brisanje dupliranih in tistih ki se ne uporabljajo? Preglednost med simboli bi bila dosti večja. Definitivno se ne uporabljajo: :K , :fredy: , , , , , . Duplirani: (tripliran), (dupliran) , :mellow: (dupliran) , (dupliran) , :krneki: (dupliran), (eden je zadosti ).
motozajebant Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Hvala, ko ste dodali simbole. Kaj pa brisanje dupliranih in tistih ki se ne uporabljajo? Preglednost med simboli bi bila dosti večja. Definitivno se ne uporabljajo: :K , :fredy: , , , , , . Duplirani: (tripliran), (dupliran) , :mellow: (dupliran) , (dupliran) , :krneki: (dupliran), (eden je zadosti ). Sam maš pa kr neki časa, da greš ugotvaljat, kateri simboli so duplirani VS800 1
Andrejcer Objavljeno Januar 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 (popravljeno) Sam maš pa kr neki časa, da greš ugotvaljat, kateri simboli so duplirani Ja. Mi gre na jetra razvrstitev simbolov na tem forumu. ps. Evo ta sta naenkrat tudi dva: (inlove2) in (inlove) Popravljeno Januar 4, 2014. Popravil MP3500
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Ja kaj se čudš Motozajebant,mata podobne službe...... .....časa do jaja motozajebant 1
Andrejcer Objavljeno Januar 7, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Prosim če dodate (čaj) pajkica 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se