nejc93 Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 jaz bi šel v nedeljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 ps mogoče kateri ve kdaj se odpre pista v nedeljo? ali bo najbolje da pokličem dol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 Pokliči pa še nam sporoči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 mogoče grem jaz tudi ju3! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 sem pravkar poklical dol jutri se pista odpre ob 10.00 se vidmo jutri dol tisti kateri greste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 ravnokar prišel iz novega marofa,zjutraj ob 10.30 5 stopinj,veter taki da je na grelcih temperatura dol šla na displayu namesto gor! Blo je nekih 5 komadov iz krškega ki so hobby vozili po progi.čakau sem do 13.00h če bi se vreme obrnilo,nič,pridem ob 14.00 v Maribor nazaj, tu pa za kratke rokave gor met! Skratka vstran vržen dan! :glare: NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 ravnokar prišel iz novega marofa,zjutraj ob 10.30 5 stopinj,veter taki da je na grelcih temperatura dol šla na displayu namesto gor! Blo je nekih 5 komadov iz krškega ki so hobby vozili po progi.čakau sem do 13.00h če bi se vreme obrnilo,nič,pridem ob 14.00 v Maribor nazaj, tu pa za kratke rokave gor met! Skratka vstran vržen dan! :glare: Pizda upam da bo jutr kej bolš!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 Pozdravljeni Novi Marovci, zanima me kdo od Vas oziroma koliko interesentov bi bilo če bi zakupli progo ali vikend, sobota nedelja in seveda organizirali dirko! V mislih imam: prosti trening zjutraj kvalifikacije ( 3 krogi) tekma, glede na to da je štartna ravnina kratka bi bil leteči štart! Če bo interesentov dovolj bom kontaktirau za podrobnejše info koliko bi stalo posameznika! Nekak da si popestrimo malo tudi z low budgetom vikende! Prosim samo odgovore kjer je vidno ali ste za ali ne, komentarji in ostalo me ne zanima, predloge pa bomo pol skupaj strnili če nas bo dovolj!HVALA NinjaRider04 in GHOST RIDER 46 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 10, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2014 Za Pozdravljeni Novi Marovci, zanima me kdo od Vas oziroma koliko interesentov bi bilo če bi zakupli progo ali vikend, sobota nedelja in seveda organizirali dirko! V mislih imam: prosti trening zjutraj kvalifikacije ( 3 krogi) tekma, glede na to da je štartna ravnina kratka bi bil leteči štart! Če bo interesentov dovolj bom kontaktirau za podrobnejše info koliko bi stalo posameznika! Nekak da si popestrimo malo tudi z low budgetom vikende! Prosim samo odgovore kjer je vidno ali ste za ali ne, komentarji in ostalo me ne zanima, predloge pa bomo pol skupaj strnili če nas bo dovolj!HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 nekaj slik od učeraj bilo je super kewo, umetnica51, SANJIN-MIXON in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 Bi blo cist okej nekej tazga met. Sam bo treba tut zdravnisko sluzbo zrihtat. Je ze organiziran dogodek in ni zadost sam motoriste prpelat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno Marec 11, 2014 Deli Objavljeno Marec 11, 2014 Kako bo pa s tem vikendom, ki prihaja? Bo možno vozit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 v nedeljo pa se bom moral zadovoljit z marofom!pa saj ok malo potestiram nov motor prehajam iz Aprilije na Suzuki Gsxr 1000!Mogoče pa podrem osebni rekord 1.10.65 se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Zanima me koliko pumpate zadnjo gp racer ntec gumo na marofu? Hvala za odgovor. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 1.1 bar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Se pravi 1.1 mrzla 1.4-1.5 segreta na grelcih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockson Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Ima kdo kakšen info kako je s progo v nedeljo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Evo klical 5 min. nazaj. V soboto in v nedeljo je možno vozit od 10h - 18h. Če vreme zdrži se vidimo v nedeljo. Lp Robertjur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 nedelja nas pride 5 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 (popravljeno) Ve kdo za kako vremensko stran, kjer so dokaj tocni z vremensko napovedjo. Zdej sem gledal vreme in naj bi padal dez jutri. Lp Popravljeno Maj 10, 2014. Popravil speed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 http://www.accuweather.com/en/world-weather Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Odlično vreme danes na marofu,prav žgalo je sonce!!! Izbolšau rekord 1.10.35 :grim potem pa naslednji krog padec !!Tako je če divjaš in izsiljuješ!!Se vidimo tudi jutri,ker pol pa vreme samo za žvižgat naslednji teden! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Conti race attack je ok za Marof? V kateri rang sploh spada? Nekje kot gp racer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Ima mogoče kdo kaj slik od te Nedelje (11.5.)??? LP A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 bo treba enkrat probat v kratkem:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se