TTeeddd Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Gre kdo ta vikend dol ? Pa zanima me če še imajo stalno isto telefonsko ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Da ne bo slučajno kdo za brezveze hodu dol, jutri je proga zaprta zaradi kartov. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LaMike Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Proga je zasedena že cel teden. Le v ned. bo fraj. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Vse lepo in prav, sam ko bi vsaj lepo vreme blo v nedeljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LaMike Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Jah... nažalost slabo kaže. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Sploh ne kaže tako slabo. Delno oblačno, do 25 stopinj. Jaz bom šel v nedeljo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LaMike Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Sploh ne kaže tako slabo. Delno oblačno, do 25 stopinj. Jaz bom šel v nedeljo. Jaz tudi študiram, da bom reskiral. Če dobim prikolico pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Planira kir it jutri dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LaMike Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Jaz mislim, da bom šel. Nisem pa še čist ziher. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 A je že kdo vozu gor conti race attack slick? Če ma kdo izkušnje nej mal pove, kako se kej obnesejo. Drugače bom raje dal gor Dunlop. Mogoče ta vikend mal akcije, pride še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 kakšne so kaj cene v primerjavi z grobnikom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 kakšne so kaj cene v primerjavi z grobnikom? Pa tam nek okol 30 evričev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 27€ za cel dan.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 A je že kdo vozu gor conti race attack slick? Če ma kdo izkušnje nej mal pove, kako se kej obnesejo. Drugače bom raje dal gor Dunlop. Mogoče ta vikend mal akcije, pride še kdo? Bolš rabljena solidna dunlop ( kr, gp, gp racer..) k nova conti..( preverjeno na Novem Marofu) kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Poleg je še treba napisat kako hitro letiš na marofu, da ti lahko priporočamo kakšno gumo met gor! Ker če voziš nad 1.16... potem je čisto vseeno kaj maš gor! Lani sem naprimer z conti race attack vozil na Apriliiji Mille in to čase od 1.11 do 1.13....Spredaj medium, zadaj celo endurance.... Probau sem pa od Metzellerja do Bridgestone do Pirelli do Dunlop... Bolj je problematična sprednja guma, dokler boš vozil kar se da frišno gumo, ti na Marofu nima kaj bit, seveda spet odvisno kako hitro boš leteu!! kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 A imajo na marofu novo gsm cifro? Klical na tisto kot vsa leta pa se nihče ni javil, prav tako ne na sms. Plan četrtek mal drajsat.....ali lahko kdo napiše cifro da preverim če imam pravo. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 (popravljeno) +385 91 907 6744 Sem klical danes, je rekla gospa da jim je poplavl dirkališče. Dirkališče je sicer odprto vendar vprašanje če se bo voda umaknila do tedi. Odpirani čas: petek 11-6, sobota: 10-6. Je pa rekla naj še 1x pokličem preden mislim pridit, ker je vse odvisno od vremena. Popravljeno September 16, 2014. Popravil zupy199 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 +385 91 907 6744 Sem klical danes, je rekla gospa da jim je poplavl dirkališče. Dirkališče je sicer odprto vendar vprašanje če se bo voda umaknila do tedi. Odpirani čas: petek 11-6, sobota: 10-6. Je pa rekla naj še 1x pokličem preden mislim pridit, ker je vse odvisno od vremena. kul...hvala.....bom raje prestavil na naslednji teden :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno September 19, 2014 Deli Objavljeno September 19, 2014 Je kdo klical kako kaže za ta vikend? Bo jutri prosto? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno September 19, 2014 Deli Objavljeno September 19, 2014 Jap jutr je prosto, mi pridemo... N3jc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 26, 2014 Deli Objavljeno September 26, 2014 Jutri ob 8h Napad na Marof .... še kdo? kewo in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Pridemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Gre kdo jutri? 29.9? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 včeraj je bilo super ljudi veliko skratka top dan spodaj nekaj slik ter video za več nažalost ni bilo časa kewo, matija1234, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 seos..Ve kdo mogoče če je tale wikend kaj fraj?.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se