Popularna objava moto rider Objavljeno April 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2014 Žal sem moral odpreti tole temo, posvečeno madbiker-ju, pa če mi jo takoj zaprete, mi ne bo žal, da nisem probal. ZAKAJ?? Zaradi mladca, kateremu sem se prvi in edini, postavil v bran! Zdalje bi ga pa najraje .............. ne bom rekel, ker bo pregrdo, toda; Najprej prosi, naj mu pomagamo najti motoristično opremo "revčku" Ko mu hočeš pomagati in GA PROSIŠ naj te skontaktira, da mu pomagaš najti robo vključno z vsemi možnimi popusti - pa namesto tega, raje serje še naprej tle po forumu, bluzi o Harley-istih, (sam pa verjetno še za moped nima). Pritožuje se zakaj mu Cufa zaklepa teme (jst bedak) se pa še vlečem zanj! In ko še to ni dovolj, začne smetiti, vnašati razdor med motoristi, ki imajo pošlihtano v glavi Ja, prav je imela Cufa, ker te je skenslala, a škoda, ker te ni že prej!! Takemu kretenu bi prepovedal dostop do tega foruma! Ej fant "madbiker" (ampak si res precej usran! - odznotraj.) Če si ti gladek, se dam pa jaz takoj proglasiti za bedaka!!! No, samo to sem moral povedati, da me ni razgnalo! Sedaj pa komot zaprite tole temo! gregorjanc, DAMI34, TakeALookAround in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Ah, mozakar se je verjetno komaj seznanil z internetom, odnosa pa res nima. Ban pa bo hitro pozabljeno, ter v opozorilo novopecenim clanom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Hehe, izliv. Svaka čast moto rider. Tisti tip pa je po mojem troler. Vse skupaj jebe v glavo, folk pa izgublja živce. Take se ignorira in konec. hajoktejn, c3c, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) @moto rider Še nisi slišal tega; dobrota je sirota! Najprej si pripravljen pomagat, potem pa dobiš po grbi .... Popravek: fora je v tem fantje, da je za tem nickom nekdo, ki že sodeluje na tem foromu, ampak, da bi malo sral se je prijavil z drugim imenom. Simpl ko pečena jajca. Popravljeno April 21, 2014. Popravil BREITNER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Žal sem moral odpreti tole temo, posvečeno madbiker-ju, pa če mi jo takoj zaprete, mi ne bo žal, da nisem probal. ZAKAJ?? Zaradi mladca, kateremu sem se prvi in edini, postavil v bran! Zdalje bi ga pa najraje .............. ne bom rekel, ker bo pregrdo, toda; Najprej prosi, naj mu pomagamo najti motoristično opremo "revčku" Ko mu hočeš pomagati in GA PROSIŠ naj te skontaktira, da mu pomagaš najti robo vključno z vsemi možnimi popusti - pa namesto tega, raje serje še naprej tle po forumu, bluzi o Harley-istih, (sam pa verjetno še za moped nima). Pritožuje se zakaj mu Cufa zaklepa teme (jst bedak) se pa še vlečem zanj! In ko še to ni dovolj, začne smetiti, vnašati razdor med motoristi, ki imajo pošlihtano v glavi Ja, prav je imela Cufa, ker te je skenslala, a škoda, ker te ni že prej!! Takemu kretenu bi prepovedal dostop do tega foruma! Ej fant "madbiker" (ampak si res precej usran! - odznotraj.) Če si ti gladek, se dam pa jaz takoj proglasiti za bedaka!!! No, samo to sem moral povedati, da me ni razgnalo! Sedaj pa komot zaprite tole temo! Ne vem kaj se sekiraš, veš da to ni dobro za zdravje Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Js ga cenim kot osebo. Vidi se da je drugacen in progresiven (provokativen?) Upam da postavi se kak zanimiv topik, njegovo izcrpno porocilo o pozdravljanju japoncev kot voznik harleya spada med anale foruma. Predlagam da se glavna stran od foruma preusmeri na njegov profil, kjer lahko na dnevni bazi beremo dih-jemajoče radikalne izjave. Zivnorc, Efendi, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Js ga cenim kot osebo. Vidi se da je drugacen in progresiven (provokativen?) Upam da postavi se kak zanimiv topik, njegovo izcrpno porocilo o pozdravljanju japoncev kot voznik harleya spada med anale foruma. Predlagam da se glavna stran od foruma preusmeri na njegov profil, kjer lahko na dnevni bazi beremo dih-jemajoče radikalne izjave. Torej ga poznaš in tisti, ki ti všečkajo takšno izjavo tudi, ker