mare1706 Objavljeno April 7, 2014 Opozori Objavljeno April 7, 2014 Pozdravljeni, ravnokar sem kupil rabljenega Suzuki Burgmana 650, pa me zanima kam primorci vozite Burgmane na servis? Hvala in lep pozdrav! Marko
StaraFeltna Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Burgmane nevem, ampak motosprint (zdaj v srminu) ki je sicer pooblaščen kawasaki dela anka suzukije. Vprašaj... http://www.motosprint.si/ maxiscooter 1
bosko57 Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Mojega Burgmana 650 servisira Motosprint v Kopru. maxiscooter 1
'.' Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Se en glas za motospring v srminu. maxiscooter 1
maxiscooter Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 K Miru v Motosprint na serminu. Tam nas večina iz Maxiscooter.si vozi naše mašine
StaraFeltna Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 (popravljeno) Pač Miro obvlada, zanimiv karakter ampak delo je opravljeno kot se šika. Za razliko od glavnine okoli ni prodal duše hudiču ko je postal mehanik. Moja honda je tudi pod njegovo roko. Ne dam nobenemu drugemu niti gume menjat. Popravljeno April 9, 2014. Popravil Horny-et maxiscooter 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se