Borutt Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Ignoranca še tako trdoglavega samovšečneža zaboli. TAJAA in Maximus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Dobr vas ignorira :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 ...jest sem vas do zdele ignoriral.... zdej nej me pa kdo povabi na pir... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Ja pr tolk dobrih prjatlih pa to res ni problem,poklič unadva :lol: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Hi hi, kwa sm najdu. Pa še n'č se nism usrow tlele. :evilgrin: Do zdej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Jst pa vem; madbiker 'ma vas rad!!! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Madbiker vam sporoča, da je trenutno na zaprtem oddelku, ker mu je dovolilnica potekla. Trenutno s "svojim HD" kroži po sobi in zmerja ostale plastičarje I30, maxxa, mariog in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Madbiker vam sporoča, da je trenutno na zaprtem oddelku, ker mu je dovolilnica potekla. Trenutno s "svojim HD" kroži po sobi in zmerja ostale plastičarje A sta skup v sobi,ker namreč velik veš maus in gregorjanc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 A sta skup v sobi,ker namreč velik veš ne, mi je pisal emajl maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 ne, mi je pisal emajl s kulijem gregorjanc, Schultz, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndroP Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 ...ne s kulijem, so mu samo čopič za kitajske pismenke pustili, pa ga noče uporabljat... :grrr maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 s kulijem Zemajlirou mi je na zid od fejsbuka maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Madbiker, kje si? da te niso slučajno na okulističnem pregledu zadržali? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Tok je težil zdej ga ni pa več od nikoder,mogoče mu je pa mama računalnik vzela k je cvek fasu DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 zih ga je Cufa scufala .. ćist DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Cufa ma kužka za cufanje maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Celo dva...sem pa poslala ljubezensko pismo in dobila odgovor: "Pička blesava"... ...Najbrž sem si zaslužila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 (popravljeno) Popravljeno Maj 9, 2014. Popravil maus Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 je pa res prijazen ta fant! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Celo dva...sem pa poslala ljubezensko pismo in dobila odgovor: "Pička blesava"... ...Najbrž sem si zaslužila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Zanimiv tale madbiker, ima 5 strani pozornosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 No, je pa združil celoten forum, da se končno vsi strinjamo...to tud ni kar tako. probaj..če ti rata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Celo dva...sem pa poslala ljubezensko pismo in dobila odgovor: "Pička blesava"... ...Najbrž sem si zaslužila :grim No nekaj je pravilno napisal (je dal poklon) , sam ne zastopm kwa je z blesavo mislu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 HA HA HA, tole temo je treba brat, ko maš slab dan. Najboljš je pa to, da dotični osebek ne more nič nazaj napisat, ker je blokiran Dejmo še kej o njem, no. Kmet2 in Schultz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 HA HA HA, tole temo je treba brat, ko maš slab dan. Najboljš je pa to, da dotični osebek ne more nič nazaj napisat, ker je blokiran Dejmo še kej o njem, no. Skratka kratka obnova: najprej je prišel najpametnejši najstnik z mozolji na obrazu(aka madbiker) nam solit pamet. Ker mu ni glih ratalo je poklical svojega tatkota (madbikerdad) ki mozoljev na obrazu nima več, jih pa ima na riti, češ da ga tuki na motosvetu zafrkavamo. Tudi tatkota smo zrihtali,......zdej čakamo še madbikermamo. Madbikermama kje si? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se