kako lahko ceniš nekoga kot osebo, če ga osebno ne poznaš? To ne spada v anale, temveč v analno odprtino. Zivnorc, Schultz, Alla in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Pa še to .... Okrog nove teme potopisi je bilo tolko za povedat, zdaj pa ima en madbiker svojo temo in to izpostavljeno!! Swašta p rodi! Nazadnje se bom tudi jaz z njim strinjal. motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 ZASE SE BRIGITE, BOSTE MEL SKOZ DEU :evilgrin: thumper, SLVR, Frips in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Lahko bi to predlagal na normalen način. Marsikaj, kar so uporabniki predlagali, je že bilo sprejeto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 js sm tut proti!!! Smrt fašizmu, svobodo govoru sayo in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2014 js sm tut proti!!! Smrt fašizmu, svobodo govoru Karavana na poti v svobodo ....... ....... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 Na zdej ste ga pa pregnali :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 will be back .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 Moto rider je napisal, kar sem ves čas mislil. Se nisem hotel spustiti z višine, zato sem raje uporabil preverjeno ignoranco. Maximus in Andrejcer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 Pa še to .... Okrog nove teme potopisi je bilo tolko za povedat, zdaj pa ima en madbiker svojo temo in to izpostavljeno!! Swašta p rodi! Nazadnje se bom tudi jaz z njim strinjal. In kakšni so zaključki v temi o potopisih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 In kakšni so zaključki v temi o potopisih. zaključki so trenutno: nezaključeni Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madbiker Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 (popravljeno) hvala za čast, edina tema upam posvečena posamezniku tukaj gor, če mi kdo postavi spomenik, pa dobi za pir, in seveda lahko se slika na mojem HD čez en mesec Verjamem da bodo to temo brali še moji pravnuki glede na to da so še žive teme iz 1980 leta ajnchy lahko mi pošlješ kako slikco joškic :closedeyes: glede na to da si fanovka dojel sem da ste rižojedci zelo hitro jezni in nevarni prosim za registrske vseh tistih ki ste negativni do mene, da ko peljemmimo že bolj dam po gasu in zaradi glasnega izpuha mojega HD popoka plastika na vaših japončkih da bo jok in stok Popravljeno April 26, 2014. Popravil madbiker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 prosim za registrske vseh tistih ki ste negativni do mene, da ko peljemmimo že bolj dam po gasu in zaradi glasnega izpuha mojega HD popoka plastika na vaših japončkih da bo jok in stok Samo pazi, da ti ob tem ne popokaji mlečni zobje. :lol: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 @ madbiker ne bo se mi treba slikat pri tvojmu HD-ju saj poznam vsaj dva ki imata street boba in ne boš prvi in edini v SLO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Madbiker maš prov te rižotarji so res agresivni,mi evropejci ali kromperjevci smo bolj na izy :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Kaj je to HD, a kej za na kruh namazat? johny335 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Kaj je to HD, a kej za na kruh namazat? HD? Ma, nič posebnega, to ma že vsak TV nad 200 € Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madbiker Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Madbiker maš prov te rižotarji so res agresivni,mi evropejci ali kromperjevci smo bolj na izy :grim če kirga rižotarja ne bom pozdravil še harakiri nardi bogi revček DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madbiker Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 (popravljeno) Mislim da je zadnji čas da se vsi HOGARJI in antirižotarji združimo in popokamo plastiko na japončkih z glasnostjo naših auspuhov hvala ker je en rižar odpr tole temo, sedaj imam malce več moči zedinit vse antirižarje Popravljeno April 26, 2014. Popravil madbiker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